در زندگي بعدي ميخواهم در جهت معکوس زندگي کنم ! با مردن شروع ميکني و ميبيني که همه چيز خيلي عجيب است...
[center]▧ تصویر در دسترس نیست
سپس بيدار ميشوي و ميبيني که در خانه سالمندان هستي!
▧ تصویر در دسترس نیست
و هر روز که ميگذرد حالت بهتر ميشود...!
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد از مدتي چون خيلي سالم و سرحال ميشوي از آنجا اخراجت ميکنند!
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد از آن ميروي و حقوق بازنشستگیت را ميگيري و وقتي کارت را شروع ميکني در همان روز اول يک ساعت مچي طلا ميگيري و يک ميهماني برايت ترتيب داده ميشود !!!
▧ تصویر در دسترس نیست
۴۰ سال آزگار کار ميکني تا جوان شوي و از بازنشستگیت لذت ببري...! سپس حال ميکني و دوست دختر یا پسر خواهي داشت و کمي بعد بايدخودت را براي دبيرستان آماده کني !!!
▧ تصویر در دسترس نیست
سپس دبستان
▧ تصویر در دسترس نیست
و بعد از آن تبديل به يک بچه ميشوي و بازي ميکني و هيچ مسووليتي نداري...
▧ تصویر در دسترس نیست
سپس نوزاد ميشوي و آنگاه به دنيا ميآيي !
▧ تصویر در دسترس نیست
در اين مرحله ۹ ماه را بايد به حالت معلق در يک آب گرم مجلل صفا کني که داراي حرارت مرکزي است و سرويس اتاق هم هميشه مهيا است، و فضا هر روز بزرگتر ميشود، وااااي!
▧ تصویر در دسترس نیست
و در پايان نمایش یا پنهان متنشما با يك ارضــــآ به پايان مي رسيد!
▧ تصویر در دسترس نیست
فیلم مورد عجیب بنجامین باتن ( The Curious Case of Benjamin Button) که یک فیلم با مضمون بالاست محصول سال ۲۰۰۸ آمریکا به کارگردانی دیوید فینچر است. شخصیت اصلی این فیلم الهام گرفته از یک داستان کوتاه اثر اف. اسکات فیتزجرالد است. فیلمنامه این فیلم را اریک راث نوشته است و برد پیت و کیت بلانشت بازیگران اصلی آن هستند. بنجامین در اواخر قرن نوزدهم و در سن ۸۰ سالگی به دنیا آمده و با گذشت زمان، در حالی که دیگران پیرتر میشوند، او جوانتر میشود. او در کهنسالی عاشق دختری میشود که در سنین کودکی بهسر میبرد. اما در طی سالها در حالی که دخترک بزرگتر میشود، او در روندی وارونه به سوی خردسالی پیش میرود.
مثلا چه چیزی می تونه باشه؟ نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متن فایده ای نداره :817
ماهی
نمایش یا پنهان متن
متن زیر از ودی آلن -کارگردان شهیر امریکائی است که به نظرم خیلی جالب اومد.در زندگي بعدي ميخواهم در جهت معکوس زندگي کنم !
با مردن شروع ميکني و ميبيني که همه چيز خيلي عجيب است...
[center]▧ تصویر در دسترس نیست
سپس بيدار ميشوي و ميبيني که در خانه سالمندان هستي!
و هر روز که ميگذرد حالت بهتر ميشود...!
بعد از مدتي چون خيلي سالم و سرحال ميشوي از آنجا اخراجت ميکنند!
بعد از آن ميروي و حقوق بازنشستگیت را ميگيري و وقتي کارت را شروع ميکني در همان روز اول يک ساعت مچي طلا ميگيري و يک ميهماني برايت ترتيب داده ميشود !!!
۴۰ سال آزگار کار ميکني تا جوان شوي و از بازنشستگیت لذت ببري...!
سپس حال ميکني و دوست دختر یا پسر خواهي داشت و کمي بعد بايدخودت را براي دبيرستان آماده کني !!!
سپس دبستان
و بعد از آن تبديل به يک بچه ميشوي و بازي ميکني و هيچ مسووليتي نداري...
سپس نوزاد ميشوي و آنگاه به دنيا ميآيي !
در اين مرحله ۹ ماه را بايد به حالت معلق در يک آب گرم مجلل صفا کني که داراي حرارت مرکزي است و سرويس اتاق هم هميشه مهيا است، و فضا هر روز بزرگتر ميشود، وااااي!
و در پايان
نمایش یا پنهان متن
شما با يك ارضــــآ به پايان مي رسيد!فیلم مورد عجیب بنجامین باتن ( The Curious Case of Benjamin Button) که یک فیلم با مضمون بالاست محصول سال ۲۰۰۸ آمریکا به کارگردانی دیوید فینچر است. شخصیت اصلی این فیلم الهام گرفته از یک داستان کوتاه اثر اف. اسکات فیتزجرالد است. فیلمنامه این فیلم را اریک راث نوشته است و برد پیت و کیت بلانشت بازیگران اصلی آن هستند.
بنجامین در اواخر قرن نوزدهم و در سن ۸۰ سالگی به دنیا آمده و با گذشت زمان، در حالی که دیگران پیرتر میشوند، او جوانتر میشود. او در کهنسالی عاشق دختری میشود که در سنین کودکی بهسر میبرد. اما در طی سالها در حالی که دخترک بزرگتر میشود، او در روندی وارونه به سوی خردسالی پیش میرود.
[/center]
hadi04
arash59
اصل قضیه رو دریاب
و در پايان ...
aac198000
ماهی
ولی من فکرشو کردم
در اتاق خواب مامان و بابا رو قفل می کنم کلیدشم قورت می دم
منظورت این شکلک بود؟
آخه ترس نداره که
hadi04
و تا آخر عمر باید همین طوری مامی پامون باشه آخه کسی نیست عوضمون کنه
دلشاد
ماهی
راستم می گیا..
ولی نامردا وقتی خوابم برد می کشنم
خواهش می کنم بهروز جان
gilas
نمیدوندم چرا تو ذهنم بود این ماله عمو شلی هستش
به هر حال دستت ندرده ماهی قرمزم
baron jon
arash52
تشکر تشکر
maryamlondon1
ماهی
شاید عمو شلی تقلب کرده باشه
تشکر تشکر
mz56mz
اين فيلم رو با زرى خانم رفتيم سينما ديديم
gilas
الان رفتم کفشیدم که چرا من همچین فکری میکردم
تو سایتی که شعرها و نوشته های عمو شلی هست این مطلبو خونده بودم
بعد هم یه کتاب داره به اسم دنیای دیوانه دیوانه
بعدترش اینا باهم قاطی شده که اونجوری شده
ژنرال
پارسال فیلم بنجامین باتن رو دیدم و اتفاقا بعد از فیلم، به همین روند معکوس فکر میکردم... ولی به مرحله آخر که میرسید
ماهی
تو سینما باید جالب تر باشه
خییلم راحت شد.بوووووووووووووس
دیگه دست تو نیست که قبول کنی یا نه مهم اینه که دو نفر دیگه با هم قبول کردند
ژنرال
نه آخه من به چیزی فکر میکردم که اینجا نمیشه گفت
ماهی
مثلا چه چیزی می تونه باشه؟
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن