زلزله در فارس، کرمان و گیلان ایرنا نوشت: زلزله در جیرفت خسارتی نداشت ▧ تصویر در دسترس نیست رییس ستاد حوادث و سوانح غیرمترقبه کرمان گفت: زمین لرزه سه و شش ریشتری صبح امروز در منطقه درب بهشت شهرستان جیرفت واقع در جنوب این استان خسارتی در پی نداشت. محسن صالحی افزود: با توجه به اینکه این زمین لرزه در عمق 25 کیلومتری زمین رخ داد حتی در منطقه احساس هم نشد. شبکه لرزه نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران زمان این زلزله را ساعت هفت و هشت دقیقه و 58 ثانیه در موقعیت جغرافیایی 90 / 28 عرض شمالی و 30 / 57 طول شرقی ثبت کرده است. کانون این زمین لرزه 'درب بهشت' واقع در 39 کیلومتری منطقه ساردوییه شهرستان جیرفت و در فاصله 190 کیلومتری جنوب کرمان بوده است. زمین لرزه سه و هفت ریشتری حوالی املش در استان گیلان را لرزاند زمین لرزه ای به بزرگی سه و هفت ریشتر در مقیاس امواح درونی صبح امروز (یکشنبه) حوالی املش در استان گیلان را لرزاند. به گزارش مرکز لرزه نگاری کشوری، این زمین لرزه ساعت هفت و 33 دقیقه و یک ثانیه صبح امروز به وقوع پیوسته است. بر اساس این گزارش، شبکه های لرزه نگاری، زمین لرزه یاد شده را در عرض شمالی 10/37 و طول شرقی 15/50 ثبت کرده اند. تا کنون گزارشی از خسارت های احتمالی این زمین لرزه دریافت نشده است. زلزله حوالی گله دار استان فارس را لرزاند
زلزله ای به بزرگی سه و نه ریشتر در مقاس امواج درونی زمین، بامداد روز یکشنبه حوالی منطقه گله دار استان فارس را لرزاند. شبکه های لرزه نگاری وابسته به مرکز لرزه نگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران اعلام کرد: این زلزله امروز در ساعت 4 و 7 دقیقه و 24 ثانیه بوقوع پیوست. موقعیت جغرافیایی این زمین لرزه 85/27 عرض شمالی و 82/52 طول شرقی بوده است. از خسارات احتمالی این زمین لرزه تاکنونی گزارشی ارایه نشده است. گَلهدار در جنوب استان فارس واقع شده و مرز استان فارس و بوشهر است.
-------------------------------------------------------------------------------------------- شادترين مشاغل دنيا کدامند؟ ▧ تصویر در دسترس نیست براساس نظرسنجي كه موسسه ملي تحقيقات دانشگاه شيكاگو انجام داده است، اين شغلها در رديف شادترين شغلهاي دنيا قرار گرفته اند:
آتش نشان: 80درصد از آتش نشانها از كار خود بهشدت راضي هستند، چراكه شغل آنها همواره كمك كردن به ديگران و در بسياري از مواقع نجات جان ديگران از مرگ حتمي است.
با آنكه همه آتشنشانان در طول هفته با خطرات زيادي روبهرو هستند اما همين حس كمك به همنوع آنها را راضيترين شاغلان دنيا ميكند.
فيزيوتراپ: كار اين قشر از جامعه هم مستقيما با مردم و كمك به افرادي در ارتباط است كه توان كمتري نسبت به ديگران دارند. آنها هم پس از حل مشكل ديگران از كار خود احساس رضايت ميكنند و در نتيجه از نظر خود شغل خوب و شادي دارند.
نويسنده: هر چند بسياري از نويسندگان، نه تنها در ايران بلكه در سراسر دنيا، همواره از كم بودن دستمزدها و حقوق خود ابزار ناراحتي ميكنند اما حس خوب روي كاغذ آوردن ذهنيتها و تفكرات شخصي براي اين افراد، شغل نويسندگي را جذاب، دوست داشتني و حتي شاد ميكند.
معلم: اگر چشم خود را به روي حقوق ناچيز معلمان ببنديد و به ديگر ويژگيهاي معلمي به ويژه ارتباط با بچهها و آموزش درسها و نكات تازه به ديگران فكر كنيد، حتما معلمي را شغلي شاد و دوستداشتني مييابيد.
هنرمند: معمولا وقتي صحبت از روحيه لطيف ميشود، اولين كساني كه به ذهن ميآيند، هنرمندان هستند. البته شادي و نشاط هم جزو لاينفك هنر است و در اين بين بهنظر ميرسد مجسمهسازان و نقاشان از همه اقشار هنري شادتر هستند.
روانشناس: اين قشر از جامعه وظيفه سنگين و مهمي بر دوش دارند كه البته در بسياري مواقع هم شنيدن مشكلات ديگران به نظر سخت و غمانگيز ميرسد اما روانشناسان چندان اين ايده را قبول ندارند، چراكه معتقدند گذاشتن راهحل پيش پاي كساني كه تا مرز سير شدن از زندگي هم پيش ميروند، بسيار لذت بخش و شادي آفرين است. -------------------------------------------------------------------------------------------- ذخایر طلای ایران اعلام شد معاون سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی با بیان اینکه یکهزار معدن طلا در برنامه اکتشاف است ، گفت: ذخایر قطعی طلای کشور 320 تن برآورد می شود. ▧ تصویر در دسترس نیست به گزارش واحد مرکزی خبر "بهروز برنا" در مصاحبه با رادیو اقتصاد گفت: پتانسیل اکتشاف طلا تا یک هزار تن هم انتظار می رود. وی با بیان اینکه بیش از 14 محور طلا در کشور برای اکتشاف مشخص شده است ،گفت: هزار محدوده امیدبخش در این زمینه با استفاده از لایه های مختلف زمین شناسی شیمیایی و فیزیکی تأیید شده است. برنا افزود: اولویت نخست ما یکصد محور ذخایر طلا برای اکتشاف عمومی است و خوشبختانه بخش خصوصی در این زمینه همکاری خوبی دارد و هم اکنون در چند معدن فعال است که امیدواریم 60 تن طلا از این محورها استخراج شود. وی با بیان اینکه تولید طلا در گذشته 200 تا 300 کیلوگرم در سال بود، گفت: این رقم هم اکنون به بیش از 3 تن رسیده است و انتظار می رود در سالهای آینده به 5 تن هم برسد. برنا با بیان اینکه ذخایر طلا در جهان 48 هزار تن برآورد می شود گفت: ایران هم با 320 تن ذخایر قطعی طلا جزء 30 کشور در این عرصه حساب می شود. -------------------------------------------------------------------------------------------- افشای جدیدترین رسوایی اخلاقی برلوسکونی ▧ تصویر در دسترس نیست ▧ تصویر در دسترس نیست ▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستمقامات قضایی ایتالیا در تحقیقاتی که درباره اتهامات جنسی «سیلویو برلوسکونی» نخست وزیر ایتالیا انجام داده اند، نوار مکالمات تلفنی وی را گوش داده و به اطلاعات شگفت آوری در این ارتباط رسیده اند.
به گزارش «تابناک»، دیلی تلگراف در این باره خبری را منتشر کرده که بر اساس آن، این اولین باری است که برلوسکونی برای ارتباط با زنان به آنان پول پرداخت کرده است.
بنابر این گزارش برلوسکونی از اموال دولتی نیز برای این پرداخت ها و همچنین هزینه برگزاری جشن های خود استفاده کرده، این در حالی است که وی اخیرا مجموعه ای از سخت گیری های اقتصادی برای مردم را تحت عنوان طرح ریاضت اقتصادی به پارلمان این کشور تقدیم کرده است.
در همین ارتباط مشخص شده که نخست وزیر ایتالیا، حتی در سفر هوایی خود از رم به میلان هم با پرداخت پول به یک خانم، وی را به همراه خود برده است.
در این میان شخصی به نام جیان پائولو ترانتینی، در نقش واسطه عمل می کرده و مقدمات ارتباط برلوسوکنی با خانم های ایتالیایی را فراهم می کرده است. نکته عجیب اینکه همسر تارانتینی، نخست وزیر ایتالیا نیز در این واسطه گری و ایجاد ارتباط بین زنان و برلوسکنی نقش موثری را ایفا کرده است. نخست وزیر ایتالیا می گوید به آنان صدها هزار یورو پول پرداخت کرده است.
در یکی از مکالمات افشا شده برلوسکونی نکته شگفت آوری به چشم می خورد، این مکالمه که در سال 2008 اتفاق افتاده است، نخست وزیر ایتالیا می گوید که شب گذشته 11 زن ایتالیایی در محل اقامت وی حضور داشته اند که وی تنها توانسته با 8 نفر از این زنان ارتباط برقرار کند و سه نفر از این زنان باقی مانده اند!
یکی از سیاستمداران ایتالیایی با توجه با افشاگری های اخیر گفته است که دادگاه های ایتالیایی باید برلوسکونی را به عنوان بیماری روانی به بیمارستان معرفی کرده و وی را تحت مراقبت های روانپزشکی قرار دهند. -------------------------------------------------------------------------------------------- شکستهشدن حریم خصوصی بازیگران سینما باز هم جنجال آفرید! انتشار مجازی تصاویر تاییدنشده از چند بازیگر زن حاشیهساز شد
نیوشا ضیغمی: نمیدانم چه بگویم درباره عکسی که از وجود آن هیچ خبری نداشتهام
افکار نیوز خبر داده که تعدادی از خانوادههاي شهدا از صبح پنجشنبه در اعتراض به حرمتشکنی چند بازیگر زن سینما در بهشت زهرا(س) متحصن شدهاند. باشگاه خبرنگاران نوشت پس از انتشار تصاویری نامناسب از تعدادی از بازیگران زن سینما که در میان قطعههاي شهدا با ژستهاي خاص و توهینآمیز عکس یادگاری انداخته بودند، فرزند شهید شاکری از اذان صبح (پنجشنبه) در قطعه ۵۳ بهشت زهرا(س) و بر سر مزار پدر شهیدش تحصنی اعتراضآمیز را آغاز کرده است. از حوالی ظهر پنجشنبه تعدادی دیگر از خانوادههاي شهدا و جوانان نیز به این فرزند شهید پیوستهاند. متحصنین که از این اقدام توهینآمیز چند بازیگر زن سینما خشمگین به نظر ميرسند، ميگویند از مسوولین مربوطه خواستار رسیدگی به اقدام موهن هستند و هرگز در مقابل چنین توهینی آرام نخواهند نشست. گفته میشود این عکسها چند بازیگر فیلم «زمهریر» از جمله (ن - ض) و (ب - ب) را پشت صحنه فیلم در قطعه شهدا نشان میدهد و اخیرا به شکل وسیعی در فضای مجازی و شبکههاي اجتماعی منتشر و تکثیر شده است. ▧ تصویر در دسترس نیست نیوشا ضیغمی بازیگر سینمای ایران در یادداشتی گلایههای خود را درمورد حواشی ایجادشده برای او در روزهای اخیر بیان کرده است. متن کامل این یادداشت به شرح زیر است: «نمیدانم باید این نوشته را از کجا شروع کنم. همین چند ماه پیش بود که سیدیهای فیلمی قاچاقشده از کارهای آقای مهران مدیری را با عکس اینجانب که هیچگونه حضوری در آن نداشتم به طور وسیعی در سطح شهر پخش کردند و شکوائیهای نسبت به این ماجرا برای مطبوعات فرستادم. از نداشتن حریم خصوصی و امنیت در زندگی شخصی هنرمندان گفتم و حالا امروز ماجرایی بدتر از آن برای اینجانب به وجود آمده که دارد برایم دردسرساز میشود. عکسی که به نام اینجانب به همراه یکی دیگر از بازیگران کشورمان در دنیای مجازی منتشر شده و بر اساس آن اتهاماتی را به اینجانب نسبت دادهاند که اصلا با فضای روحی و کاریام جور در نمیآید. نمیدانم چه بگویم درباره عکسی که خودم هم از وجود آن هیچ خبری نداشتهام. باورم نمیشد تا وقتی که عکس را دیدم. انگار خودم بودم اما من که در چنین عکسی حضور نداشتهام؟ فکر میکنم این هم از معجزههای فتوشاپ باشد که میتواند هر بلایی سر آدمها بیاورد. میگویم بلا چون واقعا بلاست برای منی که همیشه سعی کردهام به دور از حواشی باشم و زندگی کنم. خدای من نمیدانم باید چه بگویم در این باره که واقعا زبانم از گفتن قاصر است. قاصرم از حرف زدن دراینباره و جز آه و ناله چیزی نمیتوانم بگویم. از ماجرایی که سوای بحثهای دیدگاهی و وجههای که برای اینجانب در میان مردم دارد از نظر روحی به من ضربه میزند. اتفاقی که هیچ چیزی جز این نمیتوانم در موردش بگویم. تنها استمدادی از خداوند منان و طلب یاری از ساحت مقدسش برای اتفاقی که کاملا مشخص است در جهت تخریب اینجانب پیش کشیده شده و چیز دیگری را پی نمیگیرد. اتفاقی از پیش برنامهریزیشده در جهت تشویش اذهان عمومی. نمیدانم تا کی ما باید جور این ماجراها را بکشیم. نمیتوانم این ماجرا را هضم کنم. برای منی که سینما و مردم تمام عشقم هستند و حتی از سرمایه شخصيام برای به حرکت انداختن چرخهایش هزینه کردهام. برای منی که... نمیدانم چه بگویم بدجوری بغض کردهام.
نمی دونم چرا فقط تو ایران از عکس زن اینجوری سو استفاده میکنن ای بابا بیاید فیس بوک کشورهای دیگه ببینید مردم عکسهای خانوادگیشون گذشتن من وقتی برا پسرم نامزاد کردم داشتم از مجلس فیلم برداری میکردم .البته همش خانم بودن واز فامیلهای نزدیک بودن . که یکی از خانمهای فامیل دیدم هی به دخترش میگه بیا بشن دارن فیلم میگرن نرقص .من خیلی نراحت شدم بهش گفتم که ما فامیلیم یعنی دخترت برقصه من برم تو شبکه بی بی سی لندن میزارم گفت اخه انجا خیلی خراب شده از فیلم وعکس دخترا سو استفاده میکنن وتعریف کرد که با این فیلم های خانوادگی .چه قدر ابروی دخترا را بردن ...که من از حرفم پشمون شدم وجلوی خودش فیلم مربوط به رقص دخترش حذف کردم .تا خدای نکرده اگر جای دیگه رقصیده باشه گردن من نیاافته
aac198000
ایرنا نوشت:
زلزله در جیرفت خسارتی نداشت
▧ تصویر در دسترس نیست
رییس ستاد حوادث و سوانح غیرمترقبه کرمان گفت: زمین لرزه سه و شش ریشتری صبح امروز در منطقه درب بهشت شهرستان جیرفت واقع در جنوب این استان خسارتی در پی نداشت.
محسن صالحی افزود: با توجه به اینکه این زمین لرزه در عمق 25 کیلومتری زمین رخ داد حتی در منطقه احساس هم نشد. شبکه لرزه نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران زمان این زلزله را ساعت هفت و هشت دقیقه و 58 ثانیه در موقعیت جغرافیایی 90 / 28 عرض شمالی و 30 / 57 طول شرقی ثبت کرده است.
کانون این زمین لرزه 'درب بهشت' واقع در 39 کیلومتری منطقه ساردوییه شهرستان جیرفت و در فاصله 190 کیلومتری جنوب کرمان بوده است.
زمین لرزه سه و هفت ریشتری حوالی املش در استان گیلان را لرزاند
زمین لرزه ای به بزرگی سه و هفت ریشتر در مقیاس امواح درونی صبح امروز (یکشنبه) حوالی املش در استان گیلان را لرزاند.
به گزارش مرکز لرزه نگاری کشوری، این زمین لرزه ساعت هفت و 33 دقیقه و یک ثانیه صبح امروز به وقوع پیوسته است.
بر اساس این گزارش، شبکه های لرزه نگاری، زمین لرزه یاد شده را در عرض شمالی 10/37 و طول شرقی 15/50 ثبت کرده اند.
تا کنون گزارشی از خسارت های احتمالی این زمین لرزه دریافت نشده است.
زلزله حوالی گله دار استان فارس را لرزاند
زلزله ای به بزرگی سه و نه ریشتر در مقاس امواج درونی زمین، بامداد روز یکشنبه حوالی منطقه گله دار استان فارس را لرزاند.
شبکه های لرزه نگاری وابسته به مرکز لرزه نگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران اعلام کرد: این زلزله امروز در ساعت 4 و 7 دقیقه و 24 ثانیه بوقوع پیوست.
موقعیت جغرافیایی این زمین لرزه 85/27 عرض شمالی و 82/52 طول شرقی بوده است. از خسارات احتمالی این زمین لرزه تاکنونی گزارشی ارایه نشده است. گَلهدار در جنوب استان فارس واقع شده و مرز استان فارس و بوشهر است.
--------------------------------------------------------------------------------------------
شادترين مشاغل دنيا کدامند؟
▧ تصویر در دسترس نیست
براساس نظرسنجي كه موسسه ملي تحقيقات دانشگاه شيكاگو انجام داده است، اين شغلها در رديف شادترين شغلهاي دنيا قرار گرفته اند:
آتش نشان: 80درصد از آتش نشانها از كار خود بهشدت راضي هستند، چراكه شغل آنها همواره كمك كردن به ديگران و در بسياري از مواقع نجات جان ديگران از مرگ حتمي است.
با آنكه همه آتشنشانان در طول هفته با خطرات زيادي روبهرو هستند اما همين حس كمك به همنوع آنها را راضيترين شاغلان دنيا ميكند.
فيزيوتراپ: كار اين قشر از جامعه هم مستقيما با مردم و كمك به افرادي در ارتباط است كه توان كمتري نسبت به ديگران دارند. آنها هم پس از حل مشكل ديگران از كار خود احساس رضايت ميكنند و در نتيجه از نظر خود شغل خوب و شادي دارند.
نويسنده: هر چند بسياري از نويسندگان، نه تنها در ايران بلكه در سراسر دنيا، همواره از كم بودن دستمزدها و حقوق خود ابزار ناراحتي ميكنند اما حس خوب روي كاغذ آوردن ذهنيتها و تفكرات شخصي براي اين افراد، شغل نويسندگي را جذاب، دوست داشتني و حتي شاد ميكند.
معلم: اگر چشم خود را به روي حقوق ناچيز معلمان ببنديد و به ديگر ويژگيهاي معلمي به ويژه ارتباط با بچهها و آموزش درسها و نكات تازه به ديگران فكر كنيد، حتما معلمي را شغلي شاد و دوستداشتني مييابيد.
هنرمند: معمولا وقتي صحبت از روحيه لطيف ميشود، اولين كساني كه به ذهن ميآيند، هنرمندان هستند. البته شادي و نشاط هم جزو لاينفك هنر است و در اين بين بهنظر ميرسد مجسمهسازان و نقاشان از همه اقشار هنري شادتر هستند.
روانشناس: اين قشر از جامعه وظيفه سنگين و مهمي بر دوش دارند كه البته در بسياري مواقع هم شنيدن مشكلات ديگران به نظر سخت و غمانگيز ميرسد اما روانشناسان چندان اين ايده را قبول ندارند، چراكه معتقدند گذاشتن راهحل پيش پاي كساني كه تا مرز سير شدن از زندگي هم پيش ميروند، بسيار لذت بخش و شادي آفرين است.
--------------------------------------------------------------------------------------------
ذخایر طلای ایران اعلام شد
معاون سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی با بیان اینکه یکهزار معدن طلا در برنامه اکتشاف است ، گفت: ذخایر قطعی طلای کشور 320 تن برآورد می شود.
▧ تصویر در دسترس نیست
به گزارش واحد مرکزی خبر "بهروز برنا" در مصاحبه با رادیو اقتصاد گفت: پتانسیل اکتشاف طلا تا یک هزار تن هم انتظار می رود.
وی با بیان اینکه بیش از 14 محور طلا در کشور برای اکتشاف مشخص شده است ،گفت: هزار محدوده امیدبخش در این زمینه با استفاده از لایه های مختلف زمین شناسی شیمیایی و فیزیکی تأیید شده است.
برنا افزود: اولویت نخست ما یکصد محور ذخایر طلا برای اکتشاف عمومی است و خوشبختانه بخش خصوصی در این زمینه همکاری خوبی دارد و هم اکنون در چند معدن فعال است که امیدواریم 60 تن طلا از این محورها استخراج شود.
وی با بیان اینکه تولید طلا در گذشته 200 تا 300 کیلوگرم در سال بود، گفت: این رقم هم اکنون به بیش از 3 تن رسیده است و انتظار می رود در سالهای آینده به 5 تن هم برسد.
برنا با بیان اینکه ذخایر طلا در جهان 48 هزار تن برآورد می شود گفت: ایران هم با 320 تن ذخایر قطعی طلا جزء 30 کشور در این عرصه حساب می شود.
افشای جدیدترین رسوایی اخلاقی برلوسکونی
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستمقامات قضایی ایتالیا در تحقیقاتی که درباره اتهامات جنسی «سیلویو برلوسکونی» نخست وزیر ایتالیا انجام داده اند، نوار مکالمات تلفنی وی را گوش داده و به اطلاعات شگفت آوری در این ارتباط رسیده اند.
به گزارش «تابناک»، دیلی تلگراف در این باره خبری را منتشر کرده که بر اساس آن، این اولین باری است که برلوسکونی برای ارتباط با زنان به آنان پول پرداخت کرده است.
بنابر این گزارش برلوسکونی از اموال دولتی نیز برای این پرداخت ها و همچنین هزینه برگزاری جشن های خود استفاده کرده، این در حالی است که وی اخیرا مجموعه ای از سخت گیری های اقتصادی برای مردم را تحت عنوان طرح ریاضت اقتصادی به پارلمان این کشور تقدیم کرده است.
در همین ارتباط مشخص شده که نخست وزیر ایتالیا، حتی در سفر هوایی خود از رم به میلان هم با پرداخت پول به یک خانم، وی را به همراه خود برده است.
در این میان شخصی به نام جیان پائولو ترانتینی، در نقش واسطه عمل می کرده و مقدمات ارتباط برلوسوکنی با خانم های ایتالیایی را فراهم می کرده است. نکته عجیب اینکه همسر تارانتینی، نخست وزیر ایتالیا نیز در این واسطه گری و ایجاد ارتباط بین زنان و برلوسکنی نقش موثری را ایفا کرده است. نخست وزیر ایتالیا می گوید به آنان صدها هزار یورو پول پرداخت کرده است.
در یکی از مکالمات افشا شده برلوسکونی نکته شگفت آوری به چشم می خورد، این مکالمه که در سال 2008 اتفاق افتاده است، نخست وزیر ایتالیا می گوید که شب گذشته 11 زن ایتالیایی در محل اقامت وی حضور داشته اند که وی تنها توانسته با 8 نفر از این زنان ارتباط برقرار کند و سه نفر از این زنان باقی مانده اند!
یکی از سیاستمداران ایتالیایی با توجه با افشاگری های اخیر گفته است که دادگاه های ایتالیایی باید برلوسکونی را به عنوان بیماری روانی به بیمارستان معرفی کرده و وی را تحت مراقبت های روانپزشکی قرار دهند.
شکستهشدن حریم خصوصی بازیگران سینما باز هم جنجال آفرید!
انتشار مجازی تصاویر تاییدنشده از چند بازیگر زن حاشیهساز شد
افکار نیوز خبر داده که تعدادی از خانوادههاي شهدا از صبح پنجشنبه در اعتراض به حرمتشکنی چند بازیگر زن سینما در بهشت زهرا(س) متحصن شدهاند. باشگاه خبرنگاران نوشت پس از انتشار تصاویری نامناسب از تعدادی از بازیگران زن سینما که در میان قطعههاي شهدا با ژستهاي خاص و توهینآمیز عکس یادگاری انداخته بودند، فرزند شهید شاکری از اذان صبح (پنجشنبه) در قطعه ۵۳ بهشت زهرا(س) و بر سر مزار پدر شهیدش تحصنی اعتراضآمیز را آغاز کرده است. از حوالی ظهر پنجشنبه تعدادی دیگر از خانوادههاي شهدا و جوانان نیز به این فرزند شهید پیوستهاند. متحصنین که از این اقدام توهینآمیز چند بازیگر زن سینما خشمگین به نظر ميرسند، ميگویند از مسوولین مربوطه خواستار رسیدگی به اقدام موهن هستند و هرگز در مقابل چنین توهینی آرام نخواهند نشست. گفته میشود این عکسها چند بازیگر فیلم «زمهریر» از جمله (ن - ض) و (ب - ب) را پشت صحنه فیلم در قطعه شهدا نشان میدهد و اخیرا به شکل وسیعی در فضای مجازی و شبکههاي اجتماعی منتشر و تکثیر شده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
نیوشا ضیغمی بازیگر سینمای ایران در یادداشتی گلایههای خود را درمورد حواشی ایجادشده برای او در روزهای اخیر بیان کرده است. متن کامل این یادداشت به شرح زیر است: «نمیدانم باید این نوشته را از کجا شروع کنم. همین چند ماه پیش بود که سیدیهای فیلمی قاچاقشده از کارهای آقای مهران مدیری را با عکس اینجانب که هیچگونه حضوری در آن نداشتم به طور وسیعی در سطح شهر پخش کردند و شکوائیهای نسبت به این ماجرا برای مطبوعات فرستادم. از نداشتن حریم خصوصی و امنیت در زندگی شخصی هنرمندان گفتم و حالا امروز ماجرایی بدتر از آن برای اینجانب به وجود آمده که دارد برایم دردسرساز میشود. عکسی که به نام اینجانب به همراه یکی دیگر از بازیگران کشورمان در دنیای مجازی منتشر شده و بر اساس آن اتهاماتی را به اینجانب نسبت دادهاند که اصلا با فضای روحی و کاریام جور در نمیآید. نمیدانم چه بگویم درباره عکسی که خودم هم از وجود آن هیچ خبری نداشتهام. باورم نمیشد تا وقتی که عکس را دیدم. انگار خودم بودم اما من که در چنین عکسی حضور نداشتهام؟ فکر میکنم این هم از معجزههای فتوشاپ باشد که میتواند هر بلایی سر آدمها بیاورد. میگویم بلا چون واقعا بلاست برای منی که همیشه سعی کردهام به دور از حواشی باشم و زندگی کنم. خدای من نمیدانم باید چه بگویم در این باره که واقعا زبانم از گفتن قاصر است. قاصرم از حرف زدن دراینباره و جز آه و ناله چیزی نمیتوانم بگویم. از ماجرایی که سوای بحثهای دیدگاهی و وجههای که برای اینجانب در میان مردم دارد از نظر روحی به من ضربه میزند. اتفاقی که هیچ چیزی جز این نمیتوانم در موردش بگویم. تنها استمدادی از خداوند منان و طلب یاری از ساحت مقدسش برای اتفاقی که کاملا مشخص است در جهت تخریب اینجانب پیش کشیده شده و چیز دیگری را پی نمیگیرد. اتفاقی از پیش برنامهریزیشده در جهت تشویش اذهان عمومی. نمیدانم تا کی ما باید جور این ماجراها را بکشیم. نمیتوانم این ماجرا را هضم کنم. برای منی که سینما و مردم تمام عشقم هستند و حتی از سرمایه شخصيام برای به حرکت انداختن چرخهایش هزینه کردهام. برای منی که... نمیدانم چه بگویم بدجوری بغض کردهام.
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
maryamlondon1
خدا رحم کنه باز زلزله
نمی دونم چرا فقط تو ایران از عکس زن اینجوری سو استفاده میکنن ای بابا بیاید فیس بوک کشورهای دیگه ببینید مردم عکسهای خانوادگیشون گذشتن
aac198000
متاسفانه اینجا از عکس پسر هاهم سوئ استفاده میکنند چه برسه به عکس خانوادگی دختر خانمها
واقعا هم نمیدونم راه حلش چیه ولی زندگیها بهم ریخته سر این موضوع
چکاوک
gilas
ماهی
از بچگی عاشق معلمی بودم
baron jon
man_sahraa
برلوسکونی هم که خدا قوت
عکس نیوشا را هم کاش میذاشتین
هرکی داره لطفا برام پیام خصوصی بفرسته
ژنرال
این برلوسکونی هم که به قول صحرا، خدا قوت