₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » :: كمك، خانمهاي متولد آذر لطفاً كمك كنيد! ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » :: كمك، خانمهاي متولد آذر لطفاً كمك كنيد! ::
1 2 3

بدون عکس

:: كمك، خانمهاي متولد آذر لطفاً كمك كنيد! ::

126 بازدید، 59 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

نقل قول: میرزا
    پس خبریه

نه به خدا! اونجوري نست كه فكر ميكنيد، هنوز هيچي هيچي هيچي نشده! :11:
    نقل قول: میرزا
    تازه مکان ماه عسلم لو رفته

آره الان ديدم، چه جاي قشنگ و با صفايي پيدا كردي، مرسي محسن جان، واقعاً عالي و زيبا بود، اگه مزدوج شدم حتماً ميريم اونجا :93:

• maryamlondon1

نقل قول: نخبه
    مازیار -------------- آذر
    چقده بهم میان مبارک باشه

امین ---------------آرزو

وای چه باحال میگم عروسی جفتتون تو یه روز باشه و یکجا هممون بتونیم بیاییم

اره واقعا خیلی با حال میشه :93: ولی شیرین جون شمال کجا وکوردستان کجا خیلی دوره :2: چطوری به عروسی جفتشون برسیم ؟؟.. :2:
    نقل قول: Life Dream
    مامان مريم شما ديگه چرا! اينا همش شايعه هست، به خدا اگه خبري بشه خودم ميگم، ولي فعلاً هيچ خبري نيست!

ای بابا مازی جون اذر خانم مبارکه انشالله :8: مازی واذر خانم چه بهم میان :4: مازی چقد قشنگه انشالله مبارکش باد 243 243 243 243 243 243 243 243 243 261 261 261 261 261 261 261 261

• Life Dream

نقل قول: maryamlondon1
    اره واقعا خیلی با حال میشه ولی شیرین جون شمال کجا وکوردستان کجا خیلی دوره چطوری به عروسی جفتشون برسیم ؟؟..

يعني مامان مريمي شما هم مياييد، وقتي ميگي ميايم يعني شما هم مياييد ديگه! اگه اومدي دو سه تا چشم بادومي هم بيار كادو برام :11:
    ای بابا مازی جون اذر خانم مبارکه انشالله مازی واذر خانم چه بهم میان مازی چقد قشنگه انشالله مبارکش باد

توو كردستان از اسم آذر استفاده نشده تا الان! :66: مامان مريم شما بايد از من دفاع كني، شما هم كه به جمع شايعه پراكنان ملحق شدي! :83:

• مخلوط کن

توو كردستان از اسم آذر استفاده نشده تا الان!

من فکر میکردم شما تو لرستانی :37:
    چه جالب ، حالا کجای کردستانی?

• نخبه

اره واقعا خیلی با حال میشه :93: ولی شیرین جون شمال کجا وکوردستان کجا خیلی دوره :2: چطوری به عروسی جفتشون برسیم ؟؟

خب جفتشون(امین و مازیار) عروسیشون رو یکجا بگیرن.. شمال باشه بهتره بیشتر خرجها می افته گردن امین یکم حالش جا بیاد هی نگه خبری نیست و کتمان نکنه پروووووووووووووووووو

شمال هم که رفتیم علاوه بر عروسی یه چند روز دیگه هم خراب میشیم سر امین یکم مهمون نوازی یاد بگیره :23: ارزو خانوم هم تمرین اشپزی کنه و برنامه بفرمائید شام رو اونجا اجرا میکنیم :23:کلی هم به امین میخندیم روحمون شاد میشه:23:

نقل قول: Gormesabzi
    چه جالب ، حالا کجای کردستانی?

فکرکنم تکاب :99:

• Life Dream

من فکر میکردم شما تو لرستانی
    چه جالب ، حالا کجای کردستانی

:22: :22:
    بوكان، اومدي تا الان؟ :4:
    خب جفتشون(امین و مازیار) عروسیشون رو یکجا بگیرن.. شمال باشه بهتره بیشتر خرجها می افته گردن امین یکم حالش جا بیاد هی نگه خبری نیست و کتمان نکنه پروووووووووووووووووو

شمال هم که رفتیم علاوه بر عروسی یه چند روز دیگه هم خراب میشیم سر امین یکم مهمون نوازی یاد بگیره ارزو خانوم هم تمرین اشپزی کنه و برنامه بفرمائید شام رو اونجا اجرا میکنیم کلی هم به امین میخندیم روحمون شاد میش

آره اين فكر خوبيه، اگه همه خرجها گردن امين بيوفته، زوركي هم باشه زود يه دختر پيدا ميكنم باهاش ازدواج كنم :83:
    فکرکنم تکاب

نزديك گفتي شيرين جان، ميشه گفت بين مهاباد و سقز! در واقع شاهراه ارتباطي بين آذربايجان غربي و كردستان هست!

• maryamlondon1

! اگه اومدي دو سه تا چشم بادومي هم بيار كادو برام

اره چه خوب برات بسته بندی می کنم تا اذر خانم من یک لقمه چپ کنه :23:
    توو كردستان از اسم آذر استفاده نشده تا الان!

خوب کار نداره اسمش به کوردی عوض کن میشه.سه‌رماوه‌ ز :4: اذر به کوردی میشه :سه‌رماوه‌ ز :15:
    مامان مريم شما بايد از من دفاع كني، شما هم كه به جمع شايعه پراكنان ملحق شدي!

الهی فدات شه مامان مریم من همیشه با عروسام هستم اخه اونا گناه دارن .من هم گناه دارم دختر ندارم :4:

شمال هم که رفتیم علاوه بر عروسی یه چند روز دیگه هم خراب میشیم سر امین یکم مهمون نوازی یاد بگیره ارزو خانوم هم تمرین اشپزی کنه و برنامه بفرمائید شام رو اونجا اجرا میکنیم کلی هم به امین میخندیم روحمون شاد میشه

اخ جون چه با حال میشه :93: امین اماده باش دارم میرم دنبال بلیط 351

• مخلوط کن

بوكان، اومدي تا الان؟

نه نیومدم ...ولی ۳تا دختر بوکانی میشناختم که واقعاً واقعاً زیبا بودن یکی ازیکی خوشگل تر والبته خیلی هم با وقار بودن
    امیدوارم عروس تو هم اینجوری باشه :6: کردها به زیبایی و خیلی صفات خوب معروفن
    صمیمی ترین دوستم کرده ،البته سنندجی هستن هم خودش و هم همسرش واقعً تک هستن
    چه خوب که شماهم کرد هستید :6:

• mojde

عزيزا بريد كنار يه آذري واقعي اومد با اجازه ليلا جان آذري
    راستش اينايي كه نوشته بعضياش بد جوري تو من صدق مي كنه اما نه همش مثلا من به اشپزي علاقه دارم و خيلي هم رك نيستم البته اگه خيلي اذيتم كنن هرچي كه بايد و نبايدو ميگم خونه داري و تميزي و نظم رو هم دوست دارم و به دخترم اصلا فشار نميارم واسه كار خونه از دورنگي متنفرم و دوست دارم همه با هم منطقي باشيم و روراست و دوست و اين دوستي صرفا مختص هم جنسام نيست كما اينكه من دوستاي خيلي خوبي دارم تو جماعت ذكور كه خدايي خيلي كمكم ميكنن و خلاصهفكر مكنم بيشترخانوماي اذري از دو دوزه بازي و دروغ گويي بدشون مياد و يه صبر حال به هم زن زيادي دارن ظاهر براشون خيلي مهمه و اينكه اهل منطق باشي سوال ديگه اي داشتين در خدمتم

• Life Dream

اره چه خوب برات بسته بندی می کنم تا اذر خانم من یک لقمه چپ کنه

دنبال دعوا هستي ها! :23:
    خوب کار نداره اسمش به کوردی عوض کن میشه.سه‌رماوه‌ ز اذر به کوردی میشه :سه‌رماوه‌ ز

فكر نكنم معنيش اين باشه، نميدونم شايدم به كردي عراقي اينم بگن، ولي توو ايران ميگن: (آور) يا (آگر) به معني اتش!
    الهی فدات شه مامان مریم من همیشه با عروسام هستم اخه اونا گناه دارن .من هم گناه دارم دختر ندارم

آره؟! اي مامان خيانت كار، به پسرهات پشت كردي رفتي جانب دار عروسات شدي! :83:
    اخ جون چه با حال میشه امین اماده باش دارم میرم دنبال بلیط

اينجا فرودگاه نداره، خواستي بيايي از همون بالا با چتر نجات بپر پايين موقعيت رو با جيب پي اس بهت ميدم :23:
    نه نیومدم ...ولی ۳تا دختر بوکانی میشناختم که واقعاً واقعاً زیبا بودن یکی ازیکی خوشگل تر والبته خیلی هم با وقار بودن
    امیدوارم عروس تو هم اینجوری باشه کردها به زیبایی و خیلی صفات خوب معروفن
    صمیمی ترین دوستم کرده ،البته سنندجی هستن هم خودش و هم همسرش واقعً تک هستن
    چه خوب که شماهم کرد هستید

مرسي آبجي قرمه سبزي :4: شما لطف داري، اگه روزي ازدواج كردم يكي از همونايي كه شما گفتيد رو انتخاب ميكنم :100:
    در مورد خانمهايي كه گفتي بله واقعاً همينطوره، دخترهاي بوكاني به زيباي معروفن و توو كردستان شناخته شده هستن، يه ترانه هم در اين باره سروده شده! :9:
    نقل قول: mojde
    عزيزا بريد كنار يه آذري واقعي اومد با اجازه ليلا جان آذري
    راستش اينايي كه نوشته بعضياش بد جوري تو من صدق مي كنه اما نه همش مثلا من به اشپزي علاقه دارم و خيلي هم رك نيستم البته اگه خيلي اذيتم كنن هرچي كه بايد و نبايدو ميگم خونه داري و تميزي و نظم رو هم دوست دارم و به دخترم اصلا فشار نميارم واسه كار خونه از دورنگي متنفرم و دوست دارم همه با هم منطقي باشيم و روراست و دوست و اين دوستي صرفا مختص هم جنسام نيست كما اينكه من دوستاي خيلي خوبي دارم تو جماعت ذكور كه خدايي خيلي كمكم ميكنن و خلاصهفكر مكنم بيشترخانوماي اذري از دو دوزه بازي و دروغ گويي بدشون مياد و يه صبر حال به هم زن زيادي دارن ظاهر براشون خيلي مهمه و اينكه اهل منطق باشي سوال ديگه اي داشتين در خدمتم

مرسي آبجي مژده كامل توضيح دادي، البته واقعاً آدم نميدونه چي بگه! با اون دوسمون كه قبلاً گفت آدما بسته به شرايط ميتونن به صورت اكتسابي شخصيتشون متغير بشه، خوب اينم يه حرفيه! ولي چرا اكثر خانمهاي آذر ماهي سايت گفتن بله تقريباً همش در مورد ما صادق بوده! :37:
    و اما سوال اخر:
    شما لج باز هستيد، توو روي همسرتون مياستيد، البته ببخشيد ها فضولي نباشه :9:

• maryamlondon1

فكر نكنم معنيش اين باشه، نميدونم شايدم به كردي عراقي اينم بگن، ولي توو ايران ميگن: (آور) يا (آگر) به معني اتش!

نمی دونم من از گوگل سرچ کردم :10:
    آره؟! اي مامان خيانت كار، به پسرهات پشت كردي رفتي جانب دار عروسات شدي!

وای خدا عین حرفای حسن میزنی وقتی تینا میاد وبا من درددل میکنه .ومن طرف تینارا میگیرم :23:
    اينجا فرودگاه نداره، خواستي بيايي از همون بالا با چتر نجات بپر پايين موقعيت رو با جيب پي اس بهت ميدم

مگه خانه امین نمیخواهی جشن بگیرید خوب فرودگاه رشت هست که.. نیم ساعت تا انزلی راهی نیست :83:
    دنبال دعوا هستي ها!

نه بابا من زور ندارم از اذر خانم میترسم :68: :56:

• malakeh

می توان گفت زن متولد آذر ماه اهل منطق و واقعیات، مهمان دوست، بی ریا و پول خرج کن و بی نظم و انضباط، راست گو اما بدزبان و درشت گو است.

يك هم اتاقي داشتم كه همين طوري بودو...... :66:

• Life Dream

نمی دونم من از گوگل سرچ کردم

آره؟! :23:
    وای خدا عین حرفای حسن میزنی وقتی تینا میاد وبا من درددل میکنه .ومن طرف تینارا میگیرم

خوب من و حسن فرقي نداريم كه! من يه شماره جديدترم :100:
    مگه خانه امین نمیخواهی جشن بگیرید خوب فرودگاه رشت هست که.. نیم ساعت تا انزلی راهی نیست

ولي از اينجا كه خيلي راهه مامان مريم، حالا نميشه جشن رو بياريد اينجا برگزار كنيد :4:
    نه بابا من زور ندارم از اذر خانم میترسم

شكست نفسي ميفرماييد مامان مريم، همه شماره ها از شما ميترسن و حساب ميبرن، حالا يه نيمچه آذر كه جاي خود داره! :83:
    نقل قول: malakeh
    يك هم اتاقي داشتم كه همين طوري بودو......

عجيبه اين اذر ماهي ها چقدر خطرناكن، چرا اينطورين آخه؟! :37:

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    عجيبه اين اذر ماهي ها چقدر خطرناكن، چرا اينطورين آخه؟!

خب همش تصیر توئه اگه دست این اذر خانوم رو بگیری ببری سر خونه و زندگیتون دیگه خانمهای اذری هم قول میدن خطری نباشن:4:

حالا نميشه جشن رو بياريد اينجا برگزار كنيد :4:

ااااااااااا هی ما به نفع تو کار میکنیم تو میگی نه؟ بزار مراسم تو انزلی برگزار بشه که بیشتر خرجا گردن امین موج منفی باشه به هر حال اون زودتر علوس نه ببخشید دوماد شده :4:

• maryamlondon1

ولي از اينجا كه خيلي راهه مامان مريم، حالا نميشه جشن رو بياريد اينجا برگزار كنيد

نه خیر شیرین راست میگه ما به نفع تو کار می کنیم موج منفی وضعش توپه :4:

• نخبه

نه خیر شیرین راست میگه ما به نفع تو کار می کنیم موج منفی وضعش توپه

موج منفی از وقتی نامزد کرده سایت خیلی کمتر میاد..
    مردم چقده جو گیرن ایششششششششششششششش :24:

• Life Dream

اااااااااا هی ما به نفع تو کار میکنیم تو میگی نه؟ بزار مراسم تو انزلی برگزار بشه که بیشتر خرجا گردن امین موج منفی باشه به هر حال اون زودتر علوس نه ببخشید دوماد شده

نه خیر شیرین راست میگه ما به نفع تو کار می کنیم موج منفی وضعش توپه

موج منفی از وقتی نامزد کرده سایت خیلی کمتر میاد..
    مردم چقده جو گیرن ایششششششششششششششش

خودتون ميبريد و ميدوزيد :83: خوب مگه بده موفرفري داره به نامزدش ميرسه، همه حواسش پيششه برعكس شما خانمها كه خرتون از پل گذشت :4: ديگه نه شوهر ميشناسيد نه اوني كه هي قربون صدقش ميرفتيد :83: :103:

• نخبه

خودتون ميبريد و ميدوزيد :83:

پ ن پ تو بیا بدوز

خوب مگه بده موفرفري داره به نامزدش ميرسه،

نه بد نیست میگیم تو هم یکم از مو فرفری یاد بگیر نصف توئه :23:

برعكس شما خانمها كه خرتون از پل گذشت :4: ديگه نه شوهر ميشناسيد نه اوني كه هي قربون صدقش ميرفتيد :83:

د بیا نکنه ما باید شوهرمون رو ببریم خرید و گردش .. اینا همش وظیفه شوهران میباشد :4:

• Life Dream

نه بد نیست میگیم تو هم یکم از مو فرفری یاد بگیر نصف توئه

شكست نفسي ميفرماييد، بچه مثبت جون ماشالله بايد برم روو چهار پايه تا بهش برسم :4:
    د بیا نکنه ما باید شوهرمون رو ببریم خرید و گردش .. اینا همش وظیفه شوهران میباشد :4:

پس وظيفه زنان چي ميباشد اونوقت؟! (دو تا از اينا :4: :4: )

نمایش یا پنهان متنشيرين، جون من بزار اين تاپيك از ليست خارج بشه، بابا خيلي ضايع شد :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: