ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
وقتی تقصیرکار تویی باید این جوری بگی ببخشید ... بیا تو بخون
Mahboob
سکوت….جواب های سربالا….پریشان خاطری….کم محلی…. در این شرایط می خواهید موی سر خودتان را بکنید. واقعا دیگر فکری به ذهن تان نمی رسد...
«عذرخواهی کردن» از نامزد خود یا همسر خود ممکن است مشکل به نظر برسد، بخصوص زمانی که بر سر مسئله یا موضوعی با هم چندین بار مخالفت کرده باشید و ممکن است در خود توان گفتن آن را نبینید. از طرفی هر کاری را هم که فکر می کردید به او می فهماند که شما از کرده خود پشیمان هستید را انجام داده اید.
کمی صبور باشید، ما در ادامه چند روش «عذرخواهی» را برایتان مطرح می کنیم، که قطعا حل وفصل نمودن اختلافات و عبرت گرفتن از تجارب خواهد انجامید.
انتقاد را با گشاده رویی بپذیرید:
در مجادله ای که هر دوی شما تصور می کنید حق با شماست و مشکل مربوط به طرف مقابل می باشد به ویژه اگر قبلا نیز مکررا بر سر موضوع فعلی بحث کرده اید، لطفا انتقاد همسر خود را با روی باز و به راحتی گوش کنید.
آنتراک دهید:
در اوج بحث فشارخون تان بالا می رود و تپش قلب تان بالا می رود و ممکن است چیزهایی بگویید که لزوما بیان آنها منظوری ندارید. همیشه به مکانی خلوت نیاز دارید که در آن از هم جدا شده آرام گرفته و افکار خود را جمع کنید.
گذشته را یادآوری نکنید:
به چیزی که اکنون در حال روی دادن است توجه کنید. آتش بیار معرکه شدن راهی به جایی نخواهد برد و با فراموش کردن گذشته زودتر به توافق می رسید.
به او بگویید که دشمن اش نیستید:
اگر به آرامی در مورد موضوعی بحث می کنید
نخبه
من اگر مقصر باشم تو قضیه ای چه با همسر چه با خانواده و چه با دوستان عذر خواهی میکنم اگر واقعا من مقصر باشم ولی اگر قرار به کوتاه اومدن باشه و تقصیرا نصف نصف باشه اول میبینم که طرف مقابلم هم اشتباه خودشو قبول داره یا نه اگر اره کهخب عذر خاهی میکنم و اون قسمت از اشتباهم رو قبول میکنم ولی اگر طرف قبول نکنه چیزی به نام عذر خاهی از من نمیشنوه .. نهایتش ممکنه کلا بی خیال بشمو حرف نزنم تا اوضاع اروم بشه ولی امکان نداره عذر خواهی کنم بابت چیزی که طرف مقابل اشتباه خودش رو قبول نداره
Mahboob
دقیقا همینه که شیلینم میگه ... منم معذرت میخوام البته همون طور که گفتی نه اینکه کوتاه بیام و طرفم حالیش نشه
گمونم اینم فقط آقایون باید یاد بگیرن نه ؟
نخبه
گمونم اینم فقط آقایون باید یاد بگیرن نه ؟
بله بله دقیقا همینطوره و اقایون باید یاد بگیرن ما خانمها گل خوشمل و ناز و اینا همه چی میدونیم و بلدیم
soheyla
سلام وسپاس
کاملاً موافقم
اگه روزی کسی و ناراحت کنم شاید نتونم به راحتی ازش معذرت بخوام و لی زندگیم به هم میریزه
هی سبک سنگین میکنم و با خودم میگم حقش بود . چرا خودش این کارو کرد . اون کارو کرد . واین توجیه کردن نشاندهنده ی این هست که 100 % اشتباه از من بوده .
arash52
The one
Life Dream
gilas
نخبه
شما جرات داری بزن ببین چند تا میخوری
Holtek
EVANESCENCE
دلشاد
Life Dream
آآآآآآآآآي نفففففففففففففس
نخبه