ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
وقتی جای مسلمانان و یهودیان عوض شد
The one
میدونم داداشی ولی دید من با دید شما نسبت با این مساله فرق می کنه نمیگم اسراییل خوبه ولی عوامل خارجی زیادی هم تو شکست صلح ایفای نقش کردن که ترجیح میدم دربارش بحث نکنم ولی مرسی که به حرفهام توجه کردی گلو
حورا
بی تربیت های صهیون
نمایش یا پنهان متن
لعنت به تئودور هرتزل و نوشته های شومشLife Dream
مرسي كه حرفاي منو كاملتر كردي!
آبجي جون براي اولين باره ميبينم شما عصباني شدي!
booseh
Kishe Mehr
مرسی گلو
gilas
حورا
levrone
خود فلسطینیا میخوان صلح کنن اینا قبول نمیکنن!
شاه میده شاه قلی نمیده!
خدا لعنت کنه مسبب اصلی این خونو خونریزی هارو.
نمایش یا پنهان متن
دوستان سعی کنین زیاد تحت تاثیر تفاسیر مطروحه در تلویزیون ایران قرار نگیرین.محسن صائب
صحبت فلسطین و اسراییل موضوعی جدید نیست ، در طول تاریخ بشریت بوده و خواهد بود
بعنی هر فرد و گروهی که زور بیشتری داشته باشه معمولا با تسلط خودش از مسیر عدالت خارج میشه و تبدیل به ظالم میشه
.
نظرات دوستان در نوع خودش جالب بود
هر چند در مورادی احساسی هم برخورد شده بود
.
این نظر بوسه خانم در عین کوتاهی بسیار جالب و پر مغز هست
ظلم به هر بهانه و هر جایی باشه محکوم هست
به بهانه اینکه من دین دار هستم و تو راه وروشی رو که من قبول ندارم رو انجام نمیدی باید مورد ظلم قرار گیری
به بهانه اینکه چون مثل من فکر نمیکنی باید مورد ظلم و تخریب قرار بگیری
به بهانه اینکه مثل من نمی پوشی مثل من حرف نمیزنی مثل من فکر نمیکنی و...... باید مورد ظلم قرار بگیری
چرا
چون من قوی تر هستم
.
ولی بزارید یک ظلم دم دستی رو یاد اوری کنیم
خیلی وقتها ما مردها توی خونه و زندگیمون با زن و بچه مون مثل یک فلسطینی برخورد میکنیم به خودمون هم میبالیم که مرد هستیم ،مردانگی داریم
ولی در حقیقت ظالمی بیش نیستیم
قدرتمون فقط در حد زن و بچه و شاید دوروبریامون باشه
اگر قدرت داشتیم
از بدترین ظالمین روزگار میشدیم
حورا
نمایش یا پنهان متن
دکتر جکول گیلاسیتاریخ پیدایش و رخدادها در زمینه مربوطه چه ربطی به t v ایران داره ؟ فلسطینیها اگر بخوان صلح کنند میکنن ...............
قبولیتون مبارک.
hadi04
شايد از كساني باشم كه خيلي كم تلويزيون نگاه ميكنم چون اصلا علاقه اي به برنامه تلويزيوني ندارم نه داخلي و نه خارجي
ولي يادمون باشه حرف حق هميشه حقه حتي اگر از برخي شبكه ها پخش بشه ،تشخيص اينكه اون حرف حقه يا نا حق با ما و فهممونه
قرار نيست يه تلويزيون به ما خط بده و ماهم بدون تفكر ازش اطاعت كنيم
حالا يه سوال:آيا مردم يونان و ايتاليا و تركيه و .... كه توي كاروان شكست محاصره غزه بودن هم تلويزيون ايران رو تماشا كرده بودن؟ پس خيلي راحت ميشه اينو فهميد كه مردم دنيا به جنايات اسراييل كاملا آگاه هستن و اين اول يه بحث و مسئله انسانيه ...
levrone
hadi04,
خیلی مشخصه که ایران با شانتاژ مالی حماس این گروه رو به خودش وابسته کرده. پس قابلیت موش دووندن رو داره.
هر چقدر به خاطر فلسطین هزینه دادیم دیگه بسه.
هادی حتما یادشه یاسر عرفات تو جنگ ایران عراق چی گفت: ایران دوست ماست ولی صدام برادر منه.
بالاخره باید واسه کسی بمیری که حداقل واست تب کنه...
اینکه مردم ایتالیا و یونان و غیره دغدغه فلسطینو دارن القائات بی پایه تلویزیون ماست. اینا یه عده اعضای گروههای طرفدار حقوق بشر بودن که یه کمی تحرک نشون دادن و گرنه بهت قول میدم 80 درصد ایتالیایی ها اصلا نمیدونن فلسطین کجاست!
به نظر من باید منطقی ترین راه رو برگزید. نظر منم همون چیزی بود که گفتم.
مرسی بابت تبریکت حورا جان.
حورا
الان هر دولتی با سیایت و کیاست خودش پیش میره ...........آخه چی بگم؟؟؟؟
قبولیتونو باز هم تبریک میگم
hadi04
بله خوب یادمه یاسر عرفات دقیقا یکی بود مثل محمود عباس الان که به دنبال صلح با اسراییله پس فکر نمیکنم گزینه ی خوبی برای مثال زدن در این خصوص باشه
اگر القائات تلویزیون ایران اینقدر قدرت نفوذ در اروپا رو داره پس چرا اوضاع ایران اینهمه در جامعه جهانی نامطلوبه؟اگر میتونستن اینقدر تاثیر گذار باشن حتما یه بهره برداری دیگه ازش میکردن
البته با کلمه بی پایه در این خصوص مخالفم از تلویزیون ایران جانبداری نمی کنم ولی خوب در تلویزیونهای دیگر کشورها هم میشه جنایات صهیونیستها رو دید
levrone
مگه من گفتم اروپایی ها تحت تاثیر برنامه های تلویزیون ایران قرار دارن؟!
maryamlondon1
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→