سلام دوستان امروز با طرز تهیه یه خوراک خیلی خوشمزه به اسم کیک برنج در خدمتتون هستم.این غذا خیلی شبیه ته چینه ولی یه خرده متفاوت.بچه ها این غذا رو خیلی دوست دارند.
مواد لازم : 1- تخم مرغ 3 عدد 2- برنج پخته شده یک لیوان و نیم 3- ماست چکیده یک پیمانه 4- زعفران 5- نمک و زردچوبه 6- یک عدد سینه مرغ متوسط ( فیله ی آب پز شده )
گوشتهای مرغ رو که با یک عدد پیاز و نمک و زرچوبه از قبل پختیم، ریش ریش می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم.زعفران آب کرده رو هم روی مواد ریخته به هم میزنیم.
این غذا رو هم میشه توی فر گذاشت هم روی گاز.اما من از پلو پز استفاده می کنم.ته پلو پز رو چرب می کنیم و قبل از اینکه کار مخلوط کردن موادمون رو شروع کنیم ، روشنش می کنیم تا گرم شه.اگر ازفر هم خواستید استفاده کنید باید از قبل گرم شده باشه.حالا مواد رو داخل پلو پز ریخته م اجازه می دیم تا حود 40 دقیقه یک طرفش طلایی بشه.البته زمانش به حرارت پلوپزتون بستگی داره.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
امیییییییییییییییییین! یه سینه ی مرغ و یکی و نصفی لیوان برنج با سه تا تخم مرغ و یه کاسه ماست چکیده به نظرت برا یه نفره؟ البته به ابعاد و جثه ی طرف هم بستگی داره من بیچاره که یه قاچشو بیشتر نخوردم .ولی فکر کنم برا شما کم باشه
یه سینه ی مرغ و یکی و نصفی لیوان برنج با سه تا تخم مرغ و یه کاسه ماست چکیده به نظرت برا یه نفره؟
زیاده؟ یه نصف لیوان برنج فکر میکنم زیاد باشه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اولا ممنون از زحمتی که کشیدی بعد میخواستم بگم داری پیشرفت میکنی عکسها دارند زیبا میشن سه تا گل کنار ظرف ها گذاشتی و .... دیگه اینکه ماهی خانم ماست رو کیسه کردی گذاشتی کنار جاقاشقی (خدا کنه درست تشخیص داده باشم)،اب ماست قاشق ها رو کثیف میکنه خوب این هم از بدجنسی سر صبح تا ظهر سر حالم
ماهی
امروز با طرز تهیه یه خوراک خیلی خوشمزه به اسم کیک برنج در خدمتتون هستم.این غذا خیلی شبیه ته چینه ولی یه خرده متفاوت.بچه ها این غذا رو خیلی دوست دارند.
مواد لازم :
1- تخم مرغ 3 عدد
2- برنج پخته شده یک لیوان و نیم
3- ماست چکیده یک پیمانه
4- زعفران
5- نمک و زردچوبه
6- یک عدد سینه مرغ متوسط ( فیله ی آب پز شده )
اگر ماستتون چکیده نیست حتما اون رو در یه کیسه ی تمیز ریخته و به مدت 2 ساعت بگذارید چکیده بشه
سه تا تخم مرغ رو در ظرف مناسبی با چنگال مخلوط می کنیم.احتیاجی به هم زن برقی یا دستی نیست.
ماست چکیده رو به تخم مرغ اضافه کردهو کمی نمک وزردچوبه می زنیم و مخلوط می کنیم تا مایع یکدستی به دست بیاد.
گوشتهای مرغ رو که با یک عدد پیاز و نمک و زرچوبه از قبل پختیم، ریش ریش می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم.زعفران آب کرده رو هم روی مواد ریخته به هم میزنیم.
در پایان برنج پخته شده ( که از قبل دم کرده شده و گذاشتیم سرد شده) رو به مواد اضافه می کنیم.
این غذا رو هم میشه توی فر گذاشت هم روی گاز.اما من از پلو پز استفاده می کنم.ته پلو پز رو چرب می کنیم و قبل از اینکه کار مخلوط کردن موادمون رو شروع کنیم ، روشنش می کنیم تا گرم شه.اگر ازفر هم خواستید استفاده کنید باید از قبل گرم شده باشه.حالا مواد رو داخل پلو پز ریخته م اجازه می دیم تا حود 40 دقیقه یک طرفش طلایی بشه.البته زمانش به حرارت پلوپزتون بستگی داره.
حالا به راحتی کیک رو در یه سینی بر می گردونیم و از طرف دیگرش توی پلوپز می گذاریم تا طلایی بشه.
کیک برنج ما آماده ی سرو شدنه.
یا دتون باشه اگر مقدار ماست از حد زیادتر شه یا چکیده نباشه و آبدار باشه کیکتون بر نمی گرده و وا میره
star night
دوس می دارم
sib
بچه مثبت
این غذای ِ یک نفر بود دیگه؟!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
امیییییییییییییییییین!
یه سینه ی مرغ و یکی و نصفی لیوان برنج با سه تا تخم مرغ و یه کاسه ماست چکیده به نظرت برا یه نفره؟
البته به ابعاد و جثه ی طرف هم بستگی داره
من بیچاره که یه قاچشو بیشتر نخوردم .ولی فکر کنم برا شما کم باشه
baron jon
baron jon
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Life Dream
اينم از كيك مثبت نوش جونت
دلشاد
Kishe Mehr
برید کنار همه اش مال خودمه
Life Dream
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
نخبه
carlos
Mahboob
arash52
خیلی خوشمزه بود
The one
ژنرال
محسن صائب
بعد میخواستم بگم
داری پیشرفت میکنی عکسها دارند زیبا میشن سه تا گل کنار ظرف ها گذاشتی و ....
دیگه اینکه
ماهی خانم ماست رو کیسه کردی گذاشتی کنار جاقاشقی (خدا کنه درست تشخیص داده باشم)،اب ماست قاشق ها رو کثیف میکنه
خوب این هم از بدجنسی سر صبح
تا ظهر سر حالم
gilas
حالا من به کسی نمیگم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→