₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » «نگاه شما»: عادت كنيم كه عادت نكنيم! تقديم به مستانه
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » «نگاه شما»: عادت كنيم كه عادت نكنيم! تقديم به مستانه

بدون عکس

«نگاه شما»: عادت كنيم كه عادت نكنيم! تقديم به مستانه

500 بازدید، 15 پست، نویسنده: mojde

• mojde

به نام مهربانترين

ديگر وقتش شده بود، گنجشك كوچك بايد پرواز كردن را شروع مي‌كرد.

آسمان را ديده بود اما مزه پرواز را در آن نچشيده بود.

گنجشك كوچك پرسيد: پرواز كردن يعني چه ؟چه طوري است؟

گنجشك پدر بادي به غبغب انداخت و گفت:

پرواز يعني همين كه بال‌هايت را باز كني و در هوا معلق شوي؛ همين!

گنجشك ديگري از بالاي سرش پرواز كرد، پرسيد: آهاي پرواز كردن يعني چه؟

و جواب شنيد: يعني همين كاري كه من مي‌كنم! اصلا"يعني چه كه پرواز كردن يعني چه؟

پرواز يعني كاري كه همه گنجشك‌ها بايد بكنند و همه پرنده‌ها، همين!

راضي نشد، بدون اينكه جواب درستي بگيرد پرواز كرد!

سالها بعد، گنجشك كوچكي از او همين سوال را كرد و او حتي يادش نبود كه روزي خودش از

گنجشك پدر پرسيده بود: پرواز كردن يعني چه؟

گنجشك وقتي در آسمان پرواز مي‌كند. مزه پرواز را نمي‌چشد، چون برايش عادت شده.

و ماهي گاهي درون آب دنبال آب مي‌گردد، چون هميشه در آب شناور است.

و ما.... موقع سلامتي لذت سلامتي را ... .

وقت بي نيازي مزه بي نيازي را....

هنگام فرصت داشتن، قدر فرصت‌هارا... .

و هنگام بحث و عشق ورزي اطرافيان، قدر محبت آنها را نمي دانيم!

انگار عادت كرده ايم به عادت كردن!

فقط اگر لحظه اي مثل ماهي عادت كرده به آب، از درياي نعمت‌ها و داشته‌هايمان فاصله بگيريم، آن وقت له له زدن ماهي براي آب فراموش شده را مي‌فهميم و اگر مثل گنجشك پرشكسته اي، دستمان از دارايي‌هايمان كوتاه شود، معني پرواز كردن در آسمان خوشي‌ها را هر لحظه با تمام وجود درك خواهيم كرد.

فقط بايد عادت كنيم كه عادت نكنيم!

اما به راستي چنين چيزي امكانپذيره؟
    2 ساله منو مستانه تو يه شركت كار كرديم براي هم دوست بوديم و خواهر امااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ديگه همكار نيستيم و هر روز همو نميبينيم البته اصلا از هم بيخبر نيستيم حتي سعي ميكنيم شبا همو ببينيم اما جدايي دردناكي بود انقدر كه اصلا حال و روز خوبي نداريم اصلاً.صبحا كه به محل كار جديدم ميام دلم لك ميزنه واسه صبحا كه همديگه رو سرحال كنيم خلاصه كه حالمان گرفته رفقا. :2:

• محسن صائب

خیلی شنیدم که عادت کنیم که عادت نکنیم
    .
    این حرف معانی زیادی داره
    عادت کنیم که عادت کنیم معتاد مواد معتاد جنسی معتاد مشروب نشویم عادت نکنیم هر روز پای اینترنت و تلویزیون ماهواره نباشیم عادت نکنیم و هزاران عادت از این دست
    خوب اینار رو لااقل منی باید بگم خوب هست
    ولی
    باید به خیلی از نیاز ها و مزایای انسانی عادت کنیم
    عادت کنیم به دیگران کمک کنیم و عادت کنیم بد دیگران رو نخواهیم و عادت کنیم همدیگر رو دوست داشت باشیم و......................
    .
    اینکه شما به همکارتون مستانه خانم عادت کردید و هر لحظه ،خوشی های با او بودن بیادتون میاد و الان که در کنارش نیستید گفتار نوعی غم و سر درگمی هستید
    بسیار زیباست
    غم و اندوهی زیبا و انسانی
    به خودتون ببالید
    که عادت کردید 

• carlos

قابل تامل بود
    خوشمان آمد :65:
    مبارک مستانه :46:

• gilas

نقل قول: mojde
    ساله منو مستانه تو يه شركت كار كرديم براي هم دوست بوديم و خواهر امااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ديگه همكار نيستيم و هر روز همو نميبينيم البته اصلا از هم بيخبر نيستيم حتي سعي ميكنيم شبا همو ببينيم اما جدايي دردناكي بود انقدر كه اصلا حال و روز خوبي نداريم اصلاً.صبحا كه به محل كار جديدم ميام دلم لك ميزنه واسه صبحا كه همديگه رو سرحال كنيم خلاصه كه حالمان گرفته رفقا.

:2: الهی :11:
    دلم برای مستون تنگیده خاله جونم :79:

• نخبه

2 ساله منو مستانه تو يه شركت كار كرديم براي هم دوست بوديم و خواهر امااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ديگه همكار نيستيم و هر روز همو نميبينيم البته اصلا از هم بيخبر نيستيم حتي سعي ميكنيم شبا همو ببينيم اما جدايي دردناكي بود انقدر كه اصلا حال و روز خوبي نداريم اصلاً.صبحا كه به محل كار جديدم ميام دلم لك ميزنه واسه صبحا كه همديگه رو سرحال كنيم خلاصه كه حالمان گرفته رفقا.

خالههههههههههههههههههههه :20:
    مامییییییییییییییییییییییییییی:20:
    مامی هم کار پیدا کرد؟ جائی مشغوله؟

• دلشاد

مرسی مژده جون زیبا بود :6:
    مبارک آبجی مستونه :6:

• maryamlondon1

دلبستگی به دوست ودور شدن از او کار خیلی سختیه .درکت میکنم مژده جون :2:

• ماهی

مژده جون درک می کنم.ایشالله زودتر به وضعیت جدید عادت کنید :2: سلام مستون رو برسون :3:

• soheyla

mojde,

سلام و سپاس :46: .
    متن بسیار زیبائی بود :8: .

و ماهي گاهي درون آب دنبال آب مي‌گردد، چون هميشه در آب شناور است.
    و ما.... موقع سلامتي لذت سلامتي را ... .
    وقت بي نيازي مزه بي نيازي را....
    هنگام فرصت داشتن، قدر فرصت‌هارا... .
    و هنگام بحث و عشق ورزي اطرافيان، قدر محبت آنها را نمي دانيم!

این دقیقاً حالتیه که برای شما بوجود اومده .
    من خودم آدم احساساتی هستم و شدیداً به اطرافیانم وابستگی پیدا میکنم .
    همیشه تو خاطرات و گذشته ها زندگی میکنم و هرخاطره ای خوب یا بد مدتها زندگی من و تحت تأثیر قرار میده .
    نمیتونم حرفی بزنم که آرومتون کنه . فقط میتونم بگم درسته که تحمل محیط کاریتون خیلی سخته ولی بالاخره دیر یا زود عادت میکنید . این خاصیت انسان بودنه .

• Holtek

2 ساله منو مستانه تو يه شركت كار كرديم براي هم دوست بوديم و خواهر امااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ديگه همكار نيستيم و هر روز همو نميبينيم البته اصلا از هم بيخبر نيستيم حتي سعي ميكنيم شبا همو ببينيم اما جدايي دردناكي بود انقدر كه اصلا حال و روز خوبي نداريم اصلاً.صبحا كه به محل كار جديدم ميام دلم لك ميزنه واسه صبحا كه همديگه رو سرحال كنيم خلاصه كه حالمان گرفته رفقا. :2:

چه بد :2:

• SaMaN TaJ

کدومتون بیشتر حقوق میگیرین؟؟؟ :50:
    نمایش یا پنهان متن :4:

• arash52

یک روز صرف بستن دل شد به این و آن
    روز دگر به کندن دل زین و آن گذشت

خدا صبرت بده خواهر
    شما هم که حسسسساااااااااااسسسسسسسسسس :4:

• mojde

دوستاي گلم ممنون از اينكه به درد دل و احساسم گوش دادين به قول آقاي آرش منم حساس تحمل برام سخته :2: در مورد سوالي كه شيرين پرسيد مستانه تصميم گرفته يه چند روزي استراحت كنه بعد بره سر كار ولي من به دليل موقعيت كاري جديدي كه برام فراهم شد موفق نشدم كمي استراحت كنم :28: بنابراين سامان هم جواب سوالش رو گرفت :4:

• نخبه

[spoiler]
    مستانه تصميم گرفته يه چند روزي استراحت كنه بعد بره سر كار

خوبه مامی استراحت کنه بعد بره کار کنه پول در بیاره برای دخملش سیسمونی بخره :4:

• The one

آخی خیلی جای مستانه جون خالیه یادش بخیر همه ی پستهاشو می خوندم و می خندیدم از بس بانمکه این اجی خوبم خیلی بهش سلام برسون امیدوارم اونم بتونه یه کار خوب پیدا کنه :8: :11:

مرسی مزده جون عادت می کنید ولی قبول دارم سخته امیدوارم همکارهای جدیدتون این کارو آسونتر کنند :8: :11:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: