₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » گياه سخنگو کشف شد .... فکر کن
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » گياه سخنگو کشف شد .... فکر کن

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

گياه سخنگو کشف شد .... فکر کن

471 بازدید، 18 پست، نویسنده: Mahboob

• Mahboob

وایییییییییییی سلام دوستان تا آخر هفته و انشالله چند روز آینده امیدوارم سرم خلوت میشه میام سایت
    بچه ها به خدا 3 شبه میام تو سایت از بس خوابم میاد تاپیک ها رو قاتی پاتی میبینم
    پریشبم جلو کامپیوتر خوابم برد چشمام باز شد دیدم گردنم خشک شده :2:
    دلم تنگ شدههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
    بچه ها این تاپیک باحاله .... بخونید امتحان می گیرم به بچه های خوب هم سوالا رو لو میدم :4:

اینم گیاه سخنگو

گونه‌اي تاك در جنگل‌هاي كوبا با انتشار پژواك صوتي قوي از برگ‌هاي بشقابي شكل خود براي جذب خفاش‌هاي شهدخوار و انجام فرآيند گرده‌افشاني‌اش استفاده مي‌كند.

در حالي كه معمولا رنگ‌هاي شاد و درخشان گل‌ها به عنوان وسيله‌اي اغواكننده توسط گياهان براي انجام فرآيند گرده افشاني و تداوم بقا در طبيعت به كار مي‌آيد، اما این گونه تاك كوبايي، سازوكار متفاوت و شگفت‌آوري را براي جذب گرده‌افشان‌ها مورد استفاده قرار مي‌دهد.

اين گياه به جاي رنگ‌هاي زنده و براق، از يك برگ بشقابي شكل در بالاي گل‌هايش براي اين ماموريت استفاده مي‌كند. اين برگ همچون يك سامانه فراخوان‌صوتي به انعكاس اصواتي مي‌پردازد كه خفاش‌ها خود به منظور يافتن اين گل‌‌ها در محيط منتشر کرده‌اند.

اين برگ‌هاي نيمكره‌اي شكل مدت زمان يافتن محل شهد گل از سوي خفاش‌ها را به نصف مي‌رساند. به بيان ديگر، براي گل‌هايي كه چتر حمايت اين پست‌صوتي را بر سر خود دارند، شانس ميزباني بازديدكنندگان به دو برابر افزايش مي‌يابد.

اما آنچه در اين ماجرا مخصوصا مايه حيرت و شگفتي است، تشابه بسيار آن با گرده‌افشاني توسط گرده‌افشان‌هايي همچون زنبورها و پرندگان است كه موقعيت‌يابي بصري دارند.

اين گروه از گرده‌افشان‌ها، مشابه انسان سراغ گل‌هايي مي‌روند كه رنگارنگ و خوشايند هستند، اما رنگ به هنگام شب در جنگل‌هاي باراني و بويژه در مورد يك خفاش گرده‌افشان كه با دريافت و آناليز بازتاب امواج صوتي، محيط اطراف خود را درك مي‌كند كارگر واقع نمي‌شود و اينجاست كه طبيعت به جاي چشم‌هاي گرسنه، سراغ نوازش گوش‌هاي تيز كرده مي‌رود.

برگ بشقابي اين تاك جنگلي براي خفاش‌ها همانند يك فراخوان‌صوتي عمل مي‌كند و پژواك‌هاي پرطنين آن كه از همه جهات به طور يكسان به صدا درمي‌آيد، باعث تمايز و برجستگي آنها از باقي گياهان حاضر در محيط زيست خفاش‌ها مي‌شود.

مكانيسم‌هاي شنيداري نظير اين بازتابگر بشقابي كه ترفند تاك كوبايي Marcgravia evenia براي جذب خفاش‌هاي گرده‌افشان محسوب مي‌شود، دانشمندان را به يافتن سازگاري‌هاي‌صوتي شگفت‌انگيزتري در زمينه گفت‌وگوي گياهي اميدوار كرده است.

تصویر در دسترس نیست

• دلشاد

مرسی محبوبه عزیز جالبناک بود

• بهونه

چه جالب :37:
    سرت خلوت میشه بازم شلوغ میشه :4: کمک خواستی بگو ما هستیم :3:
    تصویر در دسترس نیست
    اون لینک که گذاشته بودی اینجا هیلتر بود اینو من گذاشتم برا بچه ها داخل :1:

• gilas

372

نقل قول: بهونه
    اون لینک که گذاشته بودی اینجا هیلتر بود اینو من گذاشتم برا بچه ها داخل

دستت ندرده وحید کوشمولو درستش کردم :5:

• malakeh

جالب بود.مرسی :46:

• نخبه

نقل قول: Mahboob
    . بخونید امتحان می گیرم به بچه های خوب هم سوالا رو لو میدم :4:

سوالا کی میرسه محبوبه طلا؟ .. امتحان ساعت چنده؟ من میرم بخابم سوالا رسید جای من جوابا رو هم کشف کنین :4:

• Kishe Mehr

میگم مگه محبوب از هیلتر شکن استفاده میکنه که این عکس هیلتر شده رو گذاشته؟ :22:

1244 اهان الان فهمیدم ایشون خارج تشریف دارن :4:

میگم محبوب بی زحمت منو از امتحان دادن معاف کن پلیز. تازه از امتحان و درس و مقش فارغ شدم :4:

• هاچو هاچو

چند وقتی که نیستی بازار قهقرا رونق نداره :4:

• carlos

گياه سخنگو کشف شد

عجب گیاه فیلمیه . دهنش سرویس :4:
    از این گیاها که تو ایران زیاده :50::83:
    ... فکر کن

:7: :65:

• Mahboob

نقل قول: دلشاد
    مرسی محبوبه عزیز جالبناک بود

ممنونم بهزاد جان

نقل قول: بهونه
    چه جالب
    سرت خلوت میشه بازم شلوغ میشه کمک خواستی بگو ما هستیم

:4: ممنونم :4:
    نقل قول: NIMO

:1: :46:
    چه جالب
    سرت خلوت میشه بازم شلوغ میشه کمک خواستی بگو ما هستیم

:4:

نقل قول: gilas
    دستت ندرده وحید کوشمولو درستش کردم

خیلی ممنونم گیلاسی :1:
    نقل قول: malakeh
    جالب بود.مرسی

:1: :46:

نقل قول: نخبه
    سوالا کی میرسه محبوبه طلا؟ .. امتحان ساعت چنده؟ من میرم بخابم سوالا رسید جای من جوابا رو هم کشف کنین

میگم شیرین گفتی طلا یادم به بچگی هامون تو سایت افتادا :4:

نقل قول: Kishe Mehr
    میگم محبوب بی زحمت منو از امتحان دادن معاف کن پلیز. تازه از امتحان و درس و مقش فارغ شدم

شما فردا صبح اولین نفر حاضری بزن :4:

نقل قول: هاچو هاچو
    چند وقتی که نیستی بازار قهقرا رونق نداره

یالله 1144

نقل قول: carlos
    عجب گیاه فیلمیه . دهنش سرویس
    از این گیاها که تو ایران زیاده

مخصوصا دلم واسه style نظرات تو تنگ شده بودااااااااا :4:

• نخبه

میگم شیرین گفتی طلا یادم به بچگی هامون تو سایت افتادا :4:

یادش بخیر به موقع به دادت رسیدم و نجاتت دادم و الا الان علوس شده بودی:23:

• Kishe Mehr

شما فردا صبح اولین نفر حاضری بزن :4:

:13: ها :22: چیچی میگی عامو؟ :41: عامو ولوم کو ای حرفا چیچیه 351

راجع به مثبتی که دادی هم عرض شود که قربون دستت تازه پایان نامه ام رو دادم و دفاع شخصی انجام دادم فعلا حسش نیست :4: ما رو بی خیال :5:

• Mahboob

نقل قول: نخبه
    یادش بخیر به موقع به دادت رسیدم و نجاتت دادم و الا الان علوس شده بودی

وای فکر کن بعدم میومدم تاپیک های سه جمله ای شایدم یه پاراگراف در زمینه "مردها این موجودات اساطیری" میذاشتم البته بدون عکس بعد آواتارم هم میشد اصغر آقا وقتی سیبیل هاشو نزده بود ... دنیا برعکس دیگه آواتار آقایون بالای ناف هست منم میشدم اصغر جوووننن .... عجب دورانی بودا :23:

• Mahboob

و
    راجع به مثبتی که دادی هم عرض شود که قربون دستت تازه پایان نامه ام رو دادم و دفاع شخصی انجام دادم فعلا حسش نیست ما رو بی خیال

دفاع روبذار واسه صبح امتحان :4:

• Mahboob

راجع به مثبتی که دادی هم عرض شود که قربون دستت تازه پایان نامه ام رو دادم و دفاع شخصی انجام دادم فعلا حسش نیست ما رو بی خیال

حسش میاد ... باید ثابت کنی چه جوری دفاع کردی :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: