ديگر وقتش شده بود، گنجشك كوچك بايد پرواز كردن را شروع ميكرد.
آسمان را ديده بود اما مزه پرواز را در آن نچشيده بود.
گنجشك كوچك پرسيد: پرواز كردن يعني چه ؟چه طوري است؟
گنجشك پدر بادي به غبغب انداخت و گفت:
پرواز يعني همين كه بالهايت را باز كني و در هوا معلق شوي؛ همين!
گنجشك ديگري از بالاي سرش پرواز كرد، پرسيد: آهاي پرواز كردن يعني چه؟
و جواب شنيد: يعني همين كاري كه من ميكنم! اصلا"يعني چه كه پرواز كردن يعني چه؟
پرواز يعني كاري كه همه گنجشكها بايد بكنند و همه پرندهها، همين!
راضي نشد، بدون اينكه جواب درستي بگيرد پرواز كرد!
سالها بعد، گنجشك كوچكي از او همين سوال را كرد و او حتي يادش نبود كه روزي خودش از
گنجشك پدر پرسيده بود: پرواز كردن يعني چه؟
گنجشك وقتي در آسمان پرواز ميكند. مزه پرواز را نميچشد، چون برايش عادت شده.
و ماهي گاهي درون آب دنبال آب ميگردد، چون هميشه در آب شناور است.
و ما.... موقع سلامتي لذت سلامتي را ... .
وقت بي نيازي مزه بي نيازي را....
هنگام فرصت داشتن، قدر فرصتهارا... .
و هنگام بحث و عشق ورزي اطرافيان، قدر محبت آنها را نمي دانيم!
انگار عادت كرده ايم به عادت كردن!
فقط اگر لحظه اي مثل ماهي عادت كرده به آب، از درياي نعمتها و داشتههايمان فاصله بگيريم، آن وقت له له زدن ماهي براي آب فراموش شده را ميفهميم و اگر مثل گنجشك پرشكسته اي، دستمان از داراييهايمان كوتاه شود، معني پرواز كردن در آسمان خوشيها را هر لحظه با تمام وجود درك خواهيم كرد.
فقط بايد عادت كنيم كه عادت نكنيم!
اما به راستي چنين چيزي امكانپذيره؟ 2 ساله منو مستانه تو يه شركت كار كرديم براي هم دوست بوديم و خواهر امااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ديگه همكار نيستيم و هر روز همو نميبينيم البته اصلا از هم بيخبر نيستيم حتي سعي ميكنيم شبا همو ببينيم اما جدايي دردناكي بود انقدر كه اصلا حال و روز خوبي نداريم اصلاً.صبحا كه به محل كار جديدم ميام دلم لك ميزنه واسه صبحا كه همديگه رو سرحال كنيم خلاصه كه حالمان گرفته رفقا.
خیلی شنیدم که عادت کنیم که عادت نکنیم . این حرف معانی زیادی داره عادت کنیم که عادت کنیم معتاد مواد معتاد جنسی معتاد مشروب نشویم عادت نکنیم هر روز پای اینترنت و تلویزیون ماهواره نباشیم عادت نکنیم و هزاران عادت از این دست خوب اینار رو لااقل منی باید بگم خوب هست ولی باید به خیلی از نیاز ها و مزایای انسانی عادت کنیم عادت کنیم به دیگران کمک کنیم و عادت کنیم بد دیگران رو نخواهیم و عادت کنیم همدیگر رو دوست داشت باشیم و...................... . اینکه شما به همکارتون مستانه خانم عادت کردید و هر لحظه ،خوشی های با او بودن بیادتون میاد و الان که در کنارش نیستید گفتار نوعی غم و سر درگمی هستید بسیار زیباست غم و اندوهی زیبا و انسانی به خودتون ببالید که عادت کردید
ساله منو مستانه تو يه شركت كار كرديم براي هم دوست بوديم و خواهر امااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ديگه همكار نيستيم و هر روز همو نميبينيم البته اصلا از هم بيخبر نيستيم حتي سعي ميكنيم شبا همو ببينيم اما جدايي دردناكي بود انقدر كه اصلا حال و روز خوبي نداريم اصلاً.صبحا كه به محل كار جديدم ميام دلم لك ميزنه واسه صبحا كه همديگه رو سرحال كنيم خلاصه كه حالمان گرفته رفقا.
اما به راستي چنين چيزي امكانپذيره؟ 2 ساله منو مستانه تو يه شركت كار كرديم براي هم دوست بوديم و خواهر امااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ديگه همكار نيستيم و هر روز همو نميبينيم البته اصلا از هم بيخبر نيستيم حتي سعي ميكنيم شبا همو ببينيم اما جدايي دردناكي بود انقدر كه اصلا حال و روز خوبي نداريم اصلاً.صبحا كه به محل كار جديدم ميام دلم لك ميزنه واسه صبحا كه همديگه رو سرحال كنيم خلاصه كه حالمان گرفته رفقا.
خالههههههههههههههههههههه مامییییییییییییییییییییییییییی مامی هم کار پیدا کرد؟ جائی مشغوله؟
و ماهي گاهي درون آب دنبال آب ميگردد، چون هميشه در آب شناور است. و ما.... موقع سلامتي لذت سلامتي را ... . وقت بي نيازي مزه بي نيازي را.... هنگام فرصت داشتن، قدر فرصتهارا... . و هنگام بحث و عشق ورزي اطرافيان، قدر محبت آنها را نمي دانيم!
این دقیقاً حالتیه که برای شما بوجود اومده . من خودم آدم احساساتی هستم و شدیداً به اطرافیانم وابستگی پیدا میکنم . همیشه تو خاطرات و گذشته ها زندگی میکنم و هرخاطره ای خوب یا بد مدتها زندگی من و تحت تأثیر قرار میده . نمیتونم حرفی بزنم که آرومتون کنه . فقط میتونم بگم درسته که تحمل محیط کاریتون خیلی سخته ولی بالاخره دیر یا زود عادت میکنید . این خاصیت انسان بودنه .
دوستاي گلم ممنون از اينكه به درد دل و احساسم گوش دادين به قول آقاي آرش منم حساس تحمل برام سخته در مورد سوالي كه شيرين پرسيد مستانه تصميم گرفته يه چند روزي استراحت كنه بعد بره سر كار ولي من به دليل موقعيت كاري جديدي كه برام فراهم شد موفق نشدم كمي استراحت كنم بنابراين سامان هم جواب سوالش رو گرفت
آخی خیلی جای مستانه جون خالیه یادش بخیر همه ی پستهاشو می خوندم و می خندیدم از بس بانمکه این اجی خوبم خیلی بهش سلام برسون امیدوارم اونم بتونه یه کار خوب پیدا کنه
مرسی مزده جون عادت می کنید ولی قبول دارم سخته امیدوارم همکارهای جدیدتون این کارو آسونتر کنند
mojde
به نام مهربانترين
ديگر وقتش شده بود، گنجشك كوچك بايد پرواز كردن را شروع ميكرد.
آسمان را ديده بود اما مزه پرواز را در آن نچشيده بود.
گنجشك كوچك پرسيد: پرواز كردن يعني چه ؟چه طوري است؟
گنجشك پدر بادي به غبغب انداخت و گفت:
پرواز يعني همين كه بالهايت را باز كني و در هوا معلق شوي؛ همين!
گنجشك ديگري از بالاي سرش پرواز كرد، پرسيد: آهاي پرواز كردن يعني چه؟
و جواب شنيد: يعني همين كاري كه من ميكنم! اصلا"يعني چه كه پرواز كردن يعني چه؟
پرواز يعني كاري كه همه گنجشكها بايد بكنند و همه پرندهها، همين!
راضي نشد، بدون اينكه جواب درستي بگيرد پرواز كرد!
سالها بعد، گنجشك كوچكي از او همين سوال را كرد و او حتي يادش نبود كه روزي خودش از
گنجشك پدر پرسيده بود: پرواز كردن يعني چه؟
گنجشك وقتي در آسمان پرواز ميكند. مزه پرواز را نميچشد، چون برايش عادت شده.
و ماهي گاهي درون آب دنبال آب ميگردد، چون هميشه در آب شناور است.
انگار عادت كرده ايم به عادت كردن!
فقط اگر لحظه اي مثل ماهي عادت كرده به آب، از درياي نعمتها و داشتههايمان فاصله بگيريم، آن وقت له له زدن ماهي براي آب فراموش شده را ميفهميم و اگر مثل گنجشك پرشكسته اي، دستمان از داراييهايمان كوتاه شود، معني پرواز كردن در آسمان خوشيها را هر لحظه با تمام وجود درك خواهيم كرد.
فقط بايد عادت كنيم كه عادت نكنيم!
اما به راستي چنين چيزي امكانپذيره؟
2 ساله منو مستانه تو يه شركت كار كرديم براي هم دوست بوديم و خواهر امااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ديگه همكار نيستيم و هر روز همو نميبينيم البته اصلا از هم بيخبر نيستيم حتي سعي ميكنيم شبا همو ببينيم اما جدايي دردناكي بود انقدر كه اصلا حال و روز خوبي نداريم اصلاً.صبحا كه به محل كار جديدم ميام دلم لك ميزنه واسه صبحا كه همديگه رو سرحال كنيم خلاصه كه حالمان گرفته رفقا.
محسن صائب
.
این حرف معانی زیادی داره
عادت کنیم که عادت کنیم معتاد مواد معتاد جنسی معتاد مشروب نشویم عادت نکنیم هر روز پای اینترنت و تلویزیون ماهواره نباشیم عادت نکنیم و هزاران عادت از این دست
خوب اینار رو لااقل منی باید بگم خوب هست
ولی
باید به خیلی از نیاز ها و مزایای انسانی عادت کنیم
عادت کنیم به دیگران کمک کنیم و عادت کنیم بد دیگران رو نخواهیم و عادت کنیم همدیگر رو دوست داشت باشیم و......................
.
اینکه شما به همکارتون مستانه خانم عادت کردید و هر لحظه ،خوشی های با او بودن بیادتون میاد و الان که در کنارش نیستید گفتار نوعی غم و سر درگمی هستید
بسیار زیباست
غم و اندوهی زیبا و انسانی
به خودتون ببالید
که عادت کردید
carlos
خوشمان آمد
مبارک مستانه
gilas
دلم برای مستون تنگیده خاله جونم
نخبه
2 ساله منو مستانه تو يه شركت كار كرديم براي هم دوست بوديم و خواهر امااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ديگه همكار نيستيم و هر روز همو نميبينيم البته اصلا از هم بيخبر نيستيم حتي سعي ميكنيم شبا همو ببينيم اما جدايي دردناكي بود انقدر كه اصلا حال و روز خوبي نداريم اصلاً.صبحا كه به محل كار جديدم ميام دلم لك ميزنه واسه صبحا كه همديگه رو سرحال كنيم خلاصه كه حالمان گرفته رفقا.
خالههههههههههههههههههههه
مامییییییییییییییییییییییییییی
مامی هم کار پیدا کرد؟ جائی مشغوله؟
دلشاد
مبارک آبجی مستونه
maryamlondon1
ماهی
soheyla
سلام و سپاس
متن بسیار زیبائی بود
این دقیقاً حالتیه که برای شما بوجود اومده .
من خودم آدم احساساتی هستم و شدیداً به اطرافیانم وابستگی پیدا میکنم .
همیشه تو خاطرات و گذشته ها زندگی میکنم و هرخاطره ای خوب یا بد مدتها زندگی من و تحت تأثیر قرار میده .
نمیتونم حرفی بزنم که آرومتون کنه . فقط میتونم بگم درسته که تحمل محیط کاریتون خیلی سخته ولی بالاخره دیر یا زود عادت میکنید . این خاصیت انسان بودنه .
Holtek
چه بد
SaMaN TaJ
نمایش یا پنهان متن
arash52
روز دگر به کندن دل زین و آن گذشت
خدا صبرت بده خواهر
شما هم که حسسسساااااااااااسسسسسسسسسس
mojde
نخبه
خوبه مامی استراحت کنه بعد بره کار کنه پول در بیاره برای دخملش سیسمونی بخره
The one
مرسی مزده جون عادت می کنید ولی قبول دارم سخته امیدوارم همکارهای جدیدتون این کارو آسونتر کنند
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→