نه اتفاقاً اونا دست از سر پسرا بر نميدارن، همش چراغ سبز ميدن يا فلش ميزنن توو دانشگاه يكي از دوستامو اغفال كردن طفلك الان متاهل شده! يكي ديگه هم ميخواست منو اغفال كنه پيك فرستاده بود شمارمو بگيره، منم به پيكش گفتم بگو مازيار به كسي شماره نميده!! چه دخملاي بدي بودن واي
تاپیکا این روزا شده اکس پارتی پسرای سایت.توهم می زنن اساسی
البته به توهم فانتزي خانما نميرسه
نقل قول: gilas
از کجا میدونی میخواسته به ول خودت اغفالت کنه شاید یه کار دیگه داشته باهات
آخه قبلشم هي دور برم ميپلكيد، توو كلاساي متفرقه صندليشو مياورد كنار دست من و هي سوالهاي بي ربط ميپرسيد! يه بارم ازم سي دي پروژه رو امانت گرفت و روز بعد پيك فرستاد، منم بعداً ديگه جرعت نكردم برم سي دي رو ازش پس بگيرم ولي خيلي گناه داشت، تقصير منم نبود كه
آخه قبلشم هي دور برم ميپلكيد، توو كلاساي متفرقه صندليشو مياورد كنار دست من و هي سوالهاي بي ربط ميپرسيد! يه بارم ازم سي دي پروژه رو امانت گرفت و روز بعد پيك فرستاد، منم بعداً ديگه جرعت نكردم برم سي دي رو ازش پس بگيرم
آخه قبلشم هي دور برم ميپلكيد، توو كلاساي متفرقه صندليشو مياورد كنار دست من و هي سوالهاي بي ربط ميپرسيد! يه بارم ازم سي دي پروژه رو امانت گرفت و روز بعد پيك فرستاد، منم بعداً ديگه جرعت نكردم برم سي دي رو ازش پس بگيرم
خوب داشته بررسیت میکرده ببینه برای کاری که باهات داره مناسبی یا نه زیاد فکرشو نکن از اون قصدا نداشته
خه قبلشم هي دور برم ميپلكيد، توو كلاساي متفرقه صندليشو مياورد كنار دست من و هي سوالهاي بي ربط ميپرسيد! يه بارم ازم سي دي پروژه رو امانت گرفت و روز بعد پيك فرستاد، منم بعداً ديگه جرعت نكردم برم سي دي رو ازش پس بگيرم
aac198000
چکاوک
SaMaN TaJ
تبریک میگم
به شما هم تبریک میگم
gilas
mz56mz
الهى كه هميشه تندرست و موفق و سربلند باشى
خانم دكتررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر تخصص بيماريهاى مردان بخون عمو
Life Dream
مبارك شما هم باشه
همين كه برن دانشگاه يه روزه ازدواج ميكنن، حالا ببين
اين دكتر متيه؟! چقدر نازه
اااااااااااااا زرنگي! نخيرم برو ژنتيك بخون اينقده حال ميده ژنا رو قاتي پاتي ميكني يه چيز ديگه ميسازي!
ماهی
خب دست از سرشون بر نمی دارن.چیکار کنن.
Life Dream
نه اتفاقاً اونا دست از سر پسرا بر نميدارن، همش چراغ سبز ميدن يا فلش ميزنن
چه دخملاي بدي بودن واي
ماهی
تاپیکا این روزا شده اکس پارتی پسرای سایت.توهم می زنن اساسی
نخبه
اوهوم
gilas
پ نه پ مامان بزرگ زیزی گولو هستش یه سر رفته فتو شاپ و برگشته
از کجا میدونی میخواسته به ول خودت اغفالت کنه شاید یه کار دیگه داشته باهات
baron jon
خيلي خوشحال شدم
ايشالا هميشه موفق باشي عزيز
maryamlondon1
انشالله هرچه زودتر فارغ التحصیل بشی و همسایه ها وفامیل رایگان ویزیت کنی
ژنرال
Life Dream
البته به توهم فانتزي خانما نميرسه
ولي خيلي گناه داشت، تقصير منم نبود كه
نخبه
پیک شادی؟
نخبه
gilas
خوب داشته بررسیت میکرده ببینه برای کاری که باهات داره مناسبی یا نه
ماهی
وای وای وای....چه حرفایی هم یادت داده
غصه نخور داداش مازی.اینا از علائم ظهور امام زمانه
Life Dream
اينم از مدرك
دانلود مباني مهندسي نرم افزار PDF