▧ تصویر در دسترس نیست شب ګذشته یک مرد ۶۱ ساله ی امریکایی اعدام شد. اعدام این شخص با استفاده از یک داروی بیهوش کننده که محصول شرکت داروسازی دانمارکی لوندبک هست انجام شد و این اتفاق خشم و نارضایتی مسوولین این شرکت را برانګیخت! شرکت لوندبک اعتراض بسیار شدیدی نسبت به کاربرد داروی بیهوشی پنتوباربیتال برای اعدام این زندانی بخت برګشته که ۳۳ سال حبس را تحمل کرده بود، انجام داد. مدیر این شرکت نامه ای را برای بخشدار ایالت فلوریدا نګاشت و در آن تاسف عمیق خود را نسبت به این سواستفاده نشان داد. وی افزود که این فاجعه ضد تمام اعتقاد و اهدافیست که محققان ما دارند و ان همانا که نجات جان مردم و بهبود حال بیماران است و نه برعکس! روزنامه ی انګلیسی ګاردین مینویسد که حتی سفارت دانمارک در واشنګتن نیز نسبت به این اقدام اعتراض نموده است. مانوؤل، که نام شخص اعدام شده است، در سال۱۹۷۸ یک پلیس را به قتل رسانده بود و به مرګ محکوم شد این جنایت در زمان ریاست جیمی کارتر اتفاق افتاد!!
Rihana - disturbia نمایش یا پنهان متنWhat's wrong with me? Why do I feel like this? I'm going crazy now
No more gas, in the red, can't even get it started Nothing heard, nothing said, can't even speak about it On my life, on my head, don't wanna think about it Feels like I'm going insane, yeah
It's a thief in the night to come and grab you It can creep up inside you and consume you A disease of the mind, it can control you It's too close for comfort
Put on your pretty lies, you're in the city of wonder Ain?t gon? play nice, watch out you might just go under Better think twice, your train of thought will be altered So if you must falter be wise
Your mind?s in disturbia, it's like the darkness is light Disturbia, am I scaring you tonight? Disturbia, ain?t used to what you like Disturbia, disturbia
Faded pictures on the wall, it's like they talking to me Disconnecting on calls, the phone don?t even ring I gotta get out or figure this sh** out It's too close for comfort, oh [- From: http://www.elyrics.net/read/r/rihanna-lyrics/disturbia-lyrics.html -]
It's a thief in the night to come and grab you It can creep up inside you and consume you A disease of the mind it can control you I feel like a monster, oh
Put on your pretty lies, you're in the city of wonder Ain?t gon? play nice, watch out you might just go under Better think twice, your train of thought will be altered So if you must falter be wise
Your mind?s in disturbia, it's like the darkness is light Disturbia, am I scaring you tonight? Disturbia, ain't used to what you like Disturbia, disturbia, disturbia
Release me from this curse I'm in Trying to maintain but I'm struggling If you can't go-o-o I think I'm gonna ah, ah, ah, ah
Disturbia, it's like the darkness is light Disturbia, am I scaring you tonight? Disturbia, ain't used to what you like Disturbia, disturbia
قسم حضرت عباس رو باور کنیم یا دم خروس رو ...... ها نه.. یعنی متن این خبر رو بخونیم یا اون اهنگه رو؟
یعنی بطور کلی روی هم رفته و روی هم نرفته شقایق جون با Rihana جون و مانوؤل جون چه ربطی به هم دارن؟ نمایش یا پنهان متن این لینک اونجا چی کار میکرد؟ بعدشم ادرست قیلطره و در اخر تو سایت قیلطر دار چی کار داری؟
اینم که شد عین اعدام ایرانیها که هزاران نفر جمع میشن و تماشا میکنن و شادی.. حالا ما هم با این خبر و اهنگ باید قر بدیم؟ لااقل یه اهنگ غم انگیز ناک میزاشتی سینه میزدیم مقسی اهنگ زیبایی بید
ینم که شد عین اعدام ایرانیها که هزاران نفر جمع میشن و تماشا میکنن و شادی.. حالا ما هم با این خبر و اهنگ باید قر بدیم؟ لااقل یه اهنگ غم انگیز ناک میزاشتی سینه میزدیم مقسی اهنگ زیبایی بید
وای ساری شیرین جون پستتو دیر دیدم خب راستش درسته که موسیقی این ترانه باکومبایی و عین آهنگ ادم خوارهاست ولی معنیش در مورد چیزهاییه که مزاحم فکر وروان آدم میشن که یکیشون همین کشتن ادمها با دارو هست
نقل قول: Kishe Mehr
من کلا همه چیزو تکذیب میکنم هر کسی هم پشت سر من حرف در بیاره کافره ایشالله اون دنیا بره بهشت جزای زجرشو بکشه
مطمئنی همه چیزو تکذیب می کنی
نمایش یا پنهان متنآخیشش حالا دیگه با خیال راحت میتونم قربون صدقه ت برم نمیتونی جوگیر بشی و تصدیق کنی
خدا بهشت رو هم نصیب شما کنه حاج آقا واییی
اگه مدرک داری ثابت کن
من مدکمو 3 سال پیش گرفتم تازه که فارغ التحمیل نشدم که بخوام به همه نشون بدم
خو میگفتی مقداری شدت صدا رو بیشتر کنن از صدای اهنگ بعنوان اعدام استفاده کنن
مجی واقعا متاسفم که جون یک انسان اینقدر برات بی ارزشه خیلی ناامیدم کردی که به حاشیه ی تاپیک بیشتر از خود پیا م اخلاقی بسیار با مفهومش اهمیت میدی ، خداوندا چرا آخه بندگانت اینقدر بی عاطفه شدن؟ مرگ من رو زودتر برسون
1 ميهمان، 2 کاربر: Kishe Mehr, The one, Google Bot
هیفااااااااااااااااا بدو در بروووووووووو این گوگل بوت اومده تو تاپیک داره جاسوسی میکنه
نقل قول: The one
یه چیزی تو همین مایه ها... فعلا صداشو در نیار بعدا با هم کنار میایم
آخیشش حالا دیگه با خیال راحت میتونم قربون صدقه ت برم نمیتونی جوگیر بشی و تصدیق کنی
چی میگه این؟
حالا یه چیزی نشون بده.. علامت مخصوص حاکم بزرگ میتی کمانی چیزی نشون بده دیگه
مجی واقعا متاسفم که جون یک انسان اینقدر برات بی ارزشه خیلی ناامیدم کردی که به حاشیه ی تاپیک بیشتر از خود پیا م اخلاقی بسیار با مفهومش اهمیت میدی ، خداوندا چرا آخه بندگانت اینقدر بی عاطفه شدن؟ مرگ من رو زودتر برسون
بپا لقمه ات تو گلوت گیر نکنه
نمایش یا پنهان متنپس چرا اهنگ دیمبالا مامبالو گذاشتی؟
The one
▧ تصویر در دسترس نیست
شب ګذشته یک مرد ۶۱ ساله ی امریکایی اعدام شد. اعدام این شخص با استفاده از یک داروی بیهوش کننده که محصول شرکت داروسازی دانمارکی لوندبک هست انجام شد و این اتفاق خشم و نارضایتی مسوولین این شرکت را برانګیخت!
شرکت لوندبک اعتراض بسیار شدیدی نسبت به کاربرد داروی بیهوشی پنتوباربیتال برای اعدام این زندانی بخت برګشته که ۳۳ سال حبس را تحمل کرده بود، انجام داد.
مدیر این شرکت نامه ای را برای بخشدار ایالت فلوریدا نګاشت و در آن تاسف عمیق خود را نسبت به این سواستفاده نشان داد.
وی افزود که این فاجعه ضد تمام اعتقاد و اهدافیست که محققان ما دارند و ان همانا که نجات جان مردم و بهبود حال بیماران است و نه برعکس!
روزنامه ی انګلیسی ګاردین مینویسد که حتی سفارت دانمارک در واشنګتن نیز نسبت به این اقدام اعتراض نموده است.
مانوؤل، که نام شخص اعدام شده است، در سال۱۹۷۸ یک پلیس را به قتل رسانده بود و به مرګ محکوم شد این جنایت در زمان ریاست جیمی کارتر اتفاق افتاد!!
▧ تصویر در دسترس نیست
منبع خبر
Rihana - disturbia
نمایش یا پنهان متن
What's wrong with me?Why do I feel like this?
I'm going crazy now
No more gas, in the red, can't even get it started
Nothing heard, nothing said, can't even speak about it
On my life, on my head, don't wanna think about it
Feels like I'm going insane, yeah
It's a thief in the night to come and grab you
It can creep up inside you and consume you
A disease of the mind, it can control you
It's too close for comfort
Put on your pretty lies, you're in the city of wonder
Ain?t gon? play nice, watch out you might just go under
Better think twice, your train of thought will be altered
So if you must falter be wise
Your mind?s in disturbia, it's like the darkness is light
Disturbia, am I scaring you tonight?
Disturbia, ain?t used to what you like
Disturbia, disturbia
Faded pictures on the wall, it's like they talking to me
Disconnecting on calls, the phone don?t even ring
I gotta get out or figure this sh** out
It's too close for comfort, oh
[- From: http://www.elyrics.net/read/r/rihanna-lyrics/disturbia-lyrics.html -]
It's a thief in the night to come and grab you
It can creep up inside you and consume you
A disease of the mind it can control you
I feel like a monster, oh
Your mind?s in disturbia, it's like the darkness is light
Disturbia, ain't used to what you like
Disturbia, disturbia, disturbia
Release me from this curse I'm in
Trying to maintain but I'm struggling
If you can't go-o-o
I think I'm gonna ah, ah, ah, ah
Disturbia, it's like the darkness is light
Disturbia, ain't used to what you like
Disturbia, disturbia
بهونه
Kishe Mehr
یعنی بطور کلی روی هم رفته و روی هم نرفته
نمایش یا پنهان متن
این لینک اونجا چی کار میکرد؟
The one
یعنی بطور کلی روی هم رفته و روی هم نرفته
این ادرس اشتباهی اونجا چی کار میکرد؟
نمایش یا پنهان متن
مجی من حوصلم سر رفته یه تاپیک زیر پوشی بزن بخندیمgilas
میگما حالا چه کاری بوده اسم کارخونه رو اعلام کنن چه فرقی میکرده مرگ موش یا پنتوباربیتال شرکت لوندبک
والا با اون اعداماشون
نخبه
لااقل یه اهنگ غم انگیز ناک میزاشتی
مقسی اهنگ زیبایی بید
The one
بفرما مجی اینم ربط اهنګ به اعدام که ګیلی جون کشفش کرد
نه اخه عزیزم لوندبک تنها صادر کننده ی این دارو به یو اس هست واسه همین زود صداش در میاد!!
Kishe Mehr
من کجا تاپیک شورتی
نمایش یا پنهان متن
The one
تکذیب!! الاهو اکبر مرګ برګ دماغ لانګهای شورتینګ مرګ برګ منافقینو ... سلاااممم بر ...
نمایش یا پنهان متن
آوردمش بالا که از نیت پلیدت همه باخبر بشنarash52
وقت داشتم من هم به معترضین می پیوندم
The one
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
تاپیکتون زمینه قهقرایی نداره نشد مسخره بازی در بیاریمThe one
خوب خدارو شکر از بس نیتم خیره
هاچو هاچو
Kishe Mehr
من کلا همه چیزو تکذیب میکنم
کی من؟
Kishe Mehr
خو میگفتی مقداری شدت صدا رو بیشتر کنن از صدای اهنگ بعنوان اعدام استفاده کنن
The one
لااقل یه اهنگ غم انگیز ناک میزاشتی سینه میزدیم
مقسی اهنگ زیبایی بید
وای ساری شیرین جون پستتو دیر دیدم
خب راستش درسته که موسیقی این ترانه باکومبایی و عین آهنگ ادم خوارهاست
نمایش یا پنهان متن
آخیشش حالا دیگه با خیال راحت میتونم قربون صدقه ت برم نمیتونی جوگیر بشی و تصدیق کنیخدا بهشت رو هم نصیب شما کنه حاج آقا واییی
مجی واقعا متاسفم که جون یک انسان اینقدر برات بی ارزشه
نمایش یا پنهان متن
Kishe Mehr
حالا یه چیزی نشون بده.. علامت مخصوص حاکم بزرگ میتی کمانی چیزی نشون بده دیگه
نمایش یا پنهان متن
پس چرا اهنگ دیمبالا مامبالو گذاشتی؟خو حالا میخوای تا برم عزاداری کنم؟ میخوای برم خودمو بکشم؟ میخوای خودمو حلق اویز کنم؟ میخوای سرمو بکوبونم تو دیفار؟ اصلا مجی آغلاتی گتدی یاتدی
MEH_D
مرسی هیفا خانوم گل
ماهی
جالبه.چند سالم طولش دادن تا به نتیجه برسن
بازم خوبه اینجا خیلی طولی نمی کشه تا طرف اعدام شه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→