₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » دعایی برای پاییز...
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » دعایی برای پاییز...

بدون عکس

دعایی برای پاییز...

1685 بازدید، 17 پست، نویسنده: baron jon

• baron jon

آرام آرام قدم برمی‌دارد. نه فقط من که به گمانم تو هم صدای پایش را می‌شنوی....

تصویر در دسترس نیست

قدم‌هایش سنگین و شمرده شمرده است. و برگ‌برگ رنگ از شانه‌هایش می‌ریزد.آمدنش آسمان را مهربان می‌کند. و آدم‌ها را با غروب آشنا می‌کند. یگانه‌ بی‌رنگِ رنگ‌آفرین.

مهمانمان با اجازه‌ تو می‌آید، با اجازه‌ تو روزهایمان را رنگ‌رنگ، زرد و سرخ و نارنجی، شب‌هایمان را بلند و پرستاره، و اگر تو بخواهی، پر خاطره می‌کند.

دلمان برای باران‌هایش تنگ شده است. دلمان برای شب‌های طولانی‌اش تنگ شده است. ‌دلمان برای شب‌نشینی، برای نشستن پای حرف‌های بزرگ‌ترها، برای دور هم جمع شدن،‌ برای دلتنگی‌های دور و دیرمان را با دیگران شریک شدن، ‌برای آرامش عصرها، برای بی‌رمقی آفتاب، که تا دیروز بی‌رحم بود و نیزه بر سرمان می‌بارانید، تنگ شده است.

تصویر در دسترس نیست

خدایا! پاییز را مهمانمان کن! سوگند می‌خوریم، قول می‌دهیم، قدرش را بدانیم.بگذار پاییزمان واقعی باشد، ‌می‌دانی؟ پاییز را برای ما رنگین آفریده‌ای و ما خودمان هم در مدرسه‌هایمان رنگین‌ترش می‌کنیم.

طوری مهمان نوا‌زی می‌کنیم که وقتی زمستان پیرِ خردمند سراغمان آمد،‌ پاییز سر تکان دهد که‌: «تمام شد؟ یعنی سه ماه گذشت؟»

خدایا! کاری کن پاییز امسال، سراغ ما که بیاید،‌ پاییزی واقعی باشد.ما هم قول می‌دهیم وقتی می‌رود، با حسرت برود. ‌قول می‌دهیم هر برگی که از شانه‌اش می‌افتد،‌ ما به یاد تو بیفتیم که اجازه‌ دادی نقاشی بزرگ جهان، با رنگ‌های گونه‌گونش مهمانمان باشد.

قول می‌دهیم هر قطره باران برایمان نشانی تو را بگوید. قول می‌دهیم ‌غم‌های غروبمان را با تو زمزمه کنیم. ‌قول می‌دهیم، ‌قول می‌دهیم به‌خاطر این مهمان از تو تشکر کنیم

تصویر در دسترس نیست

خدایا!
    بهشتت را دوست داریم، بهشتت را می‌خواهیم، به فکر ما باش. ما از بهار سبز، از سبزی بهار تا سفیدی برف یاد تو خواهیم بود.

فرارسیدنت مبارک پاییز برگ ریز

• دلشاد

نقل قول: baron jon

خدایا!
    بهشتت را دوست داریم، بهشتت را می‌خواهیم، به فکر ما باش. ما از بهار سبز، از سبزی بهار تا سفیدی برف یاد تو خواهیم بود.

چقدر زیبا ست

• gilas

ای جانم چقدر قشنگ بود :65:

• mz56mz

متشكرم باران جان من هم پاييز رو دوست دارم زيباست :1:

• ژنرال

عکسا عالی بود :65:
    پائیز فصل قشنگیه به شرطی که تو جنگل و دشت باشی! وگرنه توی شهر که همچین لطفی نداره جز بارونش البته ...

• niutish

عکسها فوق العاده بووووووووووود روحم تازه شد من عاشق پاییززززززززم :8:

• maryamlondon1

دلمان برای باران‌هایش تنگ شده است.

ای باران جونم من از زیادی باران ناله میکنم :2: خوش به حالتون چهار فصل دارید :2:

• ماهی

فرارسیدنت مبارک پاییز برگ ریز

:65:
    خیلی خیلی خیلی زیبا بود :46:

• نخبه

بسیار عالی.. عاشق پاییزم هیچ وقت هم برام دلگیر نبوده .. خیلی دوسش دارم :8:

• baron jon

مرسي از همگي :46:

نقل قول: میرزا
    پائیز فصل قشنگیه به شرطی که تو جنگل و دشت باشی! وگرنه توی شهر که همچین لطفی نداره جز بارونش البته ...

:65:

نقل قول: maryamlondon1
    ای باران جونم من از زیادی باران ناله میکنم :2:

:2: خوش به حالتون شهر ما كه بارون زياد نمي باره

صدای پای پاییز است که از شهریور خاموش می آید.

صدای پای یک افسونگر زیبا،صدای یک نفر با دامنی پر برگ

صدای پای یک هجران کشیده، یک نفر عاشق

چنار سبز کوچه برگهایش را به پایش ریخته تا عاشق خسته مبادا پا به روی خاک بگذارد،

صدای پای پاییز که از پس کوچه های مهر می آید و می پیچد کنار شاخ و برگ بید همسایه.

• پرسپولیس

مرسی باران جان :buff:

• baron jon

مرسي :46::46:

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

• هاچو هاچو

ممنونم 287 هر کدوم از فصلهای خدا زیبایی خودشونو دارن :24:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: