ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
خانوما آقایون درست بشینید بریم قهقرا ...
نخبه
وای منو میگه
نخبه
دنده اتوماتیک هم که باشه چه بهتر
نخبه
اره اونقده حال میده شوهرت صبح تا شب ور دلت باشه همش با هم فیلم ببینین و هی خوراکیهای داخل یخچال رو قورت بدین
نخبه
لف ) چون خانوم ها ناخن بلند دارند ولی آقایان ندارند !
ب ) چون خانوم ها کفش پاشنه ۱۵ سانتی دارند ولی آقایان ندارند !
ج ) چون خانوم ها جیغ دلخراش دارند ولی آقایان ندارند !
۲- چرا آقایان زمانیکه با همسر خود قصد ورود و یا خروج از دری را دارند ، می گویند خانوم ها مقدمند و اجازه می دهند که اول همسرشان از در عبور کند ؟!
الف ) چون حدس می زنند که پشت در ، یک دره ای ، خندقی ، گودالی ، چیزی باشد !
ب ) چون احتمال می دهند که از لب پنجره بالای در ، یک گلدان سنگی در حال سقوط باشد !
ج ) چون گمان می کنند که پشت در ، یک حیوان درنده و گرسنه باشد !
۳ – شما فکر می کنید که اگر روزی همسر مردی از طبقه شصتم ساختمانی سقوط کند و در طبقه پنجاه و هشتم با دست ، میله ای که از دیوار ساختمان بیرون آمده را بگیرد و در هوا معلق بماند ، این مرد برای نجات همسرش چه اقدامی انجام خواهد داد ؟!
الف ) سریعا با استفاده از اره برقی در صدد جدا نمودن میله از ساختمان بر می آید !
ب ) یک عدد سوسک و یا موش را بر روی دست همسرش می گذارد !
ج ) یک طناب پوسیده را برای بالا کشیدن همسرش به طرف او می اندازد !
عمو حیف اونهمه رسیدگی به مرد........ اصلا همه خوراکیها رو پس بدین ممیخاممممممممممم
gilas
همگی ساکت می خوام درس دَر وکنم
کلا برای شوهر داری شما میشینید پاتونو میندازید رو پاتون ناخن پدیکور میکنید آقا خونه ظرف میشوره ، غذا میپزه ، جارو تمیز کاری میکنه تاااااااااااااااازه یه کار مهم دیگه هر 30 دقیقه یکبار برای شما آبمیوه و میوه تازه و خوارکی می یاره که یه وقت خدای ناکرده زبونم لال آب تو دل شما تکون نخوره
توجه داشته باشید خانمهای عزیز دقت کنید که خب چون شما در حال رسیدگی به همسر مریضتون هستین انرزی بیشتری مصرف میکنین پس باید خودتون رو هی همش اینجوری تقویت کنین
در مبحث مریض داری هم کارشناس محترم کار کشته خودمون شیرین جووووووووووووون توضیح کامل دادن
من فقط اضافه کنم که آقای خونه بعد بهبودی با یه سرویس جواهری چیزی از زحمات خانم قدردانی باید بکنه
فعلا همین
The one
ها من کج نشستم که تاپیک واقعا بره قهقرا!! آخه خود تاپیک که قهقهرا باشه اگه ما هم بریم همون سمت اونوقت میشه افعال معکوس برمی گردیم سر جای اولمون
میگه اخه عزیز من ساعت 2 نصف شب ، دست تنها، تو این تاریکی انتظار داشتی محمد رضا گلزار بیارم؟
چقد خودکفا بوده باباهه دست مریزاد فکر کنم بچه هه رو تو گلدون کاشته
The one
کاکووو بر فرض هم که عمه زری پسوردشو گم کرده باشه مهمون که میتونه بشه!!
و اما بعد من با دوشیزگان و میسیزهای سایت موافقم
خودم همه ی این فرمایشات رو مو به مو انجام دادم مرا به امیدش خیری نبید شر مرسانید
نخبه
من فقط اضافه کنم که آقای خونه بعد بهبودی با یه سرویس جواهری چیزی از زحمات خانم قدردانی باید بکنه
خواهش میکنم خجالتم ندین من متعلق به همه شمام
بله بله حالا جواهر هم نشد اشکالی نداره سفر خارج از کشور ،ماشین جدیدی چیزی البته جبران زحمات خانوم خوشمل و ناز خونه نمیشه ولی خب یه گوشه ایش شاید . شاید جبران بشه .. فقط یه گوشه ای از زحمات.. بقیشو هم که خب باید تا اخر عمر غلامی مون رو بکنن تا جبران بشه
Kishe Mehr
اقایون راحت میرن یه پرستار میگیرین همه ی کاراشونو انجام میده بیچاره نه منتی میذاره نه طلا جواهر میخواد... اخرشم یه مقدار پول که یک هزارم خرج هایی که واسه پرستاری همسر میپردازن رو میدن بهش بدون منت
نه تو رو خدا رودرواسی نکن هر چی دلت میخواد بگو
نخبه
نخیلم هیچ محبتی مثل محبت زن و شوهر نمیشه .. همین حرف تو رو یه بار برادر شوهر مجردم گفت .. ارش گفت تو نمیدونی چه لذتی داره وقتی تب داری زنت دستش رو بزاره رو پیشونیت بگه مریضی عزیزم؟ و ازت مراقبت کنه
نخبه
راستی تو چرا دیگه واسه من و مامی مستونم و خال مژده جونم و سر جهازیم (گیگیلی)طلا و جواهرات نمیخری؟
Kishe Mehr
من که خدا رو شکر تا حالا تب نداشتم ولی یه بار به زن داشتن فکر کردم تب کردم رفت رو 80 درجه که نزدیک بترکم بچه ها نذاشتن
نمایش یا پنهان متن
اخه یه ابودانی داشت لاف میزد گفت وولک یه زلزله اومد 11 ریشتر!!!! میگن ابادان دیگه داغون شد دیگه؟ میگه نه کا بچه ها نذاشتنپ ن پ میخوای تا بگه کرم داری عزیزم؟
بعدشم بنده خدا ارش پیش تو بوده توی رودرواسی قرار گرفته اینو گفته.. حالا یه بار برادر شوهرتو بکش کنار قسمش بده بگو ارش راستشو چی گفته بهت
نخبه
گداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خب مردها وقتی خودشون رو بزنن به مریضی یعنی کرم دارن دیگه
بی حیا تو که همش تو فکر زن و زن گرفتنی.. حالا زود تند سریع افکارت رو اینجا مو به مو توضیح بده
Kishe Mehr
برو از شوی خویش بگیر به من چه
خو اگه دردشون نازشون کشیدن باشه که نیازی به تمارض ندارن. از جاهای دیگه هم میتونن کرم خودشونو بریزن
کی با مونی؟
نخبه
حتما اون یه بارم عمیق فکر کردی
از کجاها ؟
تو هم وظیفته برای خانواده مستون زاده همه چی بخری
هاچو هاچو
یه جا دیگه هست منم باهاتون بیام قهقرا ؟
Mahboob
فکر کن بنده خدا مریضه حالش بده رفتم یه عالمه ابمیوه و کمپوت خریدم براش بعد که هر کدوم رو باز میکنم دو لیوان من یه لیوان اون بسیار عادلانه تقسیم میکنیم
توجه داشته باشید خانمهای عزیز دقت کنید که خب چون شما در حال رسیدگی به همسر مریضتون هستین انرزی بیشتری مصرف میکنین پس باید خودتون رو هی همش اینجوری تقویت کنین
شیرین جون از خداش باشه تحویلش می گیری ... میگم ساعتت ها تو هماهنگ کن میخوام بیام کلاس خصوصی
کلا برای شوهر داری شما میشینید پاتونو میندازید رو پاتون ناخن پدیکور میکنید آقا خونه ظرف میشوره ، غذا میپزه ، جارو تمیز کاری میکنه تاااااااااااااااازه یه کار مهم دیگه هر 30 دقیقه یکبار برای شما آبمیوه و میوه تازه و خوارکی می یاره که یه وقت خدای ناکرده زبونم لال آب تو دل شما تکون نخوره
اجازه خانوم نحوه تربیت هم به همون صورت قبلی هست دیگه ... فیزیکی و به شدت ؟
راستی ورودتون رو یه جمع کارشناسان به همراه شیرین عزیز تبریک میگم
بعد حالا مجتبی این وسط چه نقشی داره
داره سیاهیه سیاهی لشکر میشه واسه قهقرا اکشن بشیم
هنوز زن نداره داره توهمی میاد ... البته قدرت تخیلش عالیه ها
اجازه نمی خواد که بگو ... یعنی چی میخوای بگی ؟
carlos
قبلنا مگس بودا
یه صلوات بفرستین تا بیام
Mahboob
یعنی بچه قهقرا سیتی بگه مگس
یعنی خوبی کارلوس جون ... مگس دیگه آره
گفتی صلوات بفرست بقره جزء 12 هم تموم شد
حالا که گفتی مگس اضافه می کردی وقت خوابته باید بری بخوابی بپا النگوهات نشکنه
وای دلم نمیاد بیشتر از این چهره ات رو بچزونم
وگرنه
gilas
غیر از این جواب نمیده