ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
اپل نمونه تازه گوشی آیفون را رونمایی کرد
بهونه
شرکت اپل از نمونه جدید تلفن همراه آیفون رونمایی کرده است.
به رغم انتشار گزارش هایی در روزهای گذشته درباره ارائه نسل پنجم گوشی هوشمند آیفون، موسوم به آیفون ۵، مدیران اپل سه شنبه در یک برنامه مطبوعاتی در کالیفرنیا، نسخه ارتقا یافته آیفون ۴ را به حضار معرفی کردند.
گوشی جدید که آیفون۴ اس (iPhone 4S) نام دارد، دوربین ۸ مگاپیکسلی دارد و سرعتش به خاطر ارتقای پردازنده آن دو برابر شده است.
این گوشی ۱۵ ماه پس از عرضه نسخه ۴ آیفون روانه بازار می شود.
آیفون ۴ اس نخستین محصول اپل است که پس از کناره گیری استیو جابز از مدیرعاملی این شرکت به علت ابتلا به سرطان عرضه می شود.
آیفون ۴ اس با نرم افزار عامل iOS5 کار می کند و با سه ظرفیت حافظه ۱۶، ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی عرضه می شود.
این گوشی از ۱۴ اکتبر در دو رنگ سفید و مشکی در هفت کشور جهان از جمله آمریکا و بریتانیا به فروش خواهد رسید.
از قابلیت های تازه گوشی آیفون، اپلیکیشن سیری است که یک نرم افزار تشخیص صوتی است که فرامین کلامی کاربران را درک می کند.
به عنوان مثال، کاربران می توانند در هنگام رانندگی بدون نگاه کردن به گوشی از متن پیامک های مکتوب به صورت صوتی مطلع شوند و به همان صورت به آنها پاسخ دهند.
ارائه نشدن نسخه پنجم گوشی آیفون نارضایتی بعضی از علاقمندان محصولات اپل را به همراه داشت و در عرض چند دقیقه منجر به کاهش ارزش سهام این شرکت در بورس نیویورک به میزان ۵ درصد شد.
آیفون کمتر از سی درصد از بازار گوشی های هوشمند را در آمریکا در اختیار دارد. بخش عمده این بازار در اختیار گوشی های آندروئید است.
سایت اپل برا علاقه مندان
آخه این دوستان کاربر چرا مثبت نمیدن مخصوصا...
قلندر
ممنون بهونه جون
نخبه
دلشاد
راست میگه دیگه آخه ارزش مثبت مگه چقدره
بهونه
ممنون بهونه جون
آره منم دلم میخواد
بزار کارمند بانک بشم
واقعا چرا اینطوری
نخبه
زود باش دیگه زودتر کارمند بانک شو برام گوشی بخر ماشین بخر اصلا همه چی بخر
بهونه
خونه نمیخوای اونم میشه ها یدونه تو کانادا میرم برات 3میلیارد تومن
gilas
نخبه
دقت نکردی گفتم همه چی بخر.. ارش استراحت کنه
بهونه
عکس این گوشی به گوشی منو تو میرزه
حتما حقوق ماهیانتونو هم میدم به جفتتون
نخبه
نه دیگه جدا جدا بهمون حقوق ماهیانه بده.. نگران نباش حقوق اونم بعدا خودم قورت میدم
بهونه
اگه زیاده روی بکنی خودت باید بری کارمند بشی
نخبه
کارمند بانک بودن این روزا برای همه ارزو شده
بهونه
آره والا بزار من کارمند بشم تورو هم کارمند میکنم
The one
اون یکی تاپیکت که یه چرخ پنچر هم بهمون ندادی توقع داری مثبتم بدیم + بیا بابا اینم مثبت هیچی هم نمیخواد بدی حاتم طایی
بهونه
باور کن من اسمم وحید حاتم طایی رو نمیشناسم کی هستش این ؟
The one
واقعا نمیشناسیش اونهمه تو ادبیات دربارش متون ادبی داشتیم. بخشنده ترین مرد جهان بود در زمان خودش
The one
حاتم طایی
بهونه
بابا حاتم طایی یکتا هیفایی بهونه ای
بهونه
حاتم طایی
دمش گرم حاتم طایی میگن واقعا حاتم بوده
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→