نمیدونم پدر و مادر شما در قید حیات هستند یا نه انشاا... شما از نعمت برخورداری از این بزرگواران برخوردار باشید ، . غم و رنجی که شما به عنوان خواهر تحمل میکنید بسیار زیاد و جانفرسا هست و تا، کسی خودش در این موقعیت قرار نگرفته باشه نمیتوانم به عمق اندوه شما پی ببرد ولی مقدار غم و اندوه پدر و مادر اصلا قابل مقایسه با خواهر نیست فشار وارد شده به انها رو فقط میتونم در یک بیت شعر بیان کرد . خدا را رحمي اي منعم ،كه درويش سر كويت &&& دري ديگر نميداند رهي ديگر نميدارد واقعا تمام درها و راها بسته میشه . خداوند صبر به شما و خانواده محترمتان عطا بفرماید . من شناخت خاصی نسبت به حضرت عالی ندارم و اطلاعی از اعتقادات شما ندارم ولی بعنوان یک نفری که افتخار در کنار شما عزیز بودن رو دارم انشاا... امشب که به حرم مشرف شدم برای شادی روح مرحوم برادر شما نماز خواهم خواند و از خداوند طلب ارامش روح ایشان و صبر به شما و خانواده محترمتان رو تقاضا میکنم
تسلیت عرض می کنم آرامش مهربون احساس تو درک میکنم .اخه من هم مثل تو در فراق برادر به سر میبرم ..برادرم هم یک هفته پیش چهر ه در نقاب خاک کشیده نامردا کشتنش ومارا در فراقش دغدار کردن ومادر پیرم بی کس وتنها گذشت . الهی هیچکس داغ عزیزشو نبینه..توکل به خدا کن وبراش خیرات بده بهترین کاری که انجام میدی .. گریه دوباره اون بر نمی گردونه خدا رحمتش کنه ویسکنه فسیح جناته وبه خانواده ات صبر بده بلخصوص مادر دلشکسته وداغدارتون
از همدردی همه شما دوستان عزیزم که هیچ وقت منو تنها نگذاشتید صمیمانه تشکر میکنم و آرزوی سلامتی برای شما دوستانم و خانواده های محترمتون دارم. مریم عزیزم منو هم در غم عزیزت شریک بدون میدونم هیچ چیزی نمی تونه آرومت کنه ... آروم خوابیده عزیزم ... فقط اشک که بی اختیار به یاد اون از چشمهام سرازیر ... خیلی حیف بود خیلی...
خدای من!!!!!! واقعا ناراحت کنندست وااقعا بهت زده شدم از خداوند میخوام که بهتون بردباری عطا کنه تسلیت من رو بپذیر آبجی آرامش عزیز و همچنین مامان مریم گل ببخشید من مدتی سایت نبودم زیاد نمی تونستم بیام بیخبر بودم امیدوارم که هر دوی شما آخرین غمتون باشه و ایشالا فراق عزیاتون رو نبینید بنده کمترین رو هم در غم خودتون شریک بدونید
ارامش عزیزم ندیدن او به مدت 8 سال ومظلومانه کشته شد ن او.اشکم بی اخیتار از چشمم سرازیر میشه و بیشتر به خاطر اینکه مدت یک ماه با او صحبت نکرده بودم .بیشتر عذابم میده .وبیشتر از این نتونستم تو ختمش حضور پیدا کنم .ای کاش ای کاش یک روز قبل از رفتنش به عقب برگرده ومن فقط برای چند لحظه صداشو بشنوم ای کاش خدا قاتلاش لعنت کنه او رفت وراحت خوابیده وغم فراقش به دلم ماند ای خدا من ادم مومنی هستم وراضیم به رضای تو ..ببخشی ارامش عزیزم تاپیکت داغ دلمو تازه کرد وبهترین جا بود که سیر اشک بریزم ..بلخصوص اهنگ داریوش برادر جان که قلندر گذشته .برادرم عاشق این اهنگ بود حتی وقتی زنده بود نمیتونستم این اهنگ گوش بدم . خدا به ما صبر بده بلخصوص به مادر مون نمیدونم چه بگم دیگه نمیتونم چیزی بنویسم ..... از دوستان عزیز که پیام فرستادن وتسلیت گفتن خیلی متشکرم
ممنونم از همه ی دوستان عزیز و بامعرفتم که با همدردی صمیمانتون باعث گرمای قلبم شدید. ممنونم عزیزان
مریم جان زمان به عقب برنمی گرده و قدرت ما در برابر مرگ هیچ... ایمان داشته باش انجایی که رفته عزیزتر، چرا که اگه مادر فقط بچه شو زحمت میکشه و باعشق و خون جگر بزرگ میکنه خداوند از انوقتی که نطفه ایی بیش نبوده رگ به رگ درستش کرده و بهش هستی بخشیده و از مادر بهش نزدیکتر.. کاملاً درکت میکنم مریم جان فقط حرف زدن با خداست که میتونه آرومت کنه ...
ممنونم از همدردی صمیمانه و لطف و محبتتون دوستان عزیزم. قلمم قاصر و ناتوان از تشکر در برابر اینهمه محبت پاک و صادقانه شما. آرزو می کنم به روز غم نشینید گلهای من . سامان جان امیدوارم غم آخرتون باشه منو در غم خودت شریک بدون عزیز.
وای خدای من از دیدن این تاپیک شوکه شدم آرامشم فقط از خدا میخوام که به تو دوست عزیزم صبربده و روح پاک اشکانو به آرامش برسونه به خدا الان از بس غصه خوردم تمام کلمه ها از ذهنم پاک شدن
carlos
خدا انشالاه به شما و خونواده محترمتون صبر بده . . .
دلشاد
محسن صائب
انشاا... شما از نعمت برخورداری از این بزرگواران برخوردار باشید ،
.
غم و رنجی که شما به عنوان خواهر تحمل میکنید بسیار زیاد و جانفرسا هست و تا، کسی خودش در این موقعیت قرار نگرفته باشه نمیتوانم به عمق اندوه شما پی ببرد
ولی مقدار غم و اندوه پدر و مادر اصلا قابل مقایسه با خواهر نیست فشار وارد شده به انها رو فقط میتونم در یک بیت شعر بیان کرد
.
خدا را رحمي اي منعم ،كه درويش سر كويت &&& دري ديگر نميداند رهي ديگر نميدارد
واقعا تمام درها و راها بسته میشه
.
خداوند صبر به شما و خانواده محترمتان عطا بفرماید
.
من شناخت خاصی نسبت به حضرت عالی ندارم و اطلاعی از اعتقادات شما ندارم
ولی بعنوان یک نفری که افتخار در کنار شما عزیز بودن رو دارم
انشاا... امشب که به حرم مشرف شدم برای شادی روح مرحوم برادر شما نماز خواهم خواند
و از خداوند طلب ارامش روح ایشان و صبر به شما و خانواده محترمتان رو تقاضا میکنم
maryamlondon1
ژنرال
از خدا برای شما و خانواده، صبر مسئلت دارم.
روح برادرِ نازنین شما و همه ی درگذشتگان شاد . . .
Aramesh
مریم عزیزم منو هم در غم عزیزت شریک بدون میدونم هیچ چیزی نمی تونه آرومت کنه ... آروم خوابیده عزیزم ...
فقط اشک که بی اختیار به یاد اون از چشمهام سرازیر ...
خیلی حیف بود خیلی...
Life Dream
hadi04
واقعا ناراحت کنندست وااقعا بهت زده شدم
از خداوند میخوام که بهتون بردباری عطا کنه تسلیت من رو بپذیر آبجی آرامش عزیز و همچنین مامان مریم گل ببخشید من مدتی سایت نبودم زیاد نمی تونستم بیام بیخبر بودم
امیدوارم که هر دوی شما آخرین غمتون باشه و ایشالا فراق عزیاتون رو نبینید
بنده کمترین رو هم در غم خودتون شریک بدونید
seena
همینطور به مریم خانم هم تسلیت عرض میکنم.
از خدا میخوام که بهتون صبر بده.
maryamlondon1
matin.57
مطمئن باش خدا صبرش رو بهت میده ..منم تجربه ش رو داشتم
هاچو هاچو
مامان مریم آواتارت داره جیگرمو آتیش میزنه
نمایش یا پنهان متن
نمیدونم چی بگمrose12
levrone
مارو هم در غم خودت شریک بدون.
Aramesh
ممنونم از همه ی دوستان عزیز و بامعرفتم که با همدردی صمیمانتون باعث گرمای قلبم شدید.
ممنونم عزیزان
مریم جان زمان به عقب برنمی گرده و قدرت ما در برابر مرگ هیچ...
ایمان داشته باش انجایی که رفته عزیزتر، چرا که اگه مادر فقط بچه شو زحمت میکشه و باعشق و خون جگر بزرگ میکنه خداوند از انوقتی که نطفه ایی بیش نبوده رگ به رگ درستش کرده و بهش هستی بخشیده و از مادر بهش نزدیکتر..
کاملاً درکت میکنم مریم جان
فقط حرف زدن با خداست که میتونه آرومت کنه ...
SaMaN TaJ
چه هفته غم انگیزی بوده.......آخه منم پریروز مامان بزرگم فوت کرد
آرامش عزیز
مریم خانوم
امیدوارم خداوند به شما وخانوادتون صبر بده،واقعا سخته
ایشالا که غم آخرتون باشه
علیرضا
امیدوارم غم آخرتون باشه و خدا به شما و خانوادتون صبر بده
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
دیااکو
Aramesh
قلمم قاصر و ناتوان از تشکر در برابر اینهمه محبت پاک و صادقانه شما.
آرزو می کنم به روز غم نشینید گلهای من .
سامان جان امیدوارم غم آخرتون باشه منو در غم خودت شریک بدون عزیز.
چکاوک
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→