دوستان خوبم ! حتما تا حالا پیش اومده که احساس کنید خیلی بد شانسی آوردید.برای خود من که همینطور بود.شاید بعضی وقتا فکر کنیم کلا آدم بد شانسی هستیم.اگر اینطوره این داستان رو با هم بخونیم و از خدا به خاطر همه ی داشته هامون چه خوب چه بد سپاسگزار باشیم.
Chance ou malchance ? Il y avait en Chine, un vieux cultivateur qui possédait un vieux cheval pour labourer son champ. Un jour, lecheval s'enfuit dans les montagnes et tous les voisins vinrent sympathiser avec le vieil homme à cause desa malchance. Mais il leur dit
: روزی روزگاری کشاورز پير ی در چين زندگی ميکرد
▧ تصویر در دسترس نیست
که اسب پيری داشت که کارهای مزرعه اش را انجام ميدا د. یک روزاسب به کوهستان ها فرار کرد
▧ تصویر در دسترس نیست
تمام همسایه ها آمدند تا با پير مرد به خاطر بد شانسی اش همدردی کنند .
▧ تصویر در دسترس نیست
اما او به آنان گفت
Chance ou malchance, qui peut le dire?
شانس یا بد شانسی چه کسی ميتواند بگوید؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Une semaine plus tard, le cheval revint des montagnes emmenant avec lui une horde de chevauxsauvages et alors les voisins vinrent le féliciter à cause de sa chance. Il leur dit encore:
یک هفته بعد اسب از کوهستان برگشت در حالی که با خودش یک گله اسب وحشی آورده بود
همه همسایه هاآمدند تا به خاطر شانسش به او تبریک بگویند .او باز هم به آنان گفت
▧ تصویر در دسترس نیست
Puis, alors que son fils essayait de dompter les chevaux sauvages, il tomba et se cassa une jambe. Tout le monde y vit de la malchance. Mais pas le cultivateur qui leur dit une fois de plus:
بعد زمانی که پسرش ميخواست آن ها را تربيت کند زمين خورد و پایش شکست .
▧ تصویر در دسترس نیست
همه آن را به عنوان یک بدشانسی ميدیدند .اما نه کشاورز که هنوز هم ميگفت
شانس یا بد شانسی چه کسی ميداند؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Quelques semaines plus tard, l'armée arriva dans le village et tous les jeunes aptes à faire la guerre furent conscrits. Quand les officiers virent le fils du cultivateur avec sa jambe cassée, ils le laissèrent libre. Étaitce une chance ou une malchance Qui peut le dire?
چند هفته بعد ارتش به دهکده آنان رسيد و تمام جوانان مستعد جنگيدن را آزمایش ميکردند . هنگامی که افسران سپاه پسر کشاورز را با پای شکسته اش دیدند او را آزاد گذاشتند .
▧ تصویر در دسترس نیست
آیا این شانس بود یا بد شانسی چه کسی ميتواند بگوید؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Tout ce qui apparaît comme une malchance peutêtre une chance déguisée. Et ce qui apparaît comme une chance, peut être une malchance déguisée. Nous sommes donc sages quand nous laissons à Dieu de décider de ce qui est bon et de ce qui est mauvais, et nous Le remercions de ce que toute chose finit par être changée en bien pour ceux et celles qui L'aiment.
تمام چيز هایی که به عنوان بد شانسی ظاهر ميشود ممکن است یک شانس پنهان باشد .و چيزهایی که شانس به نظر ميرسد ممکن است بد شانسی مخفی باشد .بنابراین ما خيلی دانا هستيم اگر به خدا اجازه دهيم که تصميم بگيرد چه چيز خوب و چه چيز بد است. و از او تشکر کنيم که همه چيز به بهترین نحو برای کسانی که او را دوست دارند پایان ميپذیرد
ما خيلی دانا هستيم اگر به خدا اجازه دهيم که تصميم بگيرد چه چيز خوب و چه چيز بد است. و از او تشکر کنيم که همه چيز به بهترین نحو برای کسانی که او را دوست دارند پایان ميپذیرد
آي گفتي ابجي خانم، خيلي به اين مساله اتقاد دارم و هميشه براي هر كاري كه بخوام انجام بدم به خدا ميسپرم كه هر چي صلاح باشه همونو قسمت كنه چون واقعاً من از يه دقيقه ديگمم خبر ندارم چه برسه به نتيجه اي كه در چند روز اينده بخوام از كارم بگيرم! پس چه بهتر به كسي بسپوري كه از همه چيز خبر داشته باشه!
مرس ماهي قرمزي! اين ماهي قرمزي من با گيلاس و ميرزا كلاً فرق ميكنه!
منم الان حس میکنم بد شانسم امیدوارم تهش مثل این باشه
ایشالله .حتما همینطوره
نقل قول: میرزا
این ماهی قرمزی که من میگم با ماهی فرمز گیلاسی خیلی فرق میکنه
نقل قول: Life Dream
آره می دونم مال گیلاسی خیلی خوشملتره تازشم هیچ کس اونجوری که گیلاس میگه نمی تونه بگه... اون یه حس دیگه ای منتقل می کنه. دوسش دارم شماها رو هم دوس می داریَم.غصه نخورید یه موقع
نقل قول: sib
من که به شانس زیاد اعتقادی ندارم
این داستان هم همینو می خواد بگه سانازی
نقل قول: دلشاد
ولی من از تو هم بدشاسترم
ولی من بد شانس نیستم بهروزا.اتفاقا کلا خیلی خوش شانسم نمایش یا پنهان متنتوی زندگیم فقط یه بار یه بدشانسی آوردم اما همون مقدمه ی خوش شانسی های بعدیم بود از کجا می دونی اگر شرایط دیگه ای داشتی اوضاع خیلی خوب بود.زندگی تحت هر شرایطی سختی های خودشو داره
ماهی
شانس یا بد شانسی
Il y avait en Chine, un vieux cultivateur qui possédait un vieux cheval pour labourer son champ. Un jour, lecheval s'enfuit dans les montagnes et tous les voisins vinrent sympathiser avec le vieil homme à cause desa malchance. Mais il leur dit
روزی روزگاری کشاورز پير ی در چين زندگی ميکرد
که اسب پيری داشت که کارهای مزرعه اش را انجام ميدا د. یک روزاسب به کوهستان ها فرار کرد
تمام همسایه ها آمدند تا با پير مرد به خاطر بد شانسی اش همدردی کنند .
اما او به آنان گفت
یک هفته بعد اسب از کوهستان برگشت در حالی که با خودش یک گله اسب وحشی آورده بود
همه همسایه هاآمدند تا به خاطر شانسش به او تبریک بگویند .او باز هم به آنان گفت
ou malchance, qui peut le dire?
بعد زمانی که پسرش ميخواست آن ها را تربيت کند زمين خورد و پایش شکست .
همه آن را به عنوان یک بدشانسی ميدیدند .اما نه کشاورز که هنوز هم ميگفت
ou malchance, qui peut le dire?
شانس یا بد شانسی چه کسی ميداند؟
چند هفته بعد ارتش به دهکده آنان رسيد و تمام جوانان مستعد جنگيدن را آزمایش ميکردند . هنگامی که افسران سپاه پسر کشاورز را با پای شکسته اش دیدند او را آزاد گذاشتند .
آیا این شانس بود یا بد شانسی چه کسی ميتواند بگوید؟
تمام چيز هایی که به عنوان بد شانسی ظاهر ميشود ممکن است یک شانس پنهان باشد .و چيزهایی که شانس به نظر ميرسد ممکن است بد شانسی مخفی باشد .بنابراین ما خيلی دانا هستيم اگر به خدا اجازه دهيم که تصميم بگيرد چه چيز خوب و چه چيز بد است. و از او تشکر کنيم که همه چيز به بهترین نحو برای کسانی که او را دوست دارند پایان ميپذیرد
gilas
star night
قسمت بعدی
roman
mz56mz
حكمت خداوند هر چه باشد نيكوست
نخبه
قشنگ بید
ژنرال
نمایش یا پنهان متن
این ماهی قرمزی که من میگم با ماهی فرمز گیلاسی خیلی فرق میکنهniutish
Life Dream
آي گفتي ابجي خانم، خيلي به اين مساله اتقاد دارم و هميشه براي هر كاري كه بخوام انجام بدم به خدا ميسپرم كه هر چي صلاح باشه همونو قسمت كنه چون واقعاً من از يه دقيقه ديگمم خبر ندارم چه برسه به نتيجه اي كه در چند روز اينده بخوام از كارم بگيرم! پس چه بهتر به كسي بسپوري كه از همه چيز خبر داشته باشه!
sib
دلشاد
ولی من از تو هم بدشاسترم
ژنرال
جملت ایهام داره ساناز!
شفاف سازی کن
ماهی
فدای همتون
ایشالله .حتما همینطوره
آره می دونم مال گیلاسی خیلی خوشملتره
شماها رو هم دوس می داریَم.غصه نخورید یه موقع
این داستان هم همینو می خواد بگه سانازی
ولی من بد شانس نیستم بهروزا.اتفاقا کلا خیلی خوش شانسم
نمایش یا پنهان متن
توی زندگیم فقط یه بار یه بدشانسی آوردم اما همون مقدمه ی خوش شانسی های بعدیم بوداز کجا می دونی اگر شرایط دیگه ای داشتی اوضاع خیلی خوب بود.زندگی تحت هر شرایطی سختی های خودشو داره
ژنرال
ماهی نمیشدی
ماهی
دلتم بخواد ماهی بشی.خیلی هم خوبه .بهتر از میرزا بودنه که
ژنرال
حالا کی گفته من میرزام؟
ماهی
اگه میرزا نیستی پس کی هستی؟
carlos
arash52
Holtek
آخرین ورود: