₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » :: فوتبال خانمها / رانندگي خانمها / واي واي ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » :: فوتبال خانمها / رانندگي خانمها / واي واي ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

:: فوتبال خانمها / رانندگي خانمها / واي واي ::

1560 بازدید، 54 پست، نویسنده: Life Dream

• نخبه

مازی جان من جای تو بودم بعد از دیدن اینهمه عکس ضایع که مامان مریم از اقایون گذاشت حتما تغییر جنسیت میدادم :23:
    ادم خجالت میکشه عکسهای مردا رو میبینه :9: نصف بیشترش بی حیاتیه :9:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: mz56mz
    آى نفسسسسسسسسسسسسسسسسسس كش داداش اومدم كمكت
    اينها رو ببينم :23:

عمو خب اینا که زشت نیست .. ولی خدائی عکسهای اقایون خیلی زشته و بی حیاتی :9: همشون کلشون یه جاهای بد بدیه :23: شایدم علاقه مندن خدا عالمه :4:

• mati

وای خیلی بدی ولی خیلی بامزه بود :23:

• sib

مال مامان مریم خیلی بهتر بود :74:

• Life Dream

نقل قول: نخبه
    مازی جان من جای تو بودم بعد از دیدن اینهمه عکس ضایع که مامان مریم از اقایون گذاشت حتما تغییر جنسیت میدادم
    ادم خجالت میکشه عکسهای مردا رو میبینه نصف بیشترش بی حیاتیه

شيريني جان... ببخش منظورم شيرين بود :4: منم اگه بخوام عكساي بي حياتي بزارم كه تاپيك منفجر ميشه از بي حياتي خانما!! ولي نميزارم، چون ما اقايون مودب، ناز و خوشگل ماماني هستيم اين هوا :100:
    عمو خب اینا که زشت نیست .. ولی خدائی عکسهای اقایون خیلی زشته و بی حیاتی همشون کلشون یه جاهای بد بدیه شایدم علاقه مندن خدا عالمه

:53:
    نقل قول: mati
    وای خیلی بدی ولی خیلی بامزه بود

كي من؟ نه من خيلي پسمل خوبي هم هستم :24:
    نقل قول: sib
    مال مامان مریم خیلی بهتر بود

آخه ايشون بي حياتي گذاشته بود، ما اين اين عكساي بي حياتي نميزاريم، ما حيات داريم :9:

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    آخه ايشون بي حياتي گذاشته بود، ما اين اين عكساي بي حياتي نميزاريم، ما حيات داريم :9:

اخه اقایون حین ورزش هم دنبال کارای بی حیاتی هستنولی خانمهای ناز و خوشمل کارای بد بد نمیکنن مثل اقایونا :56:

• maryamlondon1

واي مامان مريم چه عكساي، واي

چیه مازی کارهای اقایون خیلی ضایعه نه ؟؟ :23: چشمات وا کن خجالت نکش بابا :4:
    نصف بیشترش بی حیاتیه

خوب کار اقایون همین دیگه :23:

• maryamlondon1

نقل قول: sib
    مال مامان مریم خیلی بهتر بود

:84: قابل نداشت فدات بشم سانازی :4: ضایعشون میکنم میزارم مثل صائب پرچم سفید دست بگیرن وبگن ما شکست خوردیم :23: حالا عکسها با حیاتی به قول مازی یا بی حیاتی باشه .ضایعشون میکنم :75:
    آخه ايشون بي حياتي گذاشته بود، ما اين اين عكساي بي حياتي نميزاريم، ما حيات داريم

اول اندش حیاتی چیه بابا حیایی :4: دومندش همیشه کارهای بی حیایی مال اقایون :4:

• ماهی

maryamlondon1,
    وااااااااااااااای مامان مریم..........واااااااای :23: :23: :23: :23:
    مازی جان عکسات به پای عکسای مامان مریم نمیرسه :23:

• maryamlondon1

نقل قول: ماهی
    مازی جان عکسات به پای عکسای مامان مریم نمیرسه

کجای مازی پرچم سفیدت بیار بالا :23: :23:

• Life Dream

اخه اقایون حین ورزش هم دنبال کارای بی حیاتی هستنولی خانمهای ناز و خوشمل کارای بد بد نمیکنن مثل اقایونا

حتماً همينطوره، كي قبول نداره!! :4:
    نقل قول: maryamlondon1
    چیه مازی کارهای اقایون خیلی ضایعه نه ؟؟ چشمات وا کن خجالت نکش بابا

نخيرم عكسايي كه شما گذاشتي خيلي مورد داره، من نميتونم اينا رو ببينم واي :68:
    قابل نداشت فدات بشم سانازی ضایعشون میکنم میزارم مثل صائب پرچم سفید دست بگیرن وبگن ما شکست خوردیم حالا عکسها با حیاتی به قول مازی یا بی حیاتی باشه .ضایعشون میکنم

ما آقايون چون حيات داريم يا به قول شما حيا :4: داريم، از اين جور عكسا نميزاريم!! اين خودش نشاني از اقتدار و نجابت آقايون هست :24:
    اول اندش حیاتی چیه بابا حیایی دومندش همیشه کارهای بی حیایی مال اقایون

به من چه شيرين يادم داده بگم بي حياتي! :4: دومندش كاراي بي حياتي هميشه مختص خانم ها بوده، ميگي نه............... خواستم عكس بيحياتي خانما رو بزارم رووم نشد، همينا رو بپذيريد، بزار زياد ضايع نشن :83:
    نقل قول: ماهی
    وااااااااااااااای مامان مریم..........واااااااای
    مازی جان عکسات به پای عکسای مامان مریم نمیرسه

قول نيست سرعت اينترنت مامان مريمي بيشتره تازه هيتلر هم نيست! اينا رو هم به زور تونستم پيدا كنم و لينك بدم! اگه مامان مريم راست ميگه بياد ايرانبا شرايط يكسان مسابقه بديم :4:
    کجای مازی پرچم سفیدت بیار بالا

به شماره پنجتون كه من باشم رحم نكردي، من سرخورده شدم، الان بازم ميرم معتاد ميشم :79: :79:
    نمایش یا پنهان متن :11:

• نخبه

الان بازم ميرم معتاد ميشم

افرین کار خوبی میکنی :4:

• Life Dream

افرین کار خوبی میکنی

بيا خوب شد 398 299

• نخبه

بيا خوب شد