وااااااااای مجید جان..خیلی خوشحال شدم.در حد ذوق مرگی هم اونورتر... چه تاپیک قشنگی! چه بچه های نازی! چه آهنگی! دوست خوبم..محبتتو هرگز فراموش نمی کنم بچه ها از همگی ممنون به خاطر تبریکتون.
نقل قول: LIFE
مبارکه
ممنون مینا خانوم عزیز
نقل قول: SaMaN TaJ
مبارک باشه......ایشالا که قدمش خیر و برکت به زندگیتون بده
ممنون سامان عزیز.قدمش توی زندگیم همیشه برکت داشته.هر چی دارم از خیر و برکت حضور اون توی زندگیمه
نقل قول: حورا
ممنون حورا جان
نقل قول: gilas
راستی ماهی قرمزم تفلدت گل پسرت مبارک
مرسی خاله گیل گیلی گیلی
نقل قول: mz56mz
نقل قول: star night
ممنون دوستان خوبم
نقل قول: نخبه
هان؟ چی شد؟ مگه ماهی جون قراره برای دومین بار مامان بشن؟
شیرین جون ! فکر کنم دوستان فکر کردن تازه نی نی دارشدم بچه ها پسرم دیگه داره مردی میشه واسه خودش
نقل قول: علیرضا
ماهی جان خیلی خیلی تبریک می گم بهتون.. قدم نو رسیده مبارک باشه
ممنون علیرضای عزیز.خیلی خوشحالم کردید. البته قدمش نو نرسیده چند سالی می شه که رسیده ولی همیشه برای من نو و تازه ست دوستان از همگی ممنونم مخصوصا آقا مجید عزیز که هرگز کار قشنگشو فراموش نمی کنم.ایشالله عروسیتو ببینم دوست خوبم
میخوام یک شعر بگم که حسابی حالت گرفته بشه . ز سادگیت دل بستن به فرزند *** که پدر و مادر هر چه غم است، فرزند . ولی جدای از شوخی امیدوارم فرزندانی صالح و خوب داشته باشی و بتوانی با وجود انها لحظات شیرینی رو تجربه کنی .نمایش یا پنهان متن امان از دست یک میلیون احمدی نژاد
اگر این غم و غصه ها و شادیها و هیجانها نبود تا حالا از غصه و افسردگی مرده بودم که.غصه هاشم قشنگه برام
کاملا موافق گفته هات هستم بنظرت این غم و غصه ها ، چند تا بشن بهتره . من خودم حساب کردم بابت هر بچه 45 هزار تومن یارانه میدن اگه 6تا بچه داشته باشم مبلغ یارانه میشه حدود 400 هزار تومن 4تا بچه که از حالا میخوام دست بکار بشن هم 4میلیون از طرف اقای احمدی نژاد تفضل میشه با این 400 هزار تومن میتونم خرج یک زن دیگه رو بدم و با 4 میلیون هم خرج مجلس عروسی خوب میرم داماد میشم از دومی هم 6 تا بچه و بعد باز سومی
نقل قول: ماهی
بابا شماها چرا فکر می کنید من تازه بچه دار شدم؟ اون زمان احمدی نژاد کجا بود؟
اگر این غم و غصه ها و شادیها و هیجانها نبود تا حالا از غصه و افسردگی مرده بودم که.غصه هاشم قشنگه برام
کاملا موافق گفته هات هستم بنظرت این غم و غصه ها ، چند تا بشن بهتره . من خودم حساب کردم بابت هر بچه 45 هزار تومن یارانه میدن اگه 6تا بچه داشته باشم مبلغ یارانه میشه حدود 400 هزار تومن به 4تا بچه هایی که از حالا میخوام دست بکار بشم هم 4میلیون از طرف اقای احمدی نژاد تفضل میشه با این 400 هزار تومن میتونم خرج یک زن دیگه رو بدم و با 4 میلیون هم خرج مجلس عروسی خوب میرم داماد میشم از دومی هم 6 تا بچه و بعد باز سومی
نقل قول: ماهی
بابا شماها چرا فکر می کنید من تازه بچه دار شدم؟ اون زمان احمدی نژاد کجا بود؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
MAJID ART
LIFE
SaMaN TaJ
حورا
gilas
آخه چرا نصف شبی با روح و روان من بازی میکنی
الان من نی نی از کجا بیارم
اصنشم چرا سایز عکسات توشوله
راستی ماهی قرمزم تفلدت گل پسرت مبارک
mz56mz
مبارك ماهى خانم عزيز باشه
star night
نخبه
علیرضا
ماهی
چه تاپیک قشنگی!
