خیلی وقت بود مسابقه ادیت عکس نداشتیم تو سایت (یعنی در واقع از اولین و آخرین مسابقه که مربوط میشد به عکس دوستمون... به این ور دیگه مسابقه ای در این زمینه برگزار نشد). با توجه به داغ بودن موضوع عکس حمید استیلی و ادیتهایی که به صورت پراکنده در سایتهای مختلف در این مورد مشاهده میشه فکر کردم ما هم از قافله عقب نمونیم و در این تاپیک با خلاقیتهای خودتون عکس زیر رو ویرایش کنید و پیامها و نتهای انتخابی خودتون رو ادیت کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
این نکته رو باید تاکید کنم که انتخاب عکس فوق هیچ ارتباطی به جانبداری از تیم خاصی نیست و فقط به خاطر اینکه واقعا "این عکس" انقدر معروف شده به فکر انتخاب اون افتادیم.
در پایان که زمانش رو بعدا و با توجه به استقبال شما تعیین می کنیم، جایزه ای به اثر برتر خواهیم داد. محدودیتی در تعداد ارسالها وجود نداره ویرایشهایی که جنبه توهین آمیز داشته باشه شرکت داده نمیشه و ارسالشون به سایت ممنوعه. قوانین دیگه سایت شامل این مسابقه هم میشه.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
علیرضا
(یعنی در واقع از اولین و آخرین مسابقه که مربوط میشد به عکس دوستمون... به این ور دیگه مسابقه ای در این زمینه برگزار نشد).
با توجه به داغ بودن موضوع عکس حمید استیلی و ادیتهایی که به صورت پراکنده در سایتهای مختلف در این مورد مشاهده میشه فکر کردم ما هم از قافله عقب نمونیم و در این تاپیک با خلاقیتهای خودتون عکس زیر رو ویرایش کنید و پیامها و نتهای انتخابی خودتون رو ادیت کنید.
این نکته رو باید تاکید کنم که انتخاب عکس فوق هیچ ارتباطی به جانبداری از تیم خاصی نیست و فقط به خاطر اینکه واقعا "این عکس" انقدر معروف شده به فکر انتخاب اون افتادیم.
در پایان که زمانش رو بعدا و با توجه به استقبال شما تعیین می کنیم، جایزه ای به اثر برتر خواهیم داد.
محدودیتی در تعداد ارسالها وجود نداره
ویرایشهایی که جنبه توهین آمیز داشته باشه شرکت داده نمیشه و ارسالشون به سایت ممنوعه.
قوانین دیگه سایت شامل این مسابقه هم میشه.
فایل عکس مسابقه با فرمت Psd دانلود
maryamlondon1
maryamlondon1
بچه مثبت
مسابقه جالبي بايد باشه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
من برم ببینم چی کار میتونم بکنم
ماهی
چه مسابقه ی با نمکی
شرکت می کنم
Life Dream
Life Dream
gilas
نمایش یا پنهان متن
میگم راستی شنبه ساعت 10 چه خبر بوددلشاد
aac198000
خیلی باحاله من رفتم ببینم چه میکنم
چکاوک
علیرضا
شرکت کنندگان عزیز توجه داشته باشند که عکسهای ویرایش شده شونو تو همین تاپیک قرار بدن
مازیار جان بله کل عکس رو میتونید ویرایش کنید لازم نیست فقط تکست بنویسید.
دانلود که مشکلی نداره
گیلاس جان اون مربو به قرار بچه های فوتسالمونه.. از کجا کشف کردیش؟
بهونه
gilas
دیگه وقتی یه فایل Psd میزارین همینه دیگه
تو همون فایل بود هم اون هم اینی که تو تک عکسی گذاشتین
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
mati
Mahboob
Mahboob
برنامه خاصی میخواد من ندارم ؟