₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » با حسادت هاي مردانه چه كنيم؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » با حسادت هاي مردانه چه كنيم؟

بدون عکس

با حسادت هاي مردانه چه كنيم؟

485 بازدید، 18 پست، نویسنده: mojde

• mojde

حسادت همیشه بد نیست. حسادت می‌تواند منافعی هم داشته باشد. بعضی از پزشکان معتقدند وجود کمی حس حسادت در عشق لازم است.
    بیایید اول با مفهوم حسادت آشنا شویم. حسادت، نگرانی و ترس از یک رقیب احتمالی است که فکر می‌کنید علاقه یا محبت همسرتان را به خود جلب کرده است. این احساس می‌تواند شامل شک و تردید نسبت به خیانت همسرتان یا کسی که دوستش دارید باشد.

به گزارش ارم‌نیوز‏، سه نوع حسادت وجود دارد. نوع اول بر اساس یک رقابت شکل می‌گیرد. این نوع حسادت معمولا زمانی بروز پیدا می‌کند که پای یک رقابت واقعی در میان است. نوع دوم حسادت، برنامه​ریزی شده است.

این احساس زمانی رخ می‌دهد که شما همسرتان را به حسادت متهم می‌کنید در حالی که آن کسی که واقعا دارد حسادت می‌کند خود شما هستید.

در نهایت نوع سوم حسادت، توهمی است. در این نوع حسادت، فرد سناریوهای خیالی در ذهن خود درست کرده و در نتیجه حسودی می‌کند.

آیا حسادت همیشه بد است؟

خب نه، حسادت همیشه بد نیست. حسادت می‌تواند منافعی هم داشته باشد. بعضی از پزشکان معتقدند وجود کمی حس حسادت در عشق لازم است. این حسادت می‌تواند از رابطه و زندگی زناشویی شما در برابر خطرهای واقعی محافظت کند. گاهی کمی حسادت سالم می‌تواند ارتباط متقابل شما با همسرتان را بهتر کند، مرز و محدوده زندگی مشترک شما را مشخص نماید و احساس مسئولیت و تعهد شما را افزایش دهد.

اگرچه در صورتی که شوهر شما حسود است، به چیزهایی بیشتر از درک معنا و مفهوم حسادت نیاز دارید. برای کسانی که حسادت بر زندگی مشترک آنها سایه انداخته، چند توصیه ویژه دارم که باید مورد توجه قرار دهند.

صبور باشید

شاید به نظر برسد کسی که با او ازدواج کرده​اید همیشه موضع حسادت را در پیش می‌گیرد اما این موضوع تا ابد مشکل​ساز نخواهد بود. آدم‌ها رشد می‌کنند، تغییر می‌کنند و عاقل​تر می‌شوند.

چیزهایی که اوایل ازدواج شما را آزار می‌دهد، ممکن است بعدها اهمیت چندانی نداشته باشند. من بر اساس تجارب شخصی خود می‌دانم که کمی رفتار عاقلانه از سوی همسرم می‌تواند تا حد زیادی مشکل حسادت او را حل کند. اکنون روزها است که او به من نگاه می‌کند و می‌گوید واقعا آنقدر وقت و انرژی ندارم که صرف حسادت کنم. بارها در زندگی مشترک خود به این فکر می‌کردم که هیچ وقت چنین روزی را نخواهم دید. صبر و شکیبایی در مقابله با این مشکل کمک زیادی به شما خواهد کرد.

اعتمادسازی کنید

هرچه بیشتر اعتماد را وارد زندگی مشترک​مان می‌کردم، همسرم راحت​تر می‌توانست حس حسادت خودش را کنترل کند. کارهایی بود که می‌توانستم برای جلب اعتماد همسرم انجام دهم. مثلا او می‌دانست که من هنگام کار در ساعت ناهار با همکاران مرد ناهار نمی​خورم، مگر اینکه جمع بزرگی از دوستان و همکاران در کنار هم نشسته باشیم. دانستن این موضوع باعث می‌شد او دیگر وقتی به این فکر می‌کرد که من الان دارم چه کار می‌کنم، دچار حسادت توهمی نشود.

عزت نفس همسرتان را افزایش دهید

ریشه بسیاری از حسادت‌های همسرتان در کمبود عزت نفس اوست. راهی پیدا کنید تا عزت نفس همسرتان را افزایش دهید. او را تشویق کنید در یک کلاس فوق​برنامه شرکت کرده یا به طور منظم ورزش کند. به روش‌های گوناگون از تیپ ظاهری یا طرز صحبت کردن او تعریف کنید. اگر همسرتان احساس کند به او احترام می‌گذارید و دوستش دارید، به سختی گرفتار حسادت می‌شود.

حسودا
    :4: 1030

• ماهی

نقل قول: mojde
    حسادت هاي مردانه

خدایی حسادتم زنونش قشنگه :65:
    نمایش یا پنهان متنحسادت کردنشونم یه جور دیگه ست :25:

• m3hrdad

نقل قول: ماهی
    خدایی حسادتم زنونش قشنگه

نه جانم حسادت شما خانوما خانمان سوزه.... :72:

• soheyla

mojde,

سلام و سپاس :46: .
    صبور باشید
    اعتماد سازی کنید
    عزت نفس همسرتان را افزایش دهید

حسود هرگز نیاسود . مخصوصاً یه مرد حسود 286 .
    یه وقت فکر نکنین همسر من حسود هست :53: .
    خودش میگه که حسود نیست :7: .

• دلشاد

عزیز من سازش کن درکش کن محبت کن :25:

• Life Dream

مژي جان دلبندم، اون غيرته نه حسادت! حسادت مال زنهاست!! همانطور كه غيرت رو نميشه براي زنها :19: استفاده كرد، حسادت رو هم نميشه براي آقايون :24: استفاده كرد!! :35:

ولي در كل حسادت و غيرت براي نگه داشتن پايه هاي زندگي هست، و وجودشون براي بقاي سلامت خانواده لازم هست! :25:

• mojde

نقل قول: Life Dream
    مژي جان دلبندم، اون غيرته نه حسادت!

به خدا اينم از اين نام گذاريهاي من درآوردي آدماست من اگه دوست ندارم شوهرم به كسي لبخند بزنه حسودم؛شوهرم اگه نخواد من به اقايي لبخند بزنم باغيرته .اين حرفا نيست ما آدما از اونجايي كه سريع احساس مالكيت ميكنيم نميتونيم چيزي رو كه دوست داريم با كسي شريك بشيم و اون موقع هست كه حسادتمون گل ميكنه .
    غيرت كم واژه اي نيست
    غيرت اينه كه مرد انقدر محبت كنه كه همسرش دلش نخواد به سمت كس ديگه اي بره و اگه رفت غيرت اينه كه ليبل نزنه و ببينه خودش مشكل داشته؟ و اگه خودش مشكلي نداشته غيرت اينه كه همسرشو از اشتباه نجات بده و در اشتباه هم حمايتش كنه تا جايي كه خطري نباشه و موقعيتش امن باشه بعد يه دونه بزنه زير گوشش و تركش كنه از اين غيرتا سراغ داري؟ غير اين همه حسادته

• نخبه

:23: من چی بنویسم که شوهرم نه حسوده و نه الکی غیرتی :23: از هفت دولت ازاد و میگه خودت بهتر میدونی چیکار کنی.. زشت و خوب یه مسئله رو خودت بهتر میتونی درک کنی تا اینکه من توضیح بدم که ال کن و بل کن.. وقتی خودت همه چی رو در حد خودش رعایت میکنی من حق ندارم حرفی بزنم :52:

• gilas

مژي جان دلبندم، اون غيرته نه حسادت! حسادت مال زنهاست!! همانطور كه غيرت رو نميشه براي زنها استفاده كرد، حسادت رو هم نميشه براي آقايون استفاده كرد!!

ولي در كل حسادت و غيرت براي نگه داشتن پايه هاي زندگي هست، و وجودشون براي بقاي سلامت خانواده لازم هست!

فکر کنم ایندفعه باید مماخ خودتو بزارم لای در :4:
    خاله مژدم جوابتو داد :10:

والا تا اونجا که ما دیدیم مردا حسود تر بودن تو رابطه دوستی هم حسادت میکنن وای به رابطه خانوادگی :56:

• roman

اونچه در مردان غيرت ناميده ميشه, همون حسادت زنانه ست !! 219

• star night

اوهوم
    غیرت واسه ما
    حسادت واسه خانوما 245 286 264

• Life Dream

به خدا اينم از اين نام گذاريهاي من درآوردي آدماست من اگه دوست ندارم شوهرم به كسي لبخند بزنه حسودم؛شوهرم اگه نخواد من به اقايي لبخند بزنم باغيرته .اين حرفا نيست ما آدما از اونجايي كه سريع احساس مالكيت ميكنيم نميتونيم چيزي رو كه دوست داريم با كسي شريك بشيم و اون موقع هست كه حسادتمون گل ميكنه .
    غيرت كم واژه اي نيست
    غيرت اينه كه مرد انقدر محبت كنه كه همسرش دلش نخواد به سمت كس ديگه اي بره و اگه رفت غيرت اينه كه ليبل نزنه و ببينه خودش مشكل داشته؟ و اگه خودش مشكلي نداشته غيرت اينه كه همسرشو از اشتباه نجات بده و در اشتباه هم حمايتش كنه تا جايي كه خطري نباشه و موقعيتش امن باشه بعد يه دونه بزنه زير گوشش و تركش كنه از اين غيرتا سراغ داري؟ غير اين همه حسادته

از دیدگاه راسل منشأ غیرت بخل و خودخواهی است و انسان آزاده از این ویژگی دور است.او معتقد است بشر در زمینه‌ پول و ثروت و جاه و مقام تا حدودی توانسته است بر خودخواهی خویش غالب گردد اما در باره‌ی زن يا نواميس خود هنوز نتوانسته چنین تسلطی را پیدا كند.
    راسل غيرت را انحصار طلبي پست معرفي كرده و معتقد است كه افراد غيرتمند اين انحصار طلبي نادرست را تحت عنوانی مقدس به نام عفت، غیرت یا اخلاق نیكو پوشانده‌اند.
    لذا راسل غيرت را مترادف حسادت و انحصار طلبي نامطلوب و حسي خودخواهانه مي داند .
    حسادت و غیرت دو ویژگی متفاوت و متمایز است. ریشه‌ حسادت خودخواهی است. برخاسته از غرایز و احساسات شخصی است. در حالی كه غیرت یك حس اجتماعی است و تنها پیامدش مربوط به شخص نیست.
    غيرت، نوعى پاسبانى است كه آفرينش... در وجود بشر نهاده است ... غيرت، يك شرافت انسانى و يك حساسيت انسانى است نسبت به پاكى و طهارت جامعه. انسان غيور، همان‏طور كه راضى نمى‏شود دامن ناموس خودش آلوده گردد، راضى نمى ‏شود دامن ناموس اجتماع هم آلوده شود؛ زيرا غيرت غير از حسادت است. حسادت، يك امر شخصى و فردى و ناشى از يك سلسله عقده‏هاى روحى است؛ اما غيرت، يك احساس و عاطفه نوع بشرى است. اين خود، دليل است كه غيرت، از خودپرستى ناشى نمى‏شود.1
    غيرت، يك اراده و حالت روحى و اخلاقى است كه در اجتماع نمود و بروز پيدا مى‏كند.در جامعه‏اى كه در برابر ناهنجاريهاى اخلاقى و حركتهاى پست و غيرانسانى ايستادگى و دفاع كم‏رنگ باشد و مردم تماشاگر صحنه‏هاى فساد و فحشاء و آلودگيهاى خانوادگى و جنسى و شهوانى باشند، حس غيرت مرده است و از مردانگى و جوانمردى خبرى نيست. در برابر، آن كسانى كه از اين ناهنجاريها رنج مى‏برند و وجدانشان آنان را دربرابر اين صحنه‏ها آرام نمى‏گذارد و از خود واكنش نشان مى‏دهند، انسانهاى غيرت‏مند و شرافت‏مند به شمار مى‏روند.

در بيان تفاوت حسادت و غيرت بزرگاني چون ملا احمد نراقي مي فرمايند :
    «حسد عبارت است از تمناى زوال نعمت از برادران مسلم خود از نعمتهايى كه صلاح او باشد . و اگر تمناى زوال نعمت از او نكند؛ بلكه مثل او را از براى خود خواهد، آن را «غبطه» و مناقشه خوانند. و اگر زوال چيزى را از كسى خواهد كه صلاح او نباشد، او را غيرت گويند»1
    حسد، آرزويى است منفى كه آدمى نسبت به ديگران مى‏ورزد. چنان تنگ‏نظرى و خودخواهى بر جان انسان حسود حاكميت يافته كه با تمام وجود، خواستار نابودى نعمت از ديگران است. اما غيرت، يك خواست و آرزوى مثبت است. انسان با غيرت، هنگامى كه گفتار و يا رفتارى را از برادر هم‏كيش خويش مى‏بيند كه وجود و نمود آن، ارزش و جايگاه او را پايين مى‏آورد، تلاش مى‏ورزد، تا به هر وسيله آن شخص را دگرگون سازد و اراده انسانى و اخلاقى‏اش را توانا و نيرومند سازد. بدين‏سان روشن است كه بين «حسد» و «غيرت» فرق و تفاوت بسيار است.
    البته در فرهنگ و اخلاقي كه راسل بدان معتقد است غيرت ، مذموم و دگر خوش خواهي - به تعبير آنان و به تعبير ما بي غيرتي - غلبه بر حس خودخواهي است و فرد بايد از اينكه همسر او ارتباط عاطفي و جنسي با ديگري دارد سعي كند كه حس رضايتمندي داشته باشد و از لذتي كه از اين ارتباط ، نصيب همسرش يا ديگري مي شود خرسند باشد و دائما سعي نمايد با حس حسادت و ترس و ... مبارزه كند

ديدگاههاي متاخر متاثر از راسل نيز غيرت را حسادت تلقي نموده و در گسترش فرهنگ فساد و ارتباط همسران با افراد ديگر و ترويج اين ديدگاه جدا از اينكه به وضع واژگان خاصي پرداخته اند- كه الفاظي با بار مثبت كلمات را بهمراه داشته باشد - به آموزش و مربيگري بي غيرتي و ترويج فساد و نفوذ آْن بدرون خانواده ها همت گماشته اند و سعي بليغ دارند كه غيرت انساني را ، حسادت ، حسي منفي ، خودخواهي و انحصارطلبي معرفي نموده و انسان وارسته را فردي معرفي نمايند كه بتواند از شر اين حس منفي و اين خودخواهي رها شود .
    بكارگيري واژگاني چون «دگرخوش خواهي » بجاي « بي غيرتي » و « چند مهري » بجاي « ارتباط غير اخلاقي و غير مشروع بدون مرز» تلاشهايي براي صحيح جلوه دادن اين عمل ضد اجتماعي و ضد اخلاقي است .
    همچنين كتب بسياري تاليف مي شود تا اين مساله و ارتباط ضد اخلاقي را امري اخلاقي و وفاداري و تعهد در زندگي زناشويي را امري ضد اخلاق ، منفي و خودخواهانه تلقي نمايند و راهكارهاي مبارزه با عكس العمل دروني - وجدان و غيرت - را نيز بيان ميدارند و در واقع راه هاي كشتن غيرت فردي و اجتماعي را با تاكيد و اصرار فراوان آموزش ميدهند .
    از نظر آنان وجود ترسها و احساسات و افکار رقابتی و ملکیتی قابل درک است. اما، افراد با درک مسئله و برخورد با آنها میتوانند بخوبی در جهت تبدیل امیال رقابتی و مالکیتی خود به احساس سخاوت و دهندگی نسبت به شریک عاطفیشان و شرکای او پیشرفت نمایند.

منبع: كانون گفتگوي قرآني
    http://www.askquran.ir/showthread.php?t=26555

نقل قول: gilas
    فکر کنم ایندفعه باید مماخ خودتو بزارم لای در

فكرشو بكن يه روزي يه جايي اتفاقي يه غلتك از روي يه گيلاس رد بشه، منظره زياد جالبي نيست مگه نه! :86:
    نقل قول: gilas
    خاله مژدم جوابتو داد :10:

جواب خاله مژده رو دادم :10:

• mojde

جواب خاله مژده رو دادم :10:

اين جواب نبود تاييد سخنان حكيمانه بنده بيد 519

• محسن صائب

arash52,
    mz56mz,
    هاچو هاچو,
    :83:
    چرا 379
    بنظرم حالا اسمش رو هر چی بگذاریم غیرت یا حسادت
    باید زن و مرد نسبت به هم داشته باشند
    ولی این حسادت باید حدو مرزی داشته باشه و تبدیل به وسواس و یا انحصار گرایی نشود

• The one

به نظر منم یه کوچو مولوش که دل آدم قیلی ویلی بره و احساس مهم بودن و عزیز شدن بکنه خوبه ولی اگه دیگه مزمن باشه میشه یه بیماری که کفر آدمو در میاره!! :25:

مرسی مژده جونم :11: از گذشتگان که خیری ندیدیم ببینیم آیندگان چه می کنند!! :86: :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: