میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
جنس ماده حشره آخوندک یا حشره دعا خوان بی رحم ترین همسر دنیاست! چرا که پس از جفت گیری، جفت خود را نیش زده و در همان حالت نیمه جان شروع به خوردن همسر نگون بخت خود می کند.
آخوندک از بی رحم ترین حشرات دنیاست، جنس ماده این حشره بزرگتر از جنس نر بوده و همانطور که گفته شد، پس از جفت گیری، جنس نر یک وعده غذای لذیذ برای گونه ماده می شود
ببشخیدا ببخشیدا شما نسبتی با سولی (یکی از کاربران سابق) ندارید؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آخوندک از بی رحم ترین حشرات دنیاست، جنس ماده این حشره بزرگتر از جنس نر بوده و همانطور که گفته شد، پس از جفت گیری، جنس نر یک وعده غذای لذیذ برای گونه ماده می شود
اااااااااا اونی که الان مرده نر هستش
آقا نظرم رو اصلاح میکنم ایول به این شیر زن دمش گرم
جنس ماده حشره آخوندک یا حشره دعا خوان بی رحم ترین همسر دنیاست! چرا که پس از جفت گیری، جفت خود را نیش زده و در همان حالت نیمه جان شروع به خوردن همسر نگون بخت خود می کند.
منم نظرمو تصحیح میکنم! قاتل بی رحم سنگ دلِ بد! ایشالله یک تریلی از روش رد شه! بعد یادش بیاد یه چیزی جا گذاشته دنده عقب از روش رد شه باز یادش بیاد که نه! اون چیزی که میخواسته برداشته یه بار دیگه از روش رد شه! اصولا این قاتل بی رحم سنگ دل با اسفالت کف خیابون یکی بشه!
قاتل بی رحم سنگ دلِ بد! ایشالله یک تریلی از روش رد شه! بعد یادش بیاد یه چیزی جا گذاشته دنده عقب از روش رد شه باز یادش بیاد که نه! اون چیزی که میخواسته برداشته یه بار دیگه از روش رد شه! اصولا این قاتل بی رحم سنگ دل با اسفالت کف خیابون یکی بشه!
فکر نمیکردم اینقدر سنگ دل باشی چطور دلت میاد با یه زن لطیف و مظلوم این کارو بکنی
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
matin.57
دمش گرم
MAJID ART
امین !!!!!!!
بابا فکر کردم یه تاپیک جنائیه
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
اااااااااا اونی که الان مرده نر هستش
آقا نظرم رو اصلاح میکنم
ایول به این شیر زن دمش گرم
roman
هاچو هاچو
matin.57
من متینشونم
بهونه
دلشاد
levrone
تاکید میکنم:
قاتل بی رحم سنگ دل
ژنرال
همسرش رو کُشت!
sib
gilas
قاتل بی رحم سنگ دل
اما من نظرمو تصحیح کردما
levrone
منم نظرمو تصحیح میکنم!
قاتل بی رحم سنگ دلِ بد!
ایشالله یک تریلی از روش رد شه! بعد یادش بیاد یه چیزی جا گذاشته دنده عقب از روش رد شه باز یادش بیاد که نه! اون چیزی که میخواسته برداشته یه بار دیگه از روش رد شه! اصولا این قاتل بی رحم سنگ دل با اسفالت کف خیابون یکی بشه!
star night
نخبه
carlos
مادهه نره رو کشت ؟
مگه قانون جنگله ؟
gilas
ایشالله یک تریلی از روش رد شه! بعد یادش بیاد یه چیزی جا گذاشته دنده عقب از روش رد شه باز یادش بیاد که نه! اون چیزی که میخواسته برداشته یه بار دیگه از روش رد شه! اصولا این قاتل بی رحم سنگ دل با اسفالت کف خیابون یکی بشه!
فکر نمیکردم اینقدر سنگ دل باشی
چطور دلت میاد با یه زن لطیف و مظلوم این کارو بکنی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→