عکس ها به اندازه کافی گویا بودند ولی توضیحات شما روح تازه ای بهشون داده بود راستش از نظر من قسمت جالب مسافرت شما باید حضور در روستا باشه ، کنار همون باغچه و دیدن کدو ها با تمام سادگیش دنیایی از لطف و صفا رو میشه به روح و روانمون هدیه بدیم . امیدوارم باز هم بارها و بارها با خانواده محترمتون موفق به مسافرت بشوید .
اولا که با سلام به روح پر فتوح حضرت نوح و بقیه ی نبیره هاش!! خیلی خوشحالم که سفرتون اینقدر با صفا و جالب و مفید بود و اما چند نکته!
اون نون سنګکه حرکات کششی بهش یاد میدن؟
حوصله ندارم هی نقل قول کنم ولی دقیقا نفهمیدم تو اون زیر نویس زیر عکسه به رفتګر شریف کدومشون شریف بید سمت چپیه یا راستیه!! اخوی آدم که تو خونه ی تابستونی خط تیلیف نمی وصله که اونوقت تعطیلاتت به هم میخوره!
بعدش هم همش قشنګ بود خیلی لذت انګیز بودید
راستی ما هم از اون کدوها داریم تازه چند تاشو که یادم رفت به موقع درو کنم شدن قد هندونه!!
این همان مدل کدویی است که بعضی ها نمی بینند ! راستی چطوری اینو نمی بینند ولی ...
کبلایی این از اون کدوا نیست که، این کدو خودش یه پا عامل جرمه، اون کدو که مولانا نام برده از اون کدو گرداست که این خارجکیا براش چشم و دهن می ذارند و اگه وسطشو سوراخ کنند حکم واشر رو پیدا می کنه. ای جانم و ای چشم روشنم ... دیدی کدو ندیدی ذکر دیدی آن دگر ندیدی کل ناقص ملعون یعنی کل نظر و فهم ناقص ملعون و اگر نه ناقصان ظاهر جسم مرحوماند ملعون نهاند بر خوان لیس علی الاعمی حرج نفی حرج کرد و نفی لعنت و نفی عتاب و غضب (مولوی)
ای جانم و ای چشم روشنم ... دیدی کدو ندیدی ذکر دیدی آن دگر ندیدی کل ناقص ملعون یعنی کل نظر و فهم ناقص ملعون و اگر نه ناقصان ظاهر جسم مرحوماند ملعون نهاند بر خوان لیس علی الاعمی حرج نفی حرج کرد و نفی لعنت و نفی عتاب و غضب (مولوی)
حالا اگه من نمیومدن تو تاپیک میخواستی چکار کنی عکس خشک و خالی تحویلم بدی بدون نوشته
قهل نکن گیگیلی نه برای پوستت خوبه نه برای دیکته ات
چکاوک,
ممنونم آبجی انشااله قسمت شما هم بشه
دلشاد,
چوخ ساغول قارداش
بچه مثبت,
من به شخصه خواهش می کنم و ممنونم از شما یک خط ثابت برای خانه روستا گرفتیم ؛ مگه در توضیحات مشخص نبود ؟ در ضمن آخر سفر بود و تو هم ماشااله دهن دار ، ترسیدم مهمونت کنم
عموجون مفتخرم که ازطریق این تریبون مجددا تشکر کنم ازشما هم بابت حضور گرمتون در جمع ما و هم بابت سوغاتی در ضمن خوشحال می شم که در مرتبه بعدی میزبان شما باشم
baron jon,
مرسی بارون جون امیدوارم لب شما هم همیشه خندون باشه
ماهی,
سپاس ماهی جان واقعا سرزمین زیبایی داریم . امیدوارم قسمت بشه یه شیراز هم برم
نخبه,
خوشم میاد خودت این کاره ای
نقل قول: maryamlondon1
ای بابا جهاز چیه داماد باید جهاز بیار دلش هم بخواهد
به شدت موافقم
نقل قول: aac198000
خیلی کامل و زیبا بود فقط آقاآرش چند کیلو؟اضافه وزن
تشکر ممنون 10 کیلو ؛ قیمت همکار حساب کردم ها
هاچو هاچو,
یه چند وقت دیگه ما میایم مشهد تا برای شما تجدید خاطره بشه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
پرهام
منهم شنبه میخوام برم طرف شمال
ژنرال
عجب نونی
آقا همیشه به خوشی انشالا
عکسها و توضیحاتش هم خوب بود
از همون سنگکا
به قول بچه مثبت، قضیه ی این تلفن ثابت و آنتن چیه؟ دم مرز هم با موبایل ماهواره ای مشاهده شدی! نکنه جاسوسی
نمایش یا پنهان متن
راستی دختر خانومت هم خیلی شبیه عموشه
آها راستی اینو قبلا تو صفحه شخصیت گفته بودم
gilas
الان درست شده خودشو اصلا ناراحت نکن
محسن صائب
راستش از نظر من قسمت جالب مسافرت شما باید حضور در روستا باشه ، کنار همون باغچه و دیدن کدو ها با تمام سادگیش دنیایی از لطف و صفا رو میشه به روح و روانمون هدیه بدیم .
امیدوارم باز هم بارها و بارها با خانواده محترمتون موفق به مسافرت بشوید .
The one
اولا که با سلام به روح پر فتوح حضرت نوح و بقیه ی نبیره هاش!! خیلی خوشحالم که سفرتون اینقدر با صفا و جالب و مفید بود و اما چند نکته!
اون نون سنګکه حرکات کششی بهش یاد میدن؟
حوصله ندارم هی نقل قول کنم ولی دقیقا نفهمیدم تو اون زیر نویس زیر عکسه به رفتګر شریف کدومشون شریف بید سمت چپیه یا راستیه!!
اخوی آدم که تو خونه ی تابستونی خط تیلیف نمی وصله که اونوقت تعطیلاتت به هم میخوره!
بعدش هم همش قشنګ بود خیلی لذت انګیز بودید
راستی ما هم از اون کدوها داریم تازه چند تاشو که یادم رفت به موقع درو کنم شدن قد هندونه!!
ژنرال
خیلی دقت کن یه وقتی روستاتون فیلتر نشه
The one
جاست بابای عروس البته نه دوماد
به قول مریم جونم خیلی هم دلش بخواد بهش زن میدیم
gilas
تو نمی خوای از اون کدو هات برای من سوغاتی بیاری مثل آقا جون آرش
The one
مګه آقاجونتون براتون کدو اورده؟
کاش میشد بدمشون بهت تو یخچال جا برای هیچی ندارم از بس ګندن!!
اینقدم خپلن فکر نمی کنم چیز خوشمزه ای ازشون در بیاد!! فقط واسه ی سوغاتی و پز دادن خوبن
دیااکو
کبلایی این از اون کدوا نیست که، این کدو خودش یه پا عامل جرمه، اون کدو که مولانا نام برده از اون کدو گرداست که این خارجکیا براش چشم و دهن می ذارند و اگه وسطشو سوراخ کنند حکم واشر رو پیدا می کنه.
ای جانم و ای چشم روشنم ... دیدی کدو ندیدی ذکر دیدی آن دگر ندیدی کل ناقص ملعون یعنی کل نظر و فهم ناقص ملعون و اگر نه ناقصان ظاهر جسم مرحوماند ملعون نهاند بر خوان لیس علی الاعمی حرج نفی حرج کرد و نفی لعنت و نفی عتاب و غضب (مولوی)
arash52
maryamlondon1
هیفا جاست بابای عروس یعنی چه نفهمیدم
هاچو هاچو
مامان به زبون انگلیسی گفت دیگه Just
The one
The one
منظورم اينه كه خوشبحال جاسم
نه هموني كه هاچو گفت مريم جون ::
gilas
همیچین با افتخار
arash52
عکس خشک و خالی تحویلم بدی بدون نوشته
قهل نکن گیگیلی
نه برای پوستت خوبه نه برای دیکته ات
چکاوک,
ممنونم آبجی
انشااله قسمت شما هم بشه
دلشاد,
چوخ ساغول قارداش
بچه مثبت,
من به شخصه خواهش می کنم و ممنونم از شما
یک خط ثابت برای خانه روستا گرفتیم ؛ مگه در توضیحات مشخص نبود ؟
در ضمن آخر سفر بود و تو هم ماشااله دهن دار ، ترسیدم مهمونت کنم
gilas
نه برای پوستت خوبه نه برای دیکته ات
برام شوتولات بخل آشتی تونم
arash52
دقیقاً
ممنونم که غیبتم رو موجه کردی
mz56mz,
عموجون مفتخرم که ازطریق این تریبون مجددا تشکر کنم ازشما هم بابت حضور گرمتون در جمع ما و هم بابت سوغاتی
در ضمن خوشحال می شم که در مرتبه بعدی میزبان شما باشم
baron jon,
مرسی بارون جون
امیدوارم لب شما هم همیشه خندون باشه
ماهی,
سپاس ماهی جان
واقعا سرزمین زیبایی داریم . امیدوارم قسمت بشه یه شیراز هم برم
نخبه,
خوشم میاد خودت این کاره ای
به شدت موافقم
تشکر ممنون
10 کیلو ؛ قیمت همکار حساب کردم ها