لیلا لوپز(leila lopes) بیست و پنج ساله آنگولایی با ۱۷۸ سانتیمتر قد و خنده دلنشینش در رقابت با ۸۸ رقیبش در مسابقات دختر شایسته دنیا که در برزیل در حال انجام بود شب گذشته توانست با کنار زدن رقیب برزیلی و اوکراینی اش به عنوان دختر شایسته دنیا در سال ۲۰۱۱ برسد. او که سفیر افتخاری سازمان ملل نیز هست پس از بنده شدن این عنوان آنرا به مردم رنجدیده کشورش تقدیم کرد.
به گزارش ایران ناز اولسیا استفانکو از اوکراین و پریشیلا ماشادو از برزیل به ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند. تاج دختر شایسته سال امسال توسط خیمنا ناوارت دختر شایسته سال گذشته از مکزیک، بر سر لیلا لوپز برنده این مقام در سال جاری قرار گرفت. این رقابتها در ۳ رشته لباس شنا، لباس مجلسی و مصاحبه برگزار گردید. در رشته لباس مجلسی، شامکی ساپ ساپ از فیلیپین جایگاه دوم را کسب کرد.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به قول امین اینا رو چه معیار و حساب زیبا ترین رو انتخاب کردن؟
اینا فقط به بلندی قد و استیل بدنی نگاه می کنن.قبل از اینکه پستای بچه ها رو بخونم داشتم فکر می کردم تصورشو بکنید این خانوم مقنعه سر کنه بره تو خیابون یا مثلا چادر بپوشه.فکر کنم همه ی آقایون فرار می کنن ولی استیل بدنیش خیلی قشنگه.فرم گردنشو نگاه کنید.کاش یه کمی رنگش بهتر بود
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ممنون دوستان از نظراتتون .من با اکثریت بچه ها هستم از این زیباتر تو مسابقه شرکت کرده بودن .مثل اینکه میخوان بگن ما نژاد پرست نیستیم ماهی جون چرا تو داوری این مسابقه شرکت نمی کنی اوهههههه یادم رفت دادمادیت مبارک امین جان انشالله از تو مال از او بنین پس حکم موبدت صادر شد
maryamlondon1
لیلا لوپز(leila lopes) بیست و پنج ساله آنگولایی با ۱۷۸ سانتیمتر قد و خنده دلنشینش در رقابت با ۸۸ رقیبش در مسابقات دختر شایسته دنیا که در برزیل در حال انجام بود شب گذشته توانست با کنار زدن رقیب برزیلی و اوکراینی اش به عنوان دختر شایسته دنیا در سال ۲۰۱۱ برسد. او که سفیر افتخاری سازمان ملل نیز هست پس از بنده شدن این عنوان آنرا به مردم رنجدیده کشورش تقدیم کرد.
به گزارش ایران ناز اولسیا استفانکو از اوکراین و پریشیلا ماشادو از برزیل به ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند. تاج دختر شایسته سال امسال توسط خیمنا ناوارت دختر شایسته سال گذشته از مکزیک، بر سر لیلا لوپز برنده این مقام در سال جاری قرار گرفت. این رقابتها در ۳ رشته لباس شنا، لباس مجلسی و مصاحبه برگزار گردید. در رشته لباس مجلسی، شامکی ساپ ساپ از فیلیپین جایگاه دوم را کسب کرد.
دلشاد
انشالله مبارکش باد
نخبه
لباسهای همشون شیکه
بچه مثبت
ممنون آبجي جون
معيارشون براي زيبايي چي بوده!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
منظورش خانومتون خانومشون بود..
تو چی کار معیارهای مردم داری پرووووووووووو بیا از تاپیک بیرون داماد بی حیات
carlos
ژنرال
هاچو هاچو
مرسی مامان
ماهی
اینا فقط به بلندی قد و استیل بدنی نگاه می کنن.قبل از اینکه پستای بچه ها رو بخونم داشتم فکر می کردم تصورشو بکنید این خانوم مقنعه سر کنه بره تو خیابون یا مثلا چادر بپوشه.فکر کنم همه ی آقایون فرار می کنن
ولی استیل بدنیش خیلی قشنگه.فرم گردنشو نگاه کنید.کاش یه کمی رنگش بهتر بود
نمایش یا پنهان متن
خوبه من مرد نشدمژنرال
فرق چندانی نداره
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Life Dream
مرسي مامان مريمي
gilas
ماهی
بالاخره تکذیب شدم یا تایید؟