ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
غذاهايي كه شما را زيبا تر ميكند
mojde
1- آووکادو فقط برای خوردن نیست! بلکه منبع خوبی از بیوتین می باشد، و از خشکی پوست و مو و شکنندگی ناخن ها جلوگیری می کند و استفاده موضعی از آن برای پوست های آفتاب سوخته مناسب است و همچنین سبب هیدراتسیون (آبرسانی) در پوست می گردد.
2- خوردن جرعه ای از چای سبز نیز یکی از راه ها برای داشتن پوستی سالم است. چای سبز در فهرست نوشیدنی ها و عرقیاتی است که برای پوست مانند انبار قابل توجهی از پلی فنول می باشد. به عنوان توصیه ای برای زیبایی باید گفت: نوشیدن 4 فنجان چای سبز در طول روز را فراموش نکنید.
3- گوجه فرنگی، آلمانی ها در مطالعات خود دریافتند که لیکوپن رب گوجه فرنگی در جلوگیری از آفتاب سوختگی کمک کرد و به شرط اینکه آنرا با روغن زیتون ترکیب کنید و ۱۰ روز استفاده کنید. و علاوه بر این که منبع خوبی از آنتی اکسیدان نیز می باشد کاروتینوئید بالایی نیز دارد که کمک قابل توجهی به کاهش آسیب های سلولی ناشی از رادیکال های آزاد می باشد.
4- سرعت پیری خود را با خوردن ماهی آزاد کم کنید. ماهی قزل آلا دارای استاکناتین (astaxanthin) که نوعی کاروتینوئید می باشد است که خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود می بخشد ، بنابراین شما با مصرف آن کمتر دچار خطوط چین خوردگی می شوید.
5- تخم مرغ بشکنید. پروتئین تخم مرغ سبب ترمیم سلول های آسیب دیده می شود و دارای رادیکال های آزاد می باشد. تخم مرغ ، منبع کاملی از پروتئین ، همچنین بیوتین است که ویتامینی ضروری، در برابر خشکی پوست می باشد.
6- مصرف انار را نیز در فهرست خود قرار دهید. استفاده موضعی این میوه غنی از آنتی اکسیدان ، کمک به ایجاد کلاژن پوست می کند و همچنین باعث سفتی پوست می شود.
7- سعی کنید گردو مصرف کنید. اگر به دنبال اضافه کردن امگا 3 و اسیدهای چرب به رژیم غذایی خود هستید گردو مصرف کنید مخصوصا آنهایی که به ماهی علاقه مند نیستند. گردو منبع غنی از امگا 3 است ، که به شما کمک می کند موهایی درخشان و پوستی صاف و جوان داشته باشید.
8- ساخت پوستی بهتر با لوبیا. یکی دیگر از منابع پروتئینی ، حبوبات هستند، که سبب ترمیم سلول های آسیب دیده می شوند. و در طی هضم غذا نیز با تبدیل کردن پروتئین ها با اسید آمینه به این عمل کمک میکند و اسیدهای آمینه به سرعت شروع به ترمیم و بازسازی سلول های پوست و کلاژن می کنند.
دلشاد
بچه مثبت
5 گفتیو بهروز یادم اومد
7 گفتیو گیلاس یادم اومد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
mz56mz
به غير از مورد اول بقيه همشون دوست دارم و استفاده ميكنم براى همين اينقدر خوب موندم مخصوصا ماهى و انار
signal
mojde
بعضياشو خيلي
خيلي خيلي گرفتار بودم امين جان دعا كنين رو روال بيفته همه چي
آخي قربونت برم
بله خوب موندين بيار اون اسفندو
من چيكار كنم كه دوست شما بشم نه دوسن شما؟
ژنرال
این ماهی چه کاربردایی داره ها
ماهی
NIMO
ژنرال
البته منظورم ماهی آزاد و قزل آلا بود!
شما مگه اوزون برون نبودی ماهی جان؟
محسن صائب
اسم این پیش غذا
.
ارامش و
ارامش و
ارامش واقعی در زندگی هست
.
ممنون مژده خانم
نخبه
ماهی
ماهی ماهیه .فرقی نمی کنه محسن جان.بنده ماهی قرمزم
gilas
من فقط ماهی قرمز بوفی رو دوست میدارم
آفلین
راستی
سلام خاله جونم
1 هفته است می خوام بزنگم بهتون هی کار پیش میاد میگم 1 ساعت دیگه 2 ساعت دیگه تا شب میشه
راستی خاله جونم میگم من که گیلاس خوشمل و دوست داشتنی هستم همینجوریش بازم از اینا بخولم
ماهی
آخه چرا ازون ماهیا دوس نداری؟ به خدا خیلی خوشمزه ست.
ماهی قرمز بوف بوفی هم تو رو خیلی دوس میدااااااااااره
gilas
آخه توشولو بودم یه تیغش تو گلوم گیر کرد خوووووووب
بعد یه هفته هیچی نتونستم بخولم اینقدره اذیت شدم
بعد دیگه ازش خوشم نیامد دیگه مزش برام دوست داشتنی نبود
star night
star night
من خودم خیلییییییییییییی
پس نمی خورم
mojde
راستی خاله جونم میگم من که گیلاس خوشمل و دوست داشتنی هستم همینجوریش بازم از اینا بخولم
قربونت برم كه انقدر با معرفتي شما اينا رو هم نخوري گلي گل
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→