ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
@ارائه خدمات جنسی در معبد آمريكايي!@
arash52
باشگاه خبرنگاران: دادستانان در ایالت آریزونا اعلام کردند: بیش از ۳۰ نفر را به اتهام ارتباط با معبدی موسوم به «معبد الهه» بازداشت کردهاند که در آنجا در ازای پول، خدمات جنسی به مراجعان ارائه میشده است.
پلیس آریزونا میگوید بعد از یک تحقیقات شش ماهه، یک تشکیلات فحشا را که تحت لوای یک معبد التیام روحانی فعالیت میکرده، متلاشی کرده است.
در این معبد، به جای واژه مشتری، مراجعان را سالک میخواندند، به جای عمل جنسی، از واژه اتحاد مقدس استفاده میکردند. زنها به جای فاحشه، الهه خوانده میشدند و به جای فاحشه خانه، این مکان را معبد مینامیدند.
بنیانگذار معبد الهه وجود فحشا در این محل را رد کرده است و به گفته آنها پول پرداخت شده به معبد، اعانه بوده است!
گفتنی است، تاکنون بیش از ۱۸ نفر به ارتکاب جرائمی مرتبط با این خانه تن فروشی ادعایی تفهیم اتهام شدهاند و جستجوی پلیس برای دستگیری حداقل ۲۰ مظنون دیگر ادامه دارد.
soheyla
سلام و سپاس
چه جالب !!!
gilas
تو ایران هم که میگن رابطه صمیمانه
دلشاد
چه الهه ای چه معبدی
Life Dream
ماهی
نخبه
aac198000
تا اونجاییکه من میدونم کسب درآمد از ارتباط جنسی فقط در دو ایالت امریکا آزاد هست
ولی در بقیه ایالتها غیر قانونیه روابط بین مرد و زن آزاد است ولی پول گرفتن بابت رابطه جنسی به عنوان شغل نه
خیلی مخلصیم
قلندر
هاچو هاچو
چند وقتیه بد جوری هوس راز و نیاز کردم
ژنرال
The one
داداش ګلم خوب تنفروشی و تن خریدن همیشه یه عمل غیر قابل قبوله مثل دزدی و ... یعنی باید باهاش مقابله بشه حالا اګه مثل اینجا فقط در محله های خاصی مجازه به معنای این نیست که مورد تایید اکثریت یا همون ملت دموکراته!
مرسی آرش جان
فکر کردم فقط تو مذهب ما به تنفروشی بر چسب دینی میزنن نګو اونورابم یاد ګرفتن!!
The one
دیااکو
مسلکم سلوک و سالکیست و سعی در پیدا کردن الهه ای دارم تا در معبدش به اتحاد مقدس برسم،
mati
maryamlondon1
levrone
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→