مهدی جان عزیزم از رو ابرها بیا پایین بد جور رفتی تو توهم اینو بخون همه چی دستت میاد یک مرد چینی برای فرار از برخوردهای تند و خشن همسرش، قرارداد رسمی با او انعقاد کرده که هر هفته ف ...
یک مرد چینی برای فرار از برخوردهای تند و خشن همسرش، قرارداد رسمی با او انعقاد کرده که هر هفته فقط یکبار از او کتک بخورد.
این مرد 32 ساله که رنج زیادی از مشتهای همسرش متحمل شده به این ترفند منحصر به فرد روی آورده تا از کتک خوردن های زیاد فرار کند. این قرارداد با حضور والدین همسر این مرد امضاء شد. اگر همسر او بندهای قید شده در این قرار داد را زیرپا بگذارد، باید به خانه والدینش برگردد و 3 روز در آنجا بماند.
همسر این مرد از کودکی تاکنون ورزش رزمی کونگفو را میآموزد. او گفته که نمیخواهد شوهرش را کتک بزند، اما هیچ راهی برای جلوگیری از وقوع مشاجرات لفظی نیست و این مسئله مشکلساز است.
این زن نمیتواند خود را کنترل کند، به همین دلیل شوهرش را کتک میزند. او همواره از مشاهده آثار کبودی و جراحت بربدن همسرش که در اثر کتک زدنهای او ایجاد شده، ابراز تاسف میکند.
مهدی جان عزیزم از رو ابرها بیا پایین بد جور رفتی تو توهم اینو بخون همه چی دستت میاد یک مرد چینی برای فرار از برخوردهای تند و خشن همسرش، قرارداد رسمی با او انعقاد کرده که هر هفته ف ...
یک مرد چینی برای فرار از برخوردهای تند و خشن همسرش، قرارداد رسمی با او انعقاد کرده که هر هفته فقط یکبار از او کتک بخورد.
این مرد 32 ساله که رنج زیادی از مشتهای همسرش متحمل شده به این ترفند منحصر به فرد روی آورده تا از کتک خوردن های زیاد فرار کند. این قرارداد با حضور والدین همسر این مرد امضاء شد. اگر همسر او بندهای قید شده در این قرار داد را زیرپا بگذارد، باید به خانه والدینش برگردد و 3 روز در آنجا بماند.
همسر این مرد از کودکی تاکنون ورزش رزمی کونگفو را میآموزد. او گفته که نمیخواهد شوهرش را کتک بزند، اما هیچ راهی برای جلوگیری از وقوع مشاجرات لفظی نیست و این مسئله مشکلساز است.
این زن نمیتواند خود را کنترل کند، به همین دلیل شوهرش را کتک میزند. او همواره از مشاهده آثار کبودی و جراحت بربدن همسرش که در اثر کتک زدنهای او ایجاد شده، ابراز تاسف میکند.
نمایش یا پنهان متنراست میگی اگه خدا نمیزد که امثال من و شما رو با هزار درد و بد بختی به دنیا نمیاوردن حتی به شوخی هم این جمله رو به زبون نیار ... برای خودت بده
Life Dream
اين يكي چه گناه داشت
هاچو هاچو
جرات نمیخواد که اصلا تصور کن خودم گفتم
نه ولی همون هم از سرش زیاده ....
Kishe Mehr
د ن د میفرمایم که
چنان زن بر سر مردت عزیزم......... که گوید والا بی تو من مریضم
بعدش زنتو اینقدر بزنش که بگوید... زندگیم را به پای تو میریزم
هاچو هاچو
آره داداش یادته
The one
چنان زن بر سر مردت عزیزم......... که گوید والا بی تو من مریضم
بعدش زنتو اینقدر بزنش که بگوید... زندگیم را به پای تو میریزم
خیلی نامردی
نمایش یا پنهان متن
اونهمه وزن و قافیه باهات کار کردم ببین چجوری شعرو به هم ریختmaryamlondon1
gilas
ای جاااانم مریم گلم
جوجو جنگولک باز بیا جواب بده
بهونه
نخبه
عاقلی میفرماید که چنان که یاوه ای شنیدی چهار انگشت دستت رو خرد کن تو دهن شاعر مورد نظر
نخبه
اینو بخون همه چی دستت میاد
یک مرد چینی برای فرار از برخوردهای تند و خشن همسرش، قرارداد رسمی با او انعقاد کرده که هر هفته ف ...
نخبه
اینو بخون همه چی دستت میاد
یک مرد چینی برای فرار از برخوردهای تند و خشن همسرش، قرارداد رسمی با او انعقاد کرده که هر هفته ف ...
man_sahraa
ژنرال
ای بابا . . . خدازده رو که آدم نمیزنه !
The one
دمش گرم شاگرد نمیخواد؟
ولی مرده حالا چرا بهش چسبیده به این میگن زن علیل نه زن ذلیل
نخبه
نمایش یا پنهان متن
راست میگی اگه خدا نمیزد که امثال من و شما رو با هزار درد و بد بختی به دنیا نمیاوردنیكى طفل دندان برآورده بود
پدر سر به فكرت فرو برده بود
كه من نان و برگ از كجا آرمش؟
مروت نباشد كه بگذارمش
چو بیچاره گفت این سخن، پیش جفت
نگر تا زن او را چه مردانه گفت
مخور هول ابلیس تا جان دهد
همان كس كه دندان دهد نان دهد
The one
كه من نان و برگ از كجا آرمش؟
این فکرو باید قبل تیر وتپر میکرد نه الان
نخبه
کلا فکر تیر تپر مغز اقایون رو پر کرده دیگه نمیتونن به چیز دیگه ای فکر کنن.. جاست تیر تپر
The one
آره کلا همشون هیزم شکنن تبراشونم دوست دارن
نخبه
نمایش یا پنهان متن
The one
یاد اون جکه افتادم که یارو نمیدونست اره برقی روشن میشه. اگه روشنش کنن دنیا رو تیر وتبر برمیداره
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→