ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
گياه سخنگو کشف شد .... فکر کن
Mahboob
بچه ها به خدا 3 شبه میام تو سایت از بس خوابم میاد تاپیک ها رو قاتی پاتی میبینم
پریشبم جلو کامپیوتر خوابم برد چشمام باز شد دیدم گردنم خشک شده
دلم تنگ شدههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
بچه ها این تاپیک باحاله .... بخونید امتحان می گیرم به بچه های خوب هم سوالا رو لو میدم
اینم گیاه سخنگو
گونهاي تاك در جنگلهاي كوبا با انتشار پژواك صوتي قوي از برگهاي بشقابي شكل خود براي جذب خفاشهاي شهدخوار و انجام فرآيند گردهافشانياش استفاده ميكند.
در حالي كه معمولا رنگهاي شاد و درخشان گلها به عنوان وسيلهاي اغواكننده توسط گياهان براي انجام فرآيند گرده افشاني و تداوم بقا در طبيعت به كار ميآيد، اما این گونه تاك كوبايي، سازوكار متفاوت و شگفتآوري را براي جذب گردهافشانها مورد استفاده قرار ميدهد.
اين گياه به جاي رنگهاي زنده و براق، از يك برگ بشقابي شكل در بالاي گلهايش براي اين ماموريت استفاده ميكند. اين برگ همچون يك سامانه فراخوانصوتي به انعكاس اصواتي ميپردازد كه خفاشها خود به منظور يافتن اين گلها در محيط منتشر کردهاند.
اين برگهاي نيمكرهاي شكل مدت زمان يافتن محل شهد گل از سوي خفاشها را به نصف ميرساند. به بيان ديگر، براي گلهايي كه چتر حمايت اين پستصوتي را بر سر خود دارند، شانس ميزباني بازديدكنندگان به دو برابر افزايش مييابد.
اما آنچه در اين ماجرا مخصوصا مايه حيرت و شگفتي است، تشابه بسيار آن با گردهافشاني توسط گردهافشانهايي همچون زنبورها و پرندگان است كه موقعيتيابي بصري دارند.
اين گروه از گردهافشانها، مشابه انسان سراغ گلهايي ميروند كه رنگارنگ و خوشايند هستند، اما رنگ به هنگام شب در جنگلهاي باراني و بويژه در مورد يك خفاش گردهافشان كه با دريافت و آناليز بازتاب امواج صوتي، محيط اطراف خود را درك ميكند كارگر واقع نميشود و اينجاست كه طبيعت به جاي چشمهاي گرسنه، سراغ نوازش گوشهاي تيز كرده ميرود.
برگ بشقابي اين تاك جنگلي براي خفاشها همانند يك فراخوانصوتي عمل ميكند و پژواكهاي پرطنين آن كه از همه جهات به طور يكسان به صدا درميآيد، باعث تمايز و برجستگي آنها از باقي گياهان حاضر در محيط زيست خفاشها ميشود.
مكانيسمهاي شنيداري نظير اين بازتابگر بشقابي كه ترفند تاك كوبايي Marcgravia evenia براي جذب خفاشهاي گردهافشان محسوب ميشود، دانشمندان را به يافتن سازگاريهايصوتي شگفتانگيزتري در زمينه گفتوگوي گياهي اميدوار كرده است.
دلشاد
بهونه
سرت خلوت میشه بازم شلوغ میشه
▧ تصویر در دسترس نیست
اون لینک که گذاشته بودی اینجا هیلتر بود اینو من گذاشتم برا بچه ها داخل
NIMO
gilas
دستت ندرده وحید کوشمولو درستش کردم
star night
malakeh
نخبه
سوالا کی میرسه محبوبه طلا؟ .. امتحان ساعت چنده؟ من میرم بخابم سوالا رسید جای من جوابا رو هم کشف کنین
Kishe Mehr
میگم محبوب بی زحمت منو از امتحان دادن معاف کن پلیز. تازه از امتحان و درس و مقش فارغ شدم
هاچو هاچو
carlos
عجب گیاه فیلمیه . دهنش سرویس
از این گیاها که تو ایران زیاده
ماهی
Mahboob
ممنونم بهزاد جان
سرت خلوت میشه بازم شلوغ میشه کمک خواستی بگو ما هستیم
چه جالب
سرت خلوت میشه بازم شلوغ میشه کمک خواستی بگو ما هستیم
خیلی ممنونم گیلاسی
میگم شیرین گفتی طلا یادم به بچگی هامون تو سایت افتادا
شما فردا صبح اولین نفر حاضری بزن
یالله
از این گیاها که تو ایران زیاده
مخصوصا دلم واسه style نظرات تو تنگ شده بودااااااااا
نخبه
یادش بخیر به موقع به دادت رسیدم و نجاتت دادم و الا الان علوس شده بودی
Kishe Mehr
راجع به مثبتی که دادی هم عرض شود که قربون دستت تازه پایان نامه ام رو دادم و دفاع شخصی انجام دادم فعلا حسش نیست
Mahboob
وای فکر کن بعدم میومدم تاپیک های سه جمله ای شایدم یه پاراگراف در زمینه "مردها این موجودات اساطیری" میذاشتم البته بدون عکس بعد آواتارم هم میشد اصغر آقا وقتی سیبیل هاشو نزده بود ... دنیا برعکس دیگه آواتار آقایون بالای ناف هست منم میشدم اصغر جوووننن .... عجب دورانی بودا
Mahboob
دفاع روبذار واسه صبح امتحان
Mahboob
حسش میاد ... باید ثابت کنی چه جوری دفاع کردی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→