ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
این شتری است که در خونه همه میخوابه
KuRoSh
در روزگاران قدیم، سه روز پیش از عید قربان، یک شتر ماده را به انواع گل های رنگارنگ و برگ های درختان زینت می دادند و جمعیت بسیاری دنبال او راه می افتادند و در شهر می گرداندند و طبل و شیپور می زدند و سخنان دینی و اشعار مذهبی می خواندند. این شتر از هر کوی و برزن که می گذشت، مردم دور او جمع می شدند و پشم او را که مایه اقبال می دانستند، به عنوان تبرک از بدنش می کندند و به عنوان حرز بر بازو و گردن می بستند. این آداب و رسوم سه روز طول می کشید و در این مدت، شتر به در خانه هر یک از اشراف شهر که می رسید، شتر رابه زانو درمی آوردند و از صاحب خانه متناسب با مقام و شخصیتش، چیز گران بهایی می گرفتند. روز سوم که روز عید قربان بود، این حیوان را به طرز جان گدازی قربانی می کردند و در حالی که هنوز جان در بدن داشت، هر کس با چاقو و خنجر به او حمله ور می شد و هنوز چشمان وحشت زده شتر در کاسه سر به اطراف می چرخید که تمام اعضای بدنش پاره پاره می شد و گوشت هایش به غارت می رفت. بنابر این اتفاق، عبارت مورد نظر که دلالت بر شراب تلخ مرگ دارد، به صورت ضرب المثل درآمد.
پس بر ماست از غرور و خودخواهی که همانند جهاز رنگارنگ شتر قربانی، فریبنده و زود گذر است، چشم بپوشیم
پس اینجا که میگن سربازی شتری هست که در خونه همه پسر ها می خوابه چرت هست باور نکنید می خوان سر پسر ها رو شیره بمالند از شرشون خلاص بشن واین که ما که رفتیم ولی شتری رو ندیدم که بیاد در خونمون
ژنرال
در مورد سربازی بهتره بگی این شتریه که روی همه پسرا میخوابه!
gilas
چه وحشیانه
بهونه
دلشاد
KuRoSh
خواستم این بنویسم گفتم برداشت بد میشه
KuRoSh
الان رووح گیل گیلیت خدچه وارد شد بهش آخی طفی روحت رو برم
بهونه
نمایش یا پنهان متن
نخبه
خدشه جانم رفتی سربازی همه چی یادت رفته
منم همینو می خواستم بگم چقدر وحشیانه
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
داداش کوروش جلالی برو به همونا بگو سعید مجی مجتبی کیش مهر چنان رو شتر بخوابه که شتر خفه بشه
gilas
نه خدشه بهش وارد شد
The one
mati
KuRoSh
این ورژن جدیده شیرین جان دلبندم
شیرین چقدر روحت ضعیف شده ولی هیکلت قوی شده
نیست که ورزش می کنی
یعنی تو این مدت انقدر چاق شدی که شتر هم تحمل وزنت رو نداره
اعتراض وارد نیست بعدی
یکتا جان اون خیز 5 ثانیه هست که ما هم استاد این نوع خیز ها هستیم
این طولی ها هم نیست مت متی