₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طالع بینی و فال روزانه » بيا , ببينم اسم شما چه رنگیه ؟!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طالع بینی و فال روزانه » بيا , ببينم اسم شما چه رنگیه ؟!
1 2

بدون عکس

بيا , ببينم اسم شما چه رنگیه ؟!

760 بازدید، 27 پست، نویسنده: mz56mz

• محسن صائب

نقل قول: نخبه
    من که میگم رنگ بنفش خیلی با خصوصیات شما نزدیکه همش حتی همون هماهنگ نشدن با دیگران کاملا درسته

نمایش یا پنهان متن باز هم بی انصافی کردی و یکطرفه قضاوت کردی :2:
    هماهنگ شدن با دیگران معنیش اینکه بتونی با تمام اختلاف سلایق و عقایدی که با دیگران در بعضی زمینه ها داری به نگاه و نظر دیگران احترام بگذاری و با دیگران تعامل کنی
    اگر معنی هماهنگ شدن این باشه که مثل دیگران بشی که اصلا جالب نیست

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: محسن صائب
    باز هم بی انصافی کردی و یکطرفه قضاوت کردی :2:
    هماهنگ شدن با دیگران معنیش اینکه بتونی با تمام اختلاف سلایق و عقایدی که با دیگران در بعضی زمینه ها داری به نگاه و نظر دیگران احترام بگذاری و با دیگران تعامل کنی
    اگر معنی هماهنگ شدن این باشه که مثل دیگران بشی که اصلا جالب نیست

منظور من این بود که معمولا ساز مخالف میزنی و برعکس بقیه حرکت میکنی :4: گاهی هم که نمیتونی خودت رو با دیگرون هماهنگ کنی یه کارای عجیب و غریبی میکنی که حالا بماند :19:

• carlos

نقل قول: mz56mz
    زرد

منم که زرد از آب در اومدم :4:
    راضی ام . دقیق بود :6:

• roman

نیلی و زرد چه رنگی میشه :7:

• دلشاد

مرسی جالب بود

• SaMaN TaJ

نقل قول: mz56mz
    زرد

بسیار تیز هوش هستید.شخصیتی بسیار خوش بین و فعّال دارید.هرگز در ابراز آنچه می خواهید بر زبان بیاورید،کم نمی آورید.به خاطر زنده دلی،ابتکار و مستعد بودنتان،در برقراری ارتباطی خوب با دیگران،همیشه دور و برتان پر از دوستان مختلف خواهد بود.با وجودی که روحیه ی بسیار شادی دارید،هرگز احساس رضایت نخواهید کرد؛مگر اینکه شادی هایتان را با دیگران تقسیم کنید.تنها ایرادی که ممکن است داشته باشید قدرت تخیّل و تجسّم بیش از اندازه تان است که گاهی شما را در خود غرق می کند.اگر نتوانید انرژی و توانتان را در مسیر درستی هدایت کنید، در آخر خواهید دید بیشتر کارهایی که با هدفی مشخّص شروع کرده اید،ناتمام مانده اند.

:4:

• Life Dream

من كه ابيم، ديگه نميدونم اين روشا چيه! :4:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: