₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » غذاهايي كه شما را زيبا تر ميكند
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » غذاهايي كه شما را زيبا تر ميكند

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

غذاهايي كه شما را زيبا تر ميكند

594 بازدید، 33 پست، نویسنده: mojde

• mojde

1- آووکادو فقط برای خوردن نیست! بلکه منبع خوبی از بیوتین می باشد، و از خشکی پوست و مو و شکنندگی ناخن ها جلوگیری می کند و استفاده موضعی از آن برای پوست های آفتاب سوخته مناسب است و همچنین سبب هیدراتسیون (آبرسانی) در پوست می گردد.

2- خوردن جرعه ای از چای سبز نیز یکی از راه ها برای داشتن پوستی سالم است. چای سبز در فهرست نوشیدنی ها و عرقیاتی است که برای پوست مانند انبار قابل توجهی از پلی فنول می باشد. به عنوان توصیه ای برای زیبایی باید گفت: نوشیدن 4 فنجان چای سبز در طول روز را فراموش نکنید.

3- گوجه فرنگی، آلمانی ها در مطالعات خود دریافتند که لیکوپن رب گوجه فرنگی در جلوگیری از آفتاب سوختگی کمک کرد و به شرط اینکه آنرا با روغن زیتون ترکیب کنید و ۱۰ روز استفاده کنید. و علاوه بر این که منبع خوبی از آنتی اکسیدان نیز می باشد کاروتینوئید بالایی نیز دارد که کمک قابل توجهی به کاهش آسیب های سلولی ناشی از رادیکال های آزاد می باشد.

4- سرعت پیری خود را با خوردن ماهی آزاد کم کنید. ماهی قزل آلا دارای استاکناتین (astaxanthin) که نوعی کاروتینوئید می باشد است که خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود می بخشد ، بنابراین شما با مصرف آن کمتر دچار خطوط چین خوردگی می شوید.

5- تخم مرغ بشکنید. پروتئین تخم مرغ سبب ترمیم سلول های آسیب دیده می شود و دارای رادیکال های آزاد می باشد. تخم مرغ ، منبع کاملی از پروتئین ، همچنین بیوتین است که ویتامینی ضروری، در برابر خشکی پوست می باشد.

6- مصرف انار را نیز در فهرست خود قرار دهید. استفاده موضعی این میوه غنی از آنتی اکسیدان ، کمک به ایجاد کلاژن پوست می کند و همچنین باعث سفتی پوست می شود.

7- سعی کنید گردو مصرف کنید. اگر به دنبال اضافه کردن امگا 3 و اسیدهای چرب به رژیم غذایی خود هستید گردو مصرف کنید مخصوصا آنهایی که به ماهی علاقه مند نیستند. گردو منبع غنی از امگا 3 است ، که به شما کمک می کند موهایی درخشان و پوستی صاف و جوان داشته باشید.

8- ساخت پوستی بهتر با لوبیا. یکی دیگر از منابع پروتئینی ، حبوبات هستند، که سبب ترمیم سلول های آسیب دیده می شوند. و در طی هضم غذا نیز با تبدیل کردن پروتئین ها با اسید آمینه به این عمل کمک میکند و اسیدهای آمینه به سرعت شروع به ترمیم و بازسازی سلول های پوست و کلاژن می کنند.

• دلشاد

مرسی مژده جون خودت از ایینا استفاده میکنی :4:

• بچه مثبت

کم پیدایی جَوون!!! 245

5 گفتیو بهروز یادم اومد 245
    7 گفتیو گیلاس یادم اومد 245

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ماهی

ممنون مژده جون.غیر از تخم مرغ همه رو دوس دارم.البته تخم مرغم دوس دارم اما دل درد می گیرم :11:

• mz56mz

ممنون خاله جون :46:
    به غير از مورد اول بقيه همشون دوست دارم و استفاده ميكنم براى همين اينقدر خوب موندم مخصوصا ماهى و انار:15: :15:

• signal

مرسی دوسن من

• mojde

نقل قول: دلشاد
    مرسی مژده جون خودت از ایینا استفاده میکنی :4:

بعضياشو خيلي :4:

نقل قول: بچه مثبت
    کم پیدایی جَوون!!! 245

خيلي خيلي گرفتار بودم امين جان دعا كنين رو روال بيفته همه چي :48:

نقل قول: ماهی
    ممنون مژده جون.غیر از تخم مرغ همه رو دوس دارم.البته تخم مرغم دوس دارم اما دل درد می گیرم

آخي قربونت برم :6: من كه عاشق تخم مرغم

نقل قول: mz56mz
    براى همين اينقدر خوب موندم

بله خوب موندين بيار اون اسفندو :3:

نقل قول: signal
    مرسی دوسن من

من چيكار كنم كه دوست شما بشم نه دوسن شما؟

• ژنرال

نقل قول: mojde
    سرعت پیری خود را با خوردن ماهی آزاد کم کنید. ماهی قزل آلا دارای استاکناتین (astaxanthin) که نوعی کاروتینوئید می باشد است که خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود می بخشد ، بنابراین شما با مصرف آن کمتر دچار خطوط چین خوردگی می شوید.

این ماهی چه کاربردایی داره ها :93: :93: :93:

• ماهی

نقل قول: mz56mz
    مخصوصا ماهى و انار

نقل قول: میرزا
    این ماهی چه کاربردایی داره ها

:15:

• ژنرال

:15:

البته منظورم ماهی آزاد و قزل آلا بود!

شما مگه اوزون برون نبودی ماهی جان؟ :4:

• محسن صائب

همه اینار رو بدون داشتن این پیش غذا بخوریم فایده نداره
    اسم این پیش غذا
    .
    ارامش و
    ارامش و
    ارامش واقعی در زندگی هست
    .
    ممنون مژده خانم :46:

• ماهی

نقل قول: میرزا
    شما مگه اوزون برون نبودی ماهی جان؟

ماهی ماهیه .فرقی نمی کنه محسن جان.بنده ماهی قرمزم :84:

• gilas

من از اون ماهیا دوست نمیدارم 823

من فقط ماهی قرمز بوفی رو دوست میدارم :10:

نقل قول: بچه مثبت
    7 گفتیو گیلاس یادم اومد

آفلین 245

راستی :100:
    سلام خاله جونم :11: دلم هواااااااااااااااارتا تنگیده بود برات :11:
    1 هفته است می خوام بزنگم بهتون هی کار پیش میاد میگم 1 ساعت دیگه 2 ساعت دیگه تا شب میشه 824

راستی خاله جونم میگم من که گیلاس خوشمل و دوست داشتنی هستم همینجوریش بازم از اینا بخولم :5:

• ماهی

نقل قول: gilas
    من از اون ماهیا دوست نمیدارم

آخه چرا ازون ماهیا دوس نداری؟ به خدا خیلی خوشمزه ست. :22:
    من فقط ماهی قرمز بوفی رو دوست میدارم

ماهی قرمز بوف بوفی هم تو رو خیلی دوس میدااااااااااره :11:
    1153 1153 1153 786 786 786

• gilas

آخه چرا ازون ماهیا دوس نداری؟ به خدا خیلی خوشمزه ست.

آخه توشولو بودم یه تیغش تو گلوم گیر کرد خوووووووب
    بعد یه هفته هیچی نتونستم بخولم اینقدره اذیت شدم :2:
    بعد دیگه ازش خوشم نیامد دیگه مزش برام دوست داشتنی نبود :100:

• star night

مرسیییییییییییی عالی بود :72:

• star night

راسیت میگما خوشگلی زیادم درد سره 245

من خودم خیلییییییییییییی

پس نمی خورم 248 247 262

• mojde

1 هفته است می خوام بزنگم بهتون هی کار پیش میاد میگم 1 ساعت دیگه 2 ساعت دیگه تا شب میشه 824

راستی خاله جونم میگم من که گیلاس خوشمل و دوست داشتنی هستم همینجوریش بازم از اینا بخولم :5:

قربونت برم كه انقدر با معرفتي شما اينا رو هم نخوري گلي گل

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: