₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » خانوما آقایون درست بشینید بریم قهقرا ...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » خانوما آقایون درست بشینید بریم قهقرا ...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

خانوما آقایون درست بشینید بریم قهقرا ...

799 بازدید، 43 پست، نویسنده: Mahboob

• نخبه

نقل قول: Mahboob
    وجود یك‏سرپرست عاقل و با تدبیر

وای منو میگه :9:

• نخبه

پیغمبر اسلام صلى الله علیه و آله فرمود:«بدترین زنها زن لجباز ویك دنده است» (5)

دنده اتوماتیک هم که باشه چه بهتر 245

• نخبه

اگر روزگار با شوهرت نساخت و تهیدست‏شد مباداغمى بر غمهایش بیفزایى و بناى ایراد و ناسازگارى را بگذارى.اگر به‏بیمارى سختى مبتلا شد و مدتى در خانه یا بیمارستان بسترى گشت رسم‏وفادارى و انسانیت چنان است كه مانند سابق بلكه بیشتر اظهار محبت‏نموده با كمال صفا از وى پرستارى كنى[/quote]
    اره اونقده حال میده شوهرت صبح تا شب ور دلت باشه همش با هم فیلم ببینین و هی خوراکیهای داخل یخچال رو قورت بدین 301

• نخبه

نقل قول: mz56mz
    - به نظر شما ، چرا ۹۹ در صد آقایان از همسرشان می ترسند ؟!

لف ) چون خانوم ها ناخن بلند دارند ولی آقایان ندارند !
    ب ) چون خانوم ها کفش پاشنه ۱۵ سانتی دارند ولی آقایان ندارند !
    ج ) چون خانوم ها جیغ دلخراش دارند ولی آقایان ندارند !

۲- چرا آقایان زمانیکه با همسر خود قصد ورود و یا خروج از دری را دارند ، می گویند خانوم ها مقدمند و اجازه می دهند که اول همسرشان از در عبور کند ؟!

الف ) چون حدس می زنند که پشت در ، یک دره ای ، خندقی ، گودالی ، چیزی باشد !
    ب ) چون احتمال می دهند که از لب پنجره بالای در ، یک گلدان سنگی در حال سقوط باشد !
    ج ) چون گمان می کنند که پشت در ، یک حیوان درنده و گرسنه باشد !

۳ – شما فکر می کنید که اگر روزی همسر مردی از طبقه شصتم ساختمانی سقوط کند و در طبقه پنجاه و هشتم با دست ، میله ای که از دیوار ساختمان بیرون آمده را بگیرد و در هوا معلق بماند ، این مرد برای نجات همسرش چه اقدامی انجام خواهد داد ؟!

الف ) سریعا با استفاده از اره برقی در صدد جدا نمودن میله از ساختمان بر می آید !
    ب ) یک عدد سوسک و یا موش را بر روی دست همسرش می گذارد !
    ج ) یک طناب پوسیده را برای بالا کشیدن همسرش به طرف او می اندازد !

عمو حیف اونهمه رسیدگی به مرد........ اصلا همه خوراکیها رو پس بدین ممیخاممممممممممم :94:

• gilas

گیلاسی اساسی خوب اومدی بیا و یه آموزش شوهر داری شما بنویس همه ی خانوما رو نجات بده .... منم میشم مدیر برنامه شیرینم بشه کارشناس

همگی ساکت می خوام درس دَر وکنم 966

کلا برای شوهر داری شما میشینید پاتونو میندازید رو پاتون ناخن پدیکور میکنید آقا خونه ظرف میشوره ، غذا میپزه ، جارو تمیز کاری میکنه تاااااااااااااااازه یه کار مهم دیگه هر 30 دقیقه یکبار برای شما آبمیوه و میوه تازه و خوارکی می یاره که یه وقت خدای ناکرده زبونم لال آب تو دل شما تکون نخوره :4:

نقل قول: نخبه
    عالمه ابمیوه و کمپوت خریدم براش بعد که هر کدوم رو باز میکنم دو لیوان من یه لیوان اون بسیار عادلانه تقسیم میکنیم

توجه داشته باشید خانمهای عزیز دقت کنید که خب چون شما در حال رسیدگی به همسر مریضتون هستین انرزی بیشتری مصرف میکنین پس باید خودتون رو هی همش اینجوری تقویت کنین

در مبحث مریض داری هم کارشناس محترم کار کشته خودمون شیرین جووووووووووووون توضیح کامل دادن
    من فقط اضافه کنم که آقای خونه بعد بهبودی با یه سرویس جواهری چیزی از زحمات خانم قدردانی باید بکنه :5:

فعلا همین :4:

• The one

خانوما آقایون درست بشینید بریم قهقرا

ها من کج نشستم که تاپیک واقعا بره قهقرا!! آخه خود تاپیک که قهقهرا باشه اگه ما هم بریم همون سمت اونوقت میشه افعال معکوس برمی گردیم سر جای اولمون :23:

نقل قول: Kishe Mehr
    به یکی میگن ای بابا چرا بچه ات اینقدر زشته؟
    میگه اخه عزیز من ساعت 2 نصف شب ، دست تنها، تو این تاریکی انتظار داشتی محمد رضا گلزار بیارم؟

چقد خودکفا بوده باباهه دست مریزاد فکر کنم بچه هه رو تو گلدون کاشته :23:

• The one

mz56mz,
    کاکووو بر فرض هم که عمه زری پسوردشو گم کرده باشه مهمون که میتونه بشه!! :4:

و اما بعد من با دوشیزگان و میسیزهای سایت موافقم :24:
    خودم همه ی این فرمایشات رو مو به مو انجام دادم مرا به امیدش خیری نبید شر مرسانید :23:

• نخبه

نقل قول: gilas
    در مبحث مریض داری هم کارشناس محترم کار کشته خودمون شیرین جووووووووووووون توضیح کامل دادن
    من فقط اضافه کنم که آقای خونه بعد بهبودی با یه سرویس جواهری چیزی از زحمات خانم قدردانی باید بکنه :5:

خواهش میکنم خجالتم ندین من متعلق به همه شمام :9: :4:

بله بله حالا جواهر هم نشد اشکالی نداره سفر خارج از کشور ،ماشین جدیدی چیزی البته جبران زحمات خانوم خوشمل و ناز خونه نمیشه ولی خب یه گوشه ایش شاید . شاید جبران بشه .. فقط یه گوشه ای از زحمات.. بقیشو هم که خب باید تا اخر عمر غلامی مون رو بکنن تا جبران بشه :4:

• Kishe Mehr

من فقط اضافه کنم که آقای خونه بعد بهبودی با یه سرویس جواهری چیزی از زحمات خانم قدردانی باید بکنه

اقایون راحت میرن یه پرستار میگیرین همه ی کاراشونو انجام میده بیچاره نه منتی میذاره نه طلا جواهر میخواد... اخرشم یه مقدار پول که یک هزارم خرج هایی که واسه پرستاری همسر میپردازن رو میدن بهش بدون منت :74: مگه مغز چیز خوردیم؟ :50:

فعلا همین

نه تو رو خدا رودرواسی نکن هر چی دلت میخواد بگو :23:

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    اقایون راحت میرن یه پرستار میگیرین همه ی کاراشونو انجام میده بیچاره نه منتی میذاره نه طلا جواهر میخواد... اخرشم یه مقدار پول که یک هزارم خرج هایی که واسه پرستاری همسر میپردازن رو میدن بهش بدون منت :74: مگه مغز چیز خوردیم؟

نخیلم هیچ محبتی مثل محبت زن و شوهر نمیشه .. همین حرف تو رو یه بار برادر شوهر مجردم گفت .. ارش گفت تو نمیدونی چه لذتی داره وقتی تب داری زنت دستش رو بزاره رو پیشونیت بگه مریضی عزیزم؟ و ازت مراقبت کنه :9: بنده خدا کم اورد :23:

• نخبه

نه طلا جواهر میخواد

راستی تو چرا دیگه واسه من و مامی مستونم و خال مژده جونم و سر جهازیم (گیگیلی)طلا و جواهرات نمیخری؟

• Kishe Mehr

نخیلم هیچ محبتی مثل محبت زن و شوهر نمیشه .. همین حرف تو رو یه بار برادر شوهر مجردم گفت .. ارش گفت تو نمیدونی چه لذتی داره وقتی تب داری زنت دستش رو بزاره رو پیشونیت بگه مریضی عزیزم؟ و ازت مراقبت کنه :9: بنده خدا کم اورد :23:

من که خدا رو شکر تا حالا تب نداشتم ولی یه بار به زن داشتن فکر کردم تب کردم رفت رو 80 درجه که نزدیک بترکم بچه ها نذاشتن :23:
    نمایش یا پنهان متناخه یه ابودانی داشت لاف میزد گفت وولک یه زلزله اومد 11 ریشتر!!!! میگن ابادان دیگه داغون شد دیگه؟ میگه نه کا بچه ها نذاشتن :23:

بگه مریضی عزیزم؟

پ ن پ میخوای تا بگه کرم داری عزیزم؟ :23: :23:

بعدشم بنده خدا ارش پیش تو بوده توی رودرواسی قرار گرفته اینو گفته.. حالا یه بار برادر شوهرتو بکش کنار قسمش بده بگو ارش راستشو چی گفته بهت :23:

راستی تو چرا دیگه واسه من و مامی مستونم و خال مژده جونم و سر جهازیم (گیگیلی)طلا و جواهرات نمیخری؟

452 ماشالله رو که نیست.. ای بتتتتتتتتتتترکی هی :14: هرچی براتون خریدم بسه دیگه. دیگه نمیتونید سرم شیره بمالید :45:

• نخبه

هرچی براتون خریدم بسه دیگه. دیگه نمیتونید سرم شیره بمالی

گداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :94:

پ ن پ میخوای تا بگه کرم داری عزیزم؟ :23:

خب مردها وقتی خودشون رو بزنن به مریضی یعنی کرم دارن دیگه :4:

من که خدا رو شکر تا حالا تب نداشتم ولی یه بار به زن داشتن فکر کردم تب کردم رفت رو 80 درجه

بی حیا تو که همش تو فکر زن و زن گرفتنی.. حالا زود تند سریع افکارت رو اینجا مو به مو توضیح بده :4:

• Kishe Mehr

گداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

برو از شوی خویش بگیر به من چه 804

خب مردها وقتی خودشون رو بزنن به مریضی یعنی کرم دارن دیگه :4:

خو اگه دردشون نازشون کشیدن باشه که نیازی به تمارض ندارن. از جاهای دیگه هم میتونن کرم خودشونو بریزن :50:

بی حیا تو که همش تو فکر زن و زن گرفتنی.. حالا زود تند سریع افکارت رو اینجا مو به مو توضیح بده :4:

کی با مونی؟ :9: من فقط یک بار فکر کردم اونم تا هفت پشتم کافیه که دیگه فکر کنم :74:

• نخبه

کی با مونی؟ :9: من فقط یک بار فکر کردم اونم تا هفت پشتم کافیه که دیگه فکر کنم :74:

حتما اون یه بارم عمیق فکر کردی:23:

خو اگه دردشون نازشون کشیدن باشه که نیازی به تمارض ندارن. از جاهای دیگه هم میتونن کرم خودشونو بریزن :50:

از کجاها ؟ :83:

برو از شوی خویش بگیر به من چه 804

تو هم وظیفته برای خانواده مستون زاده همه چی بخری

• هاچو هاچو

Kishe Mehr,
    :23:
    یه جا دیگه هست منم باهاتون بیام قهقرا ؟ :29:

• Mahboob

وای خدا یاد خودم افتادم
    فکر کن بنده خدا مریضه حالش بده رفتم یه عالمه ابمیوه و کمپوت خریدم براش بعد که هر کدوم رو باز میکنم دو لیوان من یه لیوان اون بسیار عادلانه تقسیم میکنیم

توجه داشته باشید خانمهای عزیز دقت کنید که خب چون شما در حال رسیدگی به همسر مریضتون هستین انرزی بیشتری مصرف میکنین پس باید خودتون رو هی همش اینجوری تقویت کنین

شیرین جون از خداش باشه تحویلش می گیری ... میگم ساعتت ها تو هماهنگ کن میخوام بیام کلاس خصوصی :4:

همگی ساکت می خوام درس دَر وکنم

کلا برای شوهر داری شما میشینید پاتونو میندازید رو پاتون ناخن پدیکور میکنید آقا خونه ظرف میشوره ، غذا میپزه ، جارو تمیز کاری میکنه تاااااااااااااااازه یه کار مهم دیگه هر 30 دقیقه یکبار برای شما آبمیوه و میوه تازه و خوارکی می یاره که یه وقت خدای ناکرده زبونم لال آب تو دل شما تکون نخوره

اجازه خانوم نحوه تربیت هم به همون صورت قبلی هست دیگه ... فیزیکی و به شدت ؟ :4: و اینا :94:

نقل قول: The one
    چقد خودکفا بوده باباهه دست مریزاد فکر کنم بچه هه رو تو گلدون کاشته

:23: خیلی باحال اومدی شما همون طور کج بشین :4:

راستی ورودتون رو یه جمع کارشناسان به همراه شیرین عزیز تبریک میگم
    بعد حالا مجتبی این وسط چه نقشی داره :23:
    داره سیاهیه سیاهی لشکر میشه واسه قهقرا اکشن بشیم :23:
    هنوز زن نداره داره توهمی میاد ... البته قدرت تخیلش عالیه ها :23:

نقل قول: هاچو هاچو
    یه جا دیگه هست منم باهاتون بیام قهقرا ؟

اجازه نمی خواد که بگو ... یعنی چی میخوای بگی ؟ :37:

• carlos

دیدم داریم پشه می پرونیم یه تاپیک گذاشتم تن خور قهقرا :4:

قبلنا مگس بودا :50:

یه صلوات بفرستین تا بیام :4:

• Mahboob

نقل قول: carlos
    قبلنا مگس بودا

یعنی بچه قهقرا سیتی بگه مگس :43:
    یعنی خوبی کارلوس جون ... مگس دیگه آره :43:

گفتی صلوات بفرست بقره جزء 12 هم تموم شد
    حالا که گفتی مگس اضافه می کردی وقت خوابته باید بری بخوابی بپا النگوهات نشکنه :4:

وای دلم نمیاد بیشتر از این چهره ات رو بچزونم :19:
    وگرنه :93:

• gilas

اجازه خانوم نحوه تربیت هم به همون صورت قبلی هست دیگه ... فیزیکی و به شدت ؟

غیر از این جواب نمیده :4:

اینم برای نمونه :4:
    تصویر در دسترس نیست

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: