من از دیروز که این تصاویرو دیدم حسابی به هم ریختم . اون لحظه واقعاً وحشتناکه . ما مسلمونا چون به زندگی بعد از مرگ اعتقاد داریم باید خیلی بیشتر از مرگ و شب اول قبر هراس داشته باشیم . امیدوارم خداوند خودش کمکمون کنه .
سلام . باور بفرمائید خودم بیشتر از همه به هم ریختم و افسرده شدم ولی ، همه ی اینا تلنگریه برای ذهن ما که خودمون و ماندگارترین میدونیم و اصلاً به این موضوع فکر نمیکنیم که روزی باید بریم . فکر کردن به مرگ کمک میکنه زندگی راحت و بی دغدغه ای داشته باشیم . خیلی از کارهای ما با به یاد داشتن مرگ سازماندهی میشن . با این طرز فکر کمتر به دیگران اذیت میکنیم و اعمالمون و کنترل می کنیم .
حس بدی بهم داد.کلا از قبر می ترسم. دوس دارم بندازنم وسط اقیانوس
انشاءالله صد سال زنده باشید منم از قبر میترسم . من کلاً از جاهای تنگ هراس دارم . وقتی در یه اتاق هم قفل بشه داد و بیداد راه میندازم چون احساس میکنم دارم خفه میشم . نمیدونم تو قبر چه حالی خواهم داشت ...
نمیدونم چرا من برعکس بقیم من هر وقت میرم بهشت زهرا تازه اروم میشم برعکس دوستام که همه افسرده میشن درسته قبول دارم که کمی ترسناکه ولی فکر کنم تازه ادم به ارامش میرسه
soheyla
مرگ به معنای واقعی ...
وقتی این تصاویر و دیدید چه حسی بهتون دست داد ؟
ژنرال
واقعاً انسان توی اون لحظات چقدر تنهاس!
aac198000
چقدر نزدیکه
ومن چقدر ....
soheyla
سلام .
انشاءالله صد سال زنده باشید
من از دیروز که این تصاویرو دیدم حسابی به هم ریختم . اون لحظه واقعاً وحشتناکه . ما مسلمونا چون به زندگی بعد از مرگ اعتقاد داریم باید خیلی بیشتر از مرگ و شب اول قبر هراس داشته باشیم . امیدوارم خداوند خودش کمکمون کنه
gilas
خدا همه رفتگان رو بیامرزه
soheyla
سلام .
ومن چقدر ....
آرزوی یه عمر طولانی و باعزت و براتون دارم
ولی حق باشماست . مرگ به ما خیلی نزدیکه . و من چقدر ...
دلشاد
ماهی
دوس دارم بندازنم وسط اقیانوس
soheyla
سلام .
خداوند مادربزرگتون و بیامرزه و به شما هم عمر طولانی و باعزت عطا کنه
soheyla
سلام .
باور بفرمائید خودم بیشتر از همه به هم ریختم و افسرده شدم ولی ،
همه ی اینا تلنگریه برای ذهن ما که خودمون و ماندگارترین میدونیم و اصلاً به این موضوع فکر نمیکنیم که روزی باید بریم .
فکر کردن به مرگ کمک میکنه زندگی راحت و بی دغدغه ای داشته باشیم .
خیلی از کارهای ما با به یاد داشتن مرگ سازماندهی میشن .
با این طرز فکر کمتر به دیگران اذیت میکنیم و اعمالمون و کنترل می کنیم .
خدا نکنه
soheyla
سلام .
دوس دارم بندازنم وسط اقیانوس
انشاءالله صد سال زنده باشید
منم از قبر میترسم
من کلاً از جاهای تنگ هراس دارم . وقتی در یه اتاق هم قفل بشه داد و بیداد راه میندازم چون احساس میکنم دارم خفه میشم . نمیدونم تو قبر چه حالی خواهم داشت ...
star night
و چقدر ما ادما فراموشکار
دلتنگم
دلتنگ تر شدم
نخبه
نمایش یا پنهان متن
فردا پنج شنبس یه سر به مزار عزیزنمون بزنیم و فاتحه ای برای آمرزش بخونیمniutish
مخلوط کن
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
اگر اونایی که اعتقاد دارم تو این لحظه به دادم میرسن رو نداشتم نمیدونم چی باید بگمآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→