دوست خوبم..محبتتو هرگز فراموش نمی کنم
بچه ها از همگی ممنون به خاطر تبریکتون.
ممنون مینا خانوم عزیز
ممنون سامان عزیز.قدمش توی زندگیم همیشه برکت داشته.هر چی دارم از خیر و برکت حضور اون توی زندگیمه
ممنون حورا جان
مرسی خاله گیل گیلی گیلی
شیرین جون ! فکر کنم دوستان فکر کردن تازه نی نی دارشدم
بچه ها پسرم دیگه داره مردی میشه واسه خودش
ممنون علیرضای عزیز.خیلی خوشحالم کردید.
البته قدمش نو نرسیده چند سالی می شه که رسیده
ولی همیشه برای من نو و تازه ست
دوستان از همگی ممنونم مخصوصا آقا مجید عزیز که هرگز کار قشنگشو فراموش نمی کنم.ایشالله عروسیتو ببینم دوست خوبم
محسن صائب
.
ز سادگیت دل بستن به فرزند *** که پدر و مادر هر چه غم است، فرزند
.
ولی جدای از شوخی امیدوارم فرزندانی صالح و خوب داشته باشی و بتوانی با وجود انها لحظات شیرینی رو تجربه کنی
.
نمایش یا پنهان متن
امان از دست یک میلیون احمدی نژاد
mojde
ماهی
ممنون آقا محسن
بابا شماها چرا فکر می کنید من تازه بچه دار شدم؟
مرسی مژده جونم.ممنون از محبتت
carlos
یعنی تولدت گل پسرتون مبارک
محسن صائب
کاملا موافق گفته هات هستم
بنظرت این غم و غصه ها ، چند تا بشن بهتره
.
من خودم حساب کردم بابت هر بچه 45 هزار تومن یارانه میدن
اگه 6تا بچه داشته باشم
مبلغ یارانه میشه حدود 400 هزار تومن
4تا بچه که از حالا میخوام دست بکار بشن هم 4میلیون از طرف اقای احمدی نژاد تفضل میشه
با این 400 هزار تومن میتونم خرج یک زن دیگه رو بدم و با 4 میلیون هم خرج مجلس عروسی
خوب
میرم داماد میشم
از دومی هم 6 تا بچه و بعد باز سومی
پس جشن تولده؟
محسن صائب
کاملا موافق گفته هات هستم
بنظرت این غم و غصه ها ، چند تا بشن بهتره
.
من خودم حساب کردم بابت هر بچه 45 هزار تومن یارانه میدن
اگه 6تا بچه داشته باشم
مبلغ یارانه میشه حدود 400 هزار تومن
به 4تا بچه هایی که از حالا میخوام دست بکار بشم هم 4میلیون از طرف اقای احمدی نژاد تفضل میشه
با این 400 هزار تومن میتونم خرج یک زن دیگه رو بدم و با 4 میلیون هم خرج مجلس عروسی
خوب
میرم داماد میشم
از دومی هم 6 تا بچه و بعد باز سومی
پس جشن تولده؟
نخبه
بیشتر بچه ها فکر کردن برای بار دوم دارین مادر میشین... یکم تغییر بدین عنوان رو. دیشب فکم چسبید به زمین یهو عنوان رو دیدم
تولد گل پسرت مبارک باشه ماهی جون..
دلشاد
ماهی جان تولد مرد کوجک مبارک
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
ماهی خانوم، تولد پسرت مبارک باشه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→