حالا در جواب این تاپیکم شیرین رفته اون تاپیک مسخره رو زده که اصلا ارزش هیچی نداره
نه خدائی میدونی چی شد اون تاپیک رو گذاشتم.. رفتم یه چی پیدا کنم بزارم رو دیوار که پست تو رو حذف کنم از رو دیوار یهو به اون مطلب پر بار بر خوردم حیفم اومد نزارم دیدی که همگی روح و روانتون تازه شد
نه خدائی میدونی چی شد اون تاپیک رو گذاشتم.. رفتم یه چی پیدا کنم بزارم رو دیوار که پست تو رو حذف کنم از رو دیوار یهو به اون مطلب پر بار بر خوردم حیفم اومد نزارم
پس پلیز دفعه ی بعد به خودم بگو تا خودم نت رو عوض کنم یا یه چیزی بنویسم تا اون قبلی حذف بشه راستی این جریانی که نوشته بودی واسه یکی از اقوام دور ما اتفاقا افتاده بوده بهش میگه گواهینامه رو بده میگه دادی که حالا میخوای بگیری بنده خدا فکر کرده بود اون افسره همون افسره هست که اونو رد کرده. نیست لباس یونیفورمشون یکیه
نقل قول: نخبه
دیدی که همگی روح و روانتون تازه شد
ولی حالتم گرفتما با اون پست اولم شیرینی تاپیکت رو گرفتم
نقل قول: نخبه
ارش هم همیشه میگه الحق که تو خیلی پروئی مخصوصا وقتایی که عادلانه خوراکیها رو نصف میکنم..دو تا من یکی اون.......
بنده خدا اگه قبل از ازدواج می شناختت فکر کنم از هزار کیلومتریت فرار میکرد
Kishe Mehr
هاچو هاچو
Life Dream
تاثیر وزنی: روی کاپوت ماشین بیفتد…. دوباره بر می گردد بالا !
خيييييييييييلي باحال بود يكي منو بگيره واي خدا
Kishe Mehr
مو مخلصوم یره همیشه هم حق و هم نفع و کلا چیزای خوب واسه اقایونه
حالا در جواب این تاپیکم شیرین رفته اون تاپیک مسخره رو زده که اصلا ارزش هیچی نداره
gilas
من من چِمه
این دیگه به خودمو و خودش مربوط میشه
ای بابا من با نامزدش چکار دارم
می خوام از معلومات زیست شناسی در زمینه میکروبیولوژی گیاهان شاخه کریپتوناموس استفاده کنم
به جان خودت میبندمشا
نخبه
نه خدائی میدونی چی شد اون تاپیک رو گذاشتم.. رفتم یه چی پیدا کنم بزارم رو دیوار که پست تو رو حذف کنم از رو دیوار یهو به اون مطلب پر بار بر خوردم حیفم اومد نزارم
دیدی که همگی روح و روانتون تازه شد
نخبه
ارش هم همیشه میگه الحق که تو خیلی پروئی
Kishe Mehr
تو روح ادم.....
نمایش یا پنهان متن
مغفرت و این چیزا منظورمهپیرزن رو از تاکســ...
Kishe Mehr
پس پلیز دفعه ی بعد به خودم بگو تا خودم نت رو عوض کنم یا یه چیزی بنویسم تا اون قبلی حذف بشه
ولی حالتم گرفتما
بنده خدا اگه قبل از ازدواج می شناختت فکر کنم از هزار کیلومتریت فرار میکرد
نخبه
اره باز هم فرار میکرد به طرف خودم
بهتر از من کجا گیرش می اومد دخمل به این خوبی
تاپیک خودش شیرین هست مثل خودم هیشکی شیرینیشو نمیتونه بگیره .. دیدی که جوابشم گرفتی
اون بار که تو یاهو گفتی برای خودت اتفاق افتاده
Kishe Mehr
دختری که مامانش تعریفش کنه به درد عمه اش میخوره دختری که خودش تعریف خودشو بکنه به درد.....
برو جوابتو دادم
نخبه
جواب خنگولی که جواب نیست
levrone
carlos
والا با اون . . .
zx_ss57
Kishe Mehr
نه که جواب بسیار روشن فکرانه ای دادی بخاطر اونه
یره این یکی رو بهتر نیومدم؟
اصن یه وضی
والله با چیشون؟