ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
غربتی هم خودتیمبارکت باشه شیرین خانوم
نمایش یا پنهان متن
داری بر علیه منو داداشم تیم جمع میکنی ؟Kishe Mehr
یه شهری هست تو استان فارس عده ی زیادی از اونها ترک هستن. بعد اینا علاقه ی وافوری یا همون وافری به ماشین لندرور دارن.. یارو میره گواهینامه بگیره توی آیین نامه افسره می فهمه که این ترکه میخواسته یه کم سر به سرش بذاره. میگه تو یه چهار راهی یه ماشین پلیس یه انش نشانی یه امبولانس و یه لندرور هست. اولش کدومش باید بره؟ اینم سه تای اولی رو به ترتیب میگه.. افسره یه کم خوشش میاد میگه خب پس لندرور چی شد؟
یره خیالت تخت دو نفره
هاچو هاچو
واااااااااااا کن یره اومدم
The one
اینا تخصص داداش هادیه
با منی؟ نه مگه شما عددتون چنده؟
راست میگه مجی کی حال داره با لند رور و چهار چرخه دربیفته
هاچو هاچو
پ نه پ دارم با این مگسه که تو خونمون میچرخه حرف میزنم
The one
شرمنده اخه سنگ پای متکلم وحده تاحالا ندیده بودم
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
The one
حورا
maryamlondon1
بهونه
نمایش یا پنهان متن
دیشب خودت این القاب و به خودت اضافه کردی تقصیر من نیستنخبه
نمایش یا پنهان متن
قبل از اینکه تو عضو بشی ما یه گروه بودیم .. یادش بخیر چه تاپیکهایی میزاشتیم سبزی پاک کنها و سبزی خرد کنها کلی میخندیدیم..... ولی حیف که یه عقده عقده ای نفهمیدن همش شوخی و مسخره بازیه و عین عقده ایا جبهه گرفتنstar night
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
mati
بچه ها اگه کسی تصویریش رو داره بزاره ممنون میشم
Kishe Mehr
چی شده یره؟
هاچو هاچو
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→