₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » بچه ای که اشک علی دایی را درآورد +عکس
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » بچه ای که اشک علی دایی را درآورد +عکس
1 2

بدون عکس

بچه ای که اشک علی دایی را درآورد +عکس

1118 بازدید، 23 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• سهیل22

بچه ها سلام ، یادتونه گفتم علی آقا صاحب شخصیت بالایی هست ، تازه این یک نمونه بسیار کوچکیه ، خدا میداند که چه خدماتی از هر لحاظ(مالی و...) به دردمندان و بیماران صعب العلاج در شهر اردبیل نموده که در اردبیل به شخصیت اسطوره ائی تبدیل شده ومردم از صمیم قلب او را دوست دارند. (ساخت مدرسه در مناطق محروم - کمک مالی به جوانان بیکار - تامین هزینه های درمانی - کمک در امر ازدواج و...) واین کارها را بدون ریا انجام میدهد.46: :46: :46: من چون از وی شناخت دارم واقعا مجذوب شخصیتش هستم.

• levrone

اگه واقعا واسه ثوابش این کارو کرده واسه چی دوربین با خودش برده؟!

• Kishe Mehr

نقل قول: سهیل22
    بچه ها سلام ، یادتونه گفتم علی آقا صاحب شخصیت بالایی هست ، تازه این یک نمونه بسیار کوچکیه ، خدا میداند که چه خدماتی از هر لحاظ(مالی و...) به دردمندان و بیماران صعب العلاج در شهر اردبیل نموده که در اردبیل به شخصیت اسطوره ائی تبدیل شده ومردم از صمیم قلب او را دوست دارند. (ساخت مدرسه در مناطق محروم - کمک مالی به جوانان بیکار - تامین هزینه های درمانی - کمک در امر ازدواج و...) واین کارها را بدون ریا انجام میدهد.46: :46: :46: من چون از وی شناخت دارم واقعا مجذوب شخصیتش هستم.

سلام دوست عزیز.. :1: منم با شما موافقم .. خیلی علی دایی رو دوس دارم . یاشاسین علی دایی. براش موفقیت ارومندم 311

نقل قول: levrone
    اگه واقعا واسه ثوابش این کارو کرده واسه چی دوربین با خودش برده؟!

یره به نظر من دلیلیش اینه تا دیگران هم یاد بگیرن :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: