ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
خواننده شدن بازیگر معروف ایرانی
soheyla
خواننده شدن بازیگر معروف ایرانی
در حال حاضر مشغول ضبط این آلبوم هستم در ژانر پاپ به خوانندگی این بازیگر سینمای ایران هستم و آلبوم دیگری هم در دست دارم که کاری از هومن جاوید است.
محمدرضا فروتن آلبوم موسیقی پاپ بابک زرین را می خواند. بابک زرین اهنگساز در گفت و گو با خبرگزاری سینمای ایران، از آهنگسازی و تنظیم آلبوم محمدرضا فروتن خبر داد و گفت: در حال حاضر مشغول ضبط این آلبوم هستم در ژانر پاپ به خوانندگی این بازیگر سینمای ایران هستم و آلبوم دیگری هم در دست دارم که کاری از هومن جاوید است.
وی افزود: آلبوم ارسطو امین دیگر کاری است که مشغول ضبط آن هستم، ارسطو امین خواننده جوانی است که به بازار موسیقی معرفی خواهم کرد. با حامی و خواننده های دیگری هم همکاری هایی را دارم اما در این زمان بیشتر مشغول ضبط این سه آلبوم که نام بردم هستم.
زرین خاطرنشان کرد: تم موسیقی در هرسه آلبوم پاپ و به صورت زنده و ارکسترال است و فکر می کنم تا اواخر امسال هر سه آلبوم وارد بازار شود. جدا از این ها مشغول ساخت ملودی آلبوم های دیگری نیز هستم که در آینده خبرشان را اعلام خواهم کرد.
ماهی
معلومه سنسورام درست کار میکرده
باید قشنگ باشه
نمایش یا پنهان متن
نمی دونستم اونم ماهی گلی دوس دارهنخبه
roman
arash52
mati
مرسی خاله ماهی
soheyla
سلام .
منم عاشق صداش بودم