کولر:زمانی که یک لر به مکانی رفته باشد و بین ما نباشد وردربرمن : به گویش محلی، برای من هم بردار تفکیک جنسیتی : تف انداختن