شاید برای بعضی ها تکراری باشه تشخیص مدل گوشی با شماره تلفن همراه فرض کنید شماره تلفن یک فرد را در اختیار دارید و دوست دارید بدانید گوشی وی ساخت کدام کارخانه است و مدل دقیق گوشی او چیست. شاید در نگاه اول چنین چیزی ممکن نباشد، اما در صورتی که شماره مورد نظر شما «ایرانسل» یا «همراه اول» باشد به سادگی چنین کاری امکان پذیر است. تنها لازمه این کار نیز دسترسی به اینترنت است. خطوط «ایرانسل» : برای پیدا کردن نوع گوشی شماره های «ایرانسل» کافی است به آدرس اینترنتی شماره ایرانسل مراجعه کنید. سپس شماره تلفن همراه مورد نظر را با پیششماره و بدون صفر وارد کنید و روی دکمه «مرحله بعد» کلیک نمایید (به عنوان مثال 9350000000). در صفحه بعد، کارخانه و مدل گوشی این شماره را خواهید دید. خطوط «همراه اول» : برای پیدا کردن مدل گوشی شماره های «همراه اول» (که البته واسه من جواب نداد گفتم شاید واسه شما کار کنه ) نیز کافی است به آدرس شماره همراه اول مراجعه کنید. شماره تلفن همراه را با پیش شماره و به همراه کد 98 و بدون صفر وارد کرده و روی دکمه «مرحله بعد» کلیک کنید (به عنوان مثال 989120000000). در صفحه بعد، کارخانه و مدل گوشی این شماره موبایل را مشاهده خواهید کرد. این دو صفحه در اصل برای دریافت خدمات دیتا راه انداری شدهاند اما چنین استفاده ای نیز می توان از آنها کرد
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
يه مزاحم داشتم با اين روش تونستم حد اقل 70 درصد به طرف مزاحم نزديكتر بشم! آخه ادرس و شماره شناسنامه و اسمشو پيدا كردم، حالا مدل گوششيم دارم ديگه نميتونه بزنه زيرش! برم آبروشو ببرم
يه مزاحم داشتم با اين روش تونستم حد اقل 70 درصد به طرف مزاحم نزديكتر بشم! آخه ادرس و شماره شناسنامه و اسمشو پيدا كردم، حالا مدل گوششيم دارم ديگه نميتونه بزنه زيرش! برم آبروضشو ببرم
ای بابا مردم آزار نمایش یا پنهان متنآبروضشو منظورت همون آبه که باهاش وضو میگیرن
اولا که یره وایسا ببینم داداش هستی خب اینش سر جاش، ولی دیگه کار به جایی رسیده که میای پشت سر پست من پست میذاری ؟ کدوم پست؟ یه سری به نت روی دیوار بزنی همه چی میاد تو دستت نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متن
بعدشم دستت میسی واسه من جواب داد
میگم داداش مازی اسم و مشخصات طرف رو چطوری بدست اوردی؟ اینجا که نشون نداد
هاچو هاچو
تشخیص مدل گوشی با شماره تلفن همراه
فرض کنید شماره تلفن یک فرد را در اختیار دارید و دوست دارید بدانید گوشی وی ساخت کدام کارخانه است و مدل دقیق گوشی او چیست. شاید در نگاه اول چنین چیزی ممکن نباشد، اما در صورتی که شماره مورد نظر شما «ایرانسل» یا «همراه اول» باشد به سادگی چنین کاری امکان پذیر است. تنها لازمه این کار نیز دسترسی به اینترنت است.
خطوط «ایرانسل» :
برای پیدا کردن نوع گوشی شماره های «ایرانسل» کافی است به آدرس اینترنتی شماره ایرانسل مراجعه کنید. سپس شماره تلفن همراه مورد نظر را با پیششماره و بدون صفر وارد کنید و روی دکمه «مرحله بعد» کلیک نمایید (به عنوان مثال 9350000000). در صفحه بعد، کارخانه و مدل گوشی این شماره را خواهید دید.
خطوط «همراه اول» :
برای پیدا کردن مدل گوشی شماره های «همراه اول» (که البته واسه من جواب نداد
این دو صفحه در اصل برای دریافت خدمات دیتا راه انداری شدهاند اما چنین استفاده ای نیز می توان از آنها کرد
gilas
خوب چه کاریه از طرف میپرسم
تازه به حال من چه فرقی داره چه مدل باشه حالا
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
arash52
بنابراین گذاشتمش تو فِــر
ماهی
هاچو هاچو
تازه به حال من چه فرقی داره چه مدل باشه حالا
نمایش یا پنهان متن
راستش هیچ فرقیهاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
پس برو برش دار یه وقت سایت آتیش نگیره
نمایش یا پنهان متن
منم اگر اون سوتی رو با خواهرم میدادم دور هر چی تلفن بود یه خیط قرمز میکشیدمaac198000
مشترک گرامی: سرویس دیتای شما فعال نبوده و لذا قادر به دریافت تنظیمات نمی باشید لطفا برای اطلاعات بیشتر با 09990 تماس بگیرید.
هاچو هاچو
آره واسه همراه اول هایی که یه سری تنظیمات رو فعال نکرده باشن اینطوری میشه شرمنده
Life Dream
هاچو هاچو
ای بابا
نمایش یا پنهان متن
آبروضشوLife Dream
كفشات اذيتت نميكنه كه!
هاچو هاچو
نه مازی جون اندازمه
Life Dream
آره مساله ناموسي بود، طرف دخمله
هاچو هاچو
ااااااااااااااااااا
gilas
نمیخوام
ژنرال
یه خط ایرانسل رو چک کردم جواب داد ولی چند تای دیگه ایرانسل و همراه اول چک کردم جواب نداد!
sib
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
بعدشم دستت میسی واسه من جواب داد
میگم داداش مازی اسم و مشخصات طرف رو چطوری بدست اوردی؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→