₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » :: داستان موازي! ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » :: داستان موازي! ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

:: داستان موازي! ::

402 بازدید، 12 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

موازي

اين همون جوي آبه، اينم ماشينشون!

پسرك پريد لبه‌ی جوی آب و سعي كرد تعادلش را حفظ كند و شروع كرد به راه‌رفتن. دخترك اما لبه‌ی ديگر جوی آب را انتخاب كرد؛ دوست نداشت پشت سر پسر باشد. فكر كرد اينجوری هميشه كنار هم هستند.

سرش را كه بلند كرد، انتهاي جوی آب در آن خيابان طويل درست پيدا نبود اما، يك چيز كاملاً مشخص بود؛ آنها موازی همديگر می ‌رفتند، با فاصله يك جوی آب از هم. رسيدنی در كار نبود، حتی تا قيامت!

دو برادر

تصویر در دسترس نیست

اينم از دو برادر!

سال ها دو برادر با هم در مزرعه اي كه از پدرشان به ارث رسيده بود زندگي مي كردند . آنها يك روز به خاطر مسئله ي كوچكي به جر و بحث پرداختند . و پس از چند هفته سكوت اختلافشان زياد شد و از هم جدا شدند .

يك روز صبح زنگ خانه برادر بزرگتر به صدا در آمد . وقتي در را باز كرد مرد نجاري را ديد. نجار گفت : من چند روزي است كه به دنبال كار مي گردم . فكر كردم شايد شما كمي خرده كاري در خانه و مزرعه داشته باشد . آيا امكان دارد كمكتان كنم ؟

برادر بزرگتر جواب داد : بله اتفاقا من يك مقدار كار دارم . به آن نهر در وسط مزرعه نگاه كن آن همسايه در حقيقت برادر كوچكتر من است . او هفته ي گذشته چند نفر را استخدام كرد تا وسط مزرعه را بكنند و اين نهر آب بين مزرعه ي ما افتاد . او حتما اين كار را به خاطر كينه اي كه از من به دل دارد انجام داده . سپس به انبار مزرعه اشاره كرد و گفت : در انبار مقداري الوار دارم از تو مي خواهم بين مزرعه ي من و برادرم حصار بكشي تا ديگر او را نبينم .

نجار پذيرفت و شروع كرد به اندازه گيري و اره كردن الوار .

برادر بزرگتر به نجار گفت : من براي خريد به شهر مي روم اگر وسيله ي نياز داري برايت بخرم .

نجار در حالي كه بشدت مشغول كار بود جواب داد : نه چيزي لازم ندارم ...

هنگام غروب وقتي كشاورز به مزرعه برگشت چشمانش از تعجب گرد شد . حصاري در كار نبود . نجار به جاي حصار يك پل روي نهر ساخته بود.

كشاورز با عصبانيت رو به نجار گفت: مگر من به تو نگفته بودم برايم حصار بسازي ؟

در همين لحظه برادر كوچتر از راه رسيد و با ديدن پل فكر كرد برادرش دستور ساختن آن را داده به همين خاطر از روي پل عبور كرد و برادر بزرگترش را در آغوش گرفت و از او براي كندن نهر معذرت خواست .

وقتي برادر بزرگتر برگشت نجار را ديد كه جعبه ي ابزارش را روي دوشش گذاشته بود و در حال رفتن است .

كشاورز نزد او رفت و بعد از تشكر از او خواست تا چند روزي مهمان او و برادرش باشند .

نجار گفت : دوست دارم بمانم ولي پل هاي زيادي هست كه بايد آنها را بسازم.

نمایش یا پنهان متنحيف كه نميتونم ديگه اهنگهاي جديد بزارم! اين مخابرات بي تربيت سرعت اپلود رو به 10 برابر كاهش داده!!!!!!!! :2:

• دلشاد

مرسی داداش مازیار

• star night

1153 1153

پل ساختن ............

عالیه

مرسی زیبا بودندی

• نخبه

پل دوست دارم اگه یه پلی ،تونلی چیزی بین خونه ما و سوپر مارکت محله میزدن خیلی خوب میشدا:4:

• gilas

نقل قول: Life Dream
    پسرك پريد لبه‌ی جوی آب و سعي كرد تعادلش را حفظ كند و شروع كرد به راه‌رفتن

اینقده دوست دارم لب جوب راه برم :100:

همیشه هم اینکارو میکنم :10:
    فقط نمیدونم چرا همه بد نگاه میکنن بهم :66:

نمایش یا پنهان متن
    حيف كه نميتونم ديگه اهنگهاي جديد بزارم! اين مخابرات بي تربيت سرعت اپلود رو به 10 برابر كاهش داده!!!!!!!!

خوب بگو چی میخوای خودم میزارو برات :5:

• baron jon

خيلي خوب بود
    مرسي :46:

• ماهی

خیلی زیبا بود داداش مازیارم :65:

• Life Dream

نقل قول: دلشاد
    مرسی داداش مازیار

خواهش ميكنم داداش بهروز خان :1:
    نقل قول: star night
    پل ساختن ............

عالیه

مرسی زیبا بودندی

آره واقعاً عالي بودندي، ولي اي كاش پله برقي هم داشته بودندي :81:
    نقل قول: نخبه
    پل دوست دارم اگه یه پلی ،تونلی چیزی بین خونه ما و سوپر مارکت محله میزدن خیلی خوب میشدا

شيرين جون من روزي چند كيلو حله حوله ميخوري؟!! :83:
    نقل قول: gilas
    اینقده دوست دارم لب جوب راه برم

همیشه هم اینکارو میکنم
    فقط نمیدونم چرا همه بد نگاه میکنن بهم

آره ذكر خيرشو خيلي وقته شنيدم! يه بارم توو يكي از قرارا نزديك بود بيوفتي توو جوي اب!! :23: ولي هميشه به صورت سري حركت كن نه موازي! :10:
    خوب بگو چی میخوای خودم میزارو برات

آخه موزيكا روو سيستم خودمه! نميتونم آپلود كنم برات كه اپلو كني كه در اين صورت خودم اپلود ميكردم كه لازم نشه آپلود كني تا اپلود بشه! :4:
    مرسي آبجي البالو :11:
    نقل قول: baron jon
    خيلي خوب بود
    مرسي

خوشحالم خوشت اومد ابجي بارن :1:
    نقل قول: ماهی
    خیلی زیبا بود داداش مازیارم

قابل آبجي ماهي سرخ شده، ببخشيد ماهي قرمزي رو نداشت :10:

• gilas

آره ذكر خيرشو خيلي وقته شنيدم! يه بارم توو يكي از قرارا نزديك بود بيوفتي توو جوي اب!!

ااااااااااااا خبرش تا اونجارسیده :4:

ولي هميشه به صورت سري حركت كن نه موازي!

حتما حتما :5:

آخه موزيكا روو سيستم خودمه! نميتونم آپلود كنم برات كه اپلو كني كه در اين صورت خودم اپلود ميكردم كه لازم نشه آپلود كني تا اپلود بشه!

مگه گوگولی مرده :10: فقط اسم بگو می یابم :75:
    خدارو شکر دست به سرچم خوبه :9:

• man_sahraa

پل
    خانووم گل آی خانوم گل بیا به این ور پل :56:

• Life Dream

ااااااااااااا خبرش تا اونجارسیده

آره خوب تصور كن يه گيلاس روي جوي اب!! :4:
    مگه گوگولی مرده فقط اسم بگو می یابم
    خدارو شکر دست به سرچم خوبه