ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نحوه جالب انتخاب جفت در پنگوئن ها
mojde
پنگوئنها ميتوانند بوي جفت مادامالعمر خود را استشمام و يكديگر را در كلونيهاي پرجمعيت پيدا كنند.
به گزارش ايسنا، اين امر همچنين پنگوئنها را در شناسايي بوي خويشاوندان نزديك براي جلوگيري از جفتيابي از ميان همتيرگانشان ياري ميكند.
پيش از اين، دانشمندان برخي از پرندگان دريايي را شناسايي كرده بودند كه از حس بويايي خود براي استشمام غذا يا مكان آشيانه استفاده ميكنند؛ اما آزمايشات بر روي پنگوئنهاي باغوحش بروكفيلد در نزديكي شيكاگو براي اولين بار نشان داد كه اين گونه حيواني از حس بويايي براي تفاوت قائل شدن بين خويشاوندان و نزديكان و بيگانگان استفاده ميكند.
محققان دانشگاه شيكاگو در اين آزمايش با دو گروه از پنگوئنهاي در خطر انقراض باغوحش كه در حدود 22 پرنده بودند، كار كردند. رفتار اين پنگوئنها در زمان آزمايش بوي يكديگر كه حاصل روغن موجود در غدد پاككننده آنها بود، توسط اين محققان ثبت شد. غدد نزديك به دم اين حيوان از خود روغني دفع ميكند كه از آن براي تميز كردن خود و همچنين به قصد بويايي استفاده ميكند.
در يكي از آزمايشات، پنگوئنهاي جفتدار بيشتر بوي نزديكان خود را بر بوي پنگوئنهاي غريبه ترجيح ميدادند؛ در حاليكه در يك آزمايش ديگر، پنگوئنهاي بدون جفت، مدت زمان بيشتري به جستوجوي بوي پنگوئنهاي غريبه به نسبت خويشاوندان پرداختند.
به گفته محققان، براي پنگوئنهايي كه مدت زيادي را در جستوجوي غذا در دريا ميگذرانند، زماني كه به كلونيهاي پر جمعيت باز ميگردند، بوها به عنوان يك شناسه هويتي عمل ميكنند.
دلشاد
ماهی
gilas
میگن وقتی یه پنگون عاشق یه پنگون دیگه میشه کله ساحله رو میگرده , بعدش قشنگ ترین سنگ رو انتخاب میکنه اون رو واسه جفت ماده میبره اگر ماده از سنگ خوشش اومد و قبول کرد جفت هم میشن ولی اگر قبول نکرد
پنگون نر احساس میکنه سنگ که پیدا کرده اصلا قشنگ نبوده
اونوقت اونو میبره زیر آب لایی مرجان ها میندازه تا دیگه هیچ پنگونی اشتباه اونو نکونه!
ژنرال
اونوقت اونو میبره زیر آب لایی مرجان ها میندازه تا دیگه هیچ پنگونی اشتباه اونو نکونه!
NIMO
ماهی
گیلاسی نکنه تو هم مثل من کارتون زیاد می بینی؟
آخی یاد کارتون پنگوئن و سنگ درخشان افتادم.امروز برم پیداش کنم باز ببینمش
خلاصه داستان:
"هیوبی"، پنگوئن دلباخته ای است که به دختری به نام "مارینا" علاقهء زیادی دارد و میخواهد با او ازدواج کند، در این بین رقیب او پنگوئن بدجنسی به نام "درک" است که او را از این کار منع میدارد و او را به دریا پرت میکند. "هیوبی" از مهلکه جان سالم به در برده اما ...
نخبه
آخی یاد کارتون پنگوئن و سنگ درخشان افتادم.امروز برم پیداش کنم باز ببینمش823
هان من این کارتون رو ندیدم برم بخرمش
ای پنگوئن های شیطون
ماهی
خیلی خوشمله.خیلییییییییی
gilas
اوهوم
خوب لابد از رو این گفته کارتونشو ساختن
من ندیدم
برم بدانلودم بیام
mojde
824 823
آخي اين پنگوئنا خيلي فهميده تر از بعضي آدمانا
gilas
اوهوم
star night
اشتباه نمیکنن
mz56mz
والا خاله جون ما انسانها , مردها
نمایش یا پنهان متن
شوخى ميكنم به دل نگيريد خانمهاى ايرانى همشون ماه و گلندmojde
شما بد جوري خونت داره مباحتش ميره بالا خطر ناكه ها
The one
gilas,
اخی
مرسی مژده جون
ژنرال
راستی یادم رفت بگم ... کم پیدا شدین!
مستون خانوم تشریف نمیارن سایتو منور کنن؟
هاچو هاچو
carlos
ماهی
آره.خودمم همین فکرو کردم.حتما همچین چیزی هست که از روش کارتون درست کردن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→