₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » حالا چی میشه؟

بدون عکس

حالا چی میشه؟

684 بازدید، 15 پست، نویسنده: man_sahraa

• man_sahraa

تصویر در دسترس نیست

خانم " نون " دوشیزهً دم بخت پس از کلی انتظار و دیدن این و آن عاقبت موفق به دبدار خانم " الف " از اساتید مسلم " فال قهوه " می شود . خلاصه ای از این دیدار سرنوشت ساز را با هم می خوانیم :

فال گیر : دخترم،نیت کن و انگشت بزن .... بله ، ببین دخترم خودت اینجا را نگاه کن ، ببین توی فنجانت چی می بینی .

دختر:وای خدای من ، باورم نمی شه ، چقدر شبیه " آنتونی باندراسه "، باورتون نمی شه که همیشه این تیپ و قیافه مرد رویاهای من بوده ،جذاب ، کمی خشن ، بی پروا، و عاشق پیشه !! چقدر جالب و باور نکردنی !

فال گیر : نه عزیزم دقت نکردی " آنتونی باندراس " کجا بود ، فنجانت نشان می ده که تو آدم با استخوان و با اصل و نسبی هستی ، توی فنجانت دوتا کبوتر افتاده ، یک کبوتر نر گردن خاکستری و یک کبوتر ماده نانازی و احساساتی .

دختر : وای چه عالی ،خوب ادامه بدید ....

فال گیر : ببین دخترم این دوتا کبوتر یک مقداری الان از هم فاصله دارند ، خودت ببین یک چیزی بین آنهاست که نمی ذاره فعلاً به هم برسند ، مثلاً یک کشور ، یک شهر ، یک موضوع ، خانواده ولی یک چیزی هست .....

دختر : یک دختر چشم سبز ، نه از اون چشم سبزهای خوش رنگ ها ،سبز بد رنگ ، نسبتاً کوتاه کم مو ، که ابروهایش هم خیلی کم پشت است ، نیست ؟ ! خودشه می کشمت شیدا ! !

فال گیر :چرا می تونه یک دختر هم باشه ولی اینجا فقط یک و جدایی و فاصله است ، ولی این دوتا کبوتر در نهایت این فاصله را از بین می برند و با هم پرواز می کنند .

دختر : الان می توانم ببینم که دارند پرواز می کنند با هم ؟

فال گیر : نه دخترم ، این فنجان است ، فیلم هندی که داخلش نشان نمی دهند ، اینها نماد است .

دختر : ببخشید یک لحظه هیجان زده شدم ، آن وقت بعد از پرواز این شیدای عوضی آزاری بهشون نمی رساند ؟ مزاحم پروازشون نمی شه ؟

فال گیر : نه دخترم کاری به آنها نداره . یک عدد هفت هم افتاده که هم نشان بخت و اقبال بلند است هم روز هفتم ، ماه هفتم یا سال هفتم یک اتفاقی می افتد که خوشحال می شوید .مثل یک سفر یا رسیدن یک مال بزرگ...

دختر : ببخشید الان معلوم نیست که مثلاً اون کبوتر نره بعد پرواز توی مغزش به فکر کس دیگری هم هست یا نه ؟ یا کلاً توی مغزش چی می گذرد ؟ عکس یک دختر دیگر توی مغزش پیدا نیست ؟

فال گیر : عزیزم توی فنجان که از مغز کسی C T اسکن نمی گیرند !

دختر : هیچ خبری از خواهر و مادرش اینها نیست که مثلاً بعداً می خواهند چکار کنند ؟یا یواشکی بهشون سر میزند یا نه یا به آنها بیشتر توجه می کند ؟ ارثی چیزی نمی رسد به آنها ؟ .....

فال گیر : عزیزم چقدر پول دادی ؟ بیا پولت را بگیر دست از سر کچل من بردار، قهوه ای هم که خوردی مهمون من باش ،نوش جان ......

• gilas

خنگولی بود دختره :83:

• mz56mz

مرسى عمو جان :83:

• ژنرال

حالا چی میشه ؟ :4:

• نخبه

وای خدا بعضیا واقعا به همین شدت خنگن گیرائی در حد مرغ..

• Kishe Mehr

این فالگیرها هم عجب مارمولکی هستند. از تکنیک فرافکنی استفاده میکنن... مثلا یه چیزی رو بصورت غیر شفاف میگن بعد یکی مثل اون دختره ی اسگول اون رو با اون چیزی که توی ذهنشه بهم ربط میده :4:

ولی در کل خیلی دختر اسگولی بود :56:

مرسی من صحرا خانم :4:

• Kishe Mehr

این فالگیرها هم عجب مارمولکی هستند. از تکنیک فرافکنی استفاده میکنن... مثلا یه چیزی رو بصورت غیر شفاف میگن بعد یکی مثل اون دختره ی اسگول اون رو با اون چیزی که توی ذهنشه بهم ربط میده :4:

ولی در کل دختر خیلی اسگولی بود :56:

مرسی من صحرا خانم :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: