₪ انجمن بوف بوفی ₪ » موبایل » تشخیص مدل گوشی با شماره تلفن همراه
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » موبایل » تشخیص مدل گوشی با شماره تلفن همراه
1 2

بدون عکس

تشخیص مدل گوشی با شماره تلفن همراه

2756 بازدید، 39 پست، نویسنده: هاچو هاچو

• هاچو هاچو

شاید برای بعضی ها تکراری باشه 806
    تشخیص مدل گوشی با شماره تلفن همراه
    فرض کنید شماره تلفن یک فرد را در اختیار دارید و دوست دارید بدانید گوشی وی ساخت کدام کارخانه است و مدل دقیق گوشی او چیست. شاید در نگاه اول چنین چیزی ممکن نباشد، اما در صورتی که شماره مورد نظر شما «ایرانسل» یا «همراه اول» باشد به سادگی چنین کاری امکان پذیر است. تنها لازمه این کار نیز دسترسی به اینترنت است.
    خطوط «ایرانسل» :
    برای پیدا کردن نوع گوشی شماره‌ های «ایرانسل» کافی است به آدرس اینترنتی شماره ایرانسل مراجعه کنید. سپس شماره تلفن همراه مورد نظر را با پیش‌شماره و بدون صفر وارد کنید و روی دکمه «مرحله بعد» کلیک نمایید (به عنوان مثال 9350000000). در صفحه بعد، کارخانه و مدل گوشی این شماره را خواهید دید.
    خطوط «همراه اول» :
    برای پیدا کردن مدل گوشی شماره‌ های «همراه اول» (که البته واسه من جواب نداد :37: گفتم شاید واسه شما کار کنه 286 ) نیز کافی است به آدرس شماره همراه اول مراجعه کنید. شماره تلفن همراه را با پیش‌ شماره و به همراه کد 98 و بدون صفر وارد کرده و روی دکمه «مرحله بعد» کلیک کنید (به عنوان مثال 989120000000). در صفحه بعد، کارخانه و مدل گوشی این شماره موبایل را مشاهده خواهید کرد.
    این دو صفحه در اصل برای دریافت خدمات دیتا راه‌ انداری شده‌اند اما چنین استفاده‌ ای نیز می‌ توان از آنها کرد :3:

1 سپاس: پرهام

• gilas

نقل قول: هاچو هاچو
    شماره تلفن یک فرد را در اختیار دارید و دوست دارید بدانید گوشی وی ساخت کدام کارخانه است و مدل دقیق گوشی او چیست.

خوب چه کاریه از طرف میپرسم :4:
    تازه به حال من چه فرقی داره چه مدل باشه حالا :66:

• بچه مثبت

شاید برای بعضی ها تکراری باشه
    :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• دلشاد

مرسی برای من همراه اول جواب داد

• arash52

:13: ایرانسل رو جواب داد

بنابراین گذاشتمش تو فِــر :4:

• ماهی

اصولا در این زمینه ها کنجکاویم نمی آد :66:

• هاچو هاچو

نقل قول: gilas
    خوب چه کاریه از طرف میپرسم :4:
    تازه به حال من چه فرقی داره چه مدل باشه حالا :66:

نمایش یا پنهان متنراستش هیچ فرقی 806 ولی بهتره تو پستت تجدید نظر کنی :4:

• هاچو هاچو

نقل قول: دلشاد
    مرسی برای من همراه اول جواب داد

نمایش یا پنهان متن :8: پس احتمالا تنظیماتش رو فعال کرده بوده :3:

نقل قول: arash52
    بنابراین گذاشتمش تو فِــر :4:

پس برو برش دار یه وقت سایت آتیش نگیره 286
    نقل قول: ماهی
    اصولا در این زمینه ها کنجکاویم نمی آد :66:

نمایش یا پنهان متنمنم اگر اون سوتی رو با خواهرم میدادم دور هر چی تلفن بود یه خیط قرمز میکشیدم :83: حالا واسه چی ترسیدین :1:

• aac198000

هاچو هاچو,
    مشترک گرامی: سرویس دیتای شما فعال نبوده و لذا قادر به دریافت تنظیمات نمی باشید لطفا برای اطلاعات بیشتر با 09990 تماس بگیرید. :2:

• هاچو هاچو

نقل قول: aac198000
    مشترک گرامی: سرویس دیتای شما فعال نبوده و لذا قادر به دریافت تنظیمات نمی باشید لطفا برای اطلاعات بیشتر با 09990 تماس بگیرید.

آره واسه همراه اول هایی که یه سری تنظیمات رو فعال نکرده باشن اینطوری میشه شرمنده 276

• Life Dream

يه مزاحم داشتم با اين روش تونستم حد اقل 70 درصد به طرف مزاحم نزديكتر بشم! آخه ادرس و شماره شناسنامه و اسمشو پيدا كردم، حالا مدل گوششيم دارم ديگه نميتونه بزنه زيرش! برم آبروشو ببرم :14:

• هاچو هاچو

نقل قول: Life Dream
    يه مزاحم داشتم با اين روش تونستم حد اقل 70 درصد به طرف مزاحم نزديكتر بشم! آخه ادرس و شماره شناسنامه و اسمشو پيدا كردم، حالا مدل گوششيم دارم ديگه نميتونه بزنه زيرش! برم آبروضشو ببرم :14:

ای بابا :2: مردم آزار :14:
    نمایش یا پنهان متنآبروضشو :10: منظورت همون آبه که باهاش وضو میگیرن :4:

• Life Dream

آبروضشو منظورت همون آبه که باهاش وضو میگیرن

كفشات اذيتت نميكنه كه! :4:

• هاچو هاچو

كفشات اذيتت نميكنه كه! :4:

نه مازی جون اندازمه :83: ولی مثل اینکه این بنده خدا خیلی اذیتت کرده :4:

• Life Dream

نه مازی جون اندازمه ولی مثل اینکه این بنده خدا خیلی اذیتت کرده

آره مساله ناموسي بود، طرف دخمله :4: الان ديگه همه مشخصات و حتي مدل گوشيشم دارم، خدا خيرت بده :75:

• هاچو هاچو

آره مساله ناموسي بود، طرف دخمله :4: الان ديگه همه مشخصات و حتي مدل گوشيشم دارم، خدا خيرت بده :75:

ااااااااااااااااااا :4: یه تشکر خشک و خالی که فایده نداره :86: من کمکت کنم تو حالشو ببری :43: قابلتو نداشت :11:

• gilas

ولی بهتره تو پستت تجدید نظر کنی

نمیخوام :4:

• ژنرال

جالب بود.. نمیدونستم.

یه خط ایرانسل رو چک کردم جواب داد ولی چند تای دیگه ایرانسل و همراه اول چک کردم جواب نداد!

• sib

به چه درد میخوره؟به قول بابابزرگم:که چطو بشه؟(چطو=چطور) :4:

• Kishe Mehr

اولا که یره وایسا ببینم :37: داداش هستی خب اینش سر جاش، ولی دیگه کار به جایی رسیده که میای پشت سر پست من پست میذاری ؟ :22: کدوم پست؟ یه سری به نت روی دیوار بزنی همه چی میاد تو دستت :32:
    نمایش یا پنهان متن:4:

نمایش یا پنهان متن:11:

بعدشم دستت میسی واسه من جواب داد :4:

میگم داداش مازی اسم و مشخصات طرف رو چطوری بدست اوردی؟ :37: اینجا که نشون نداد :22:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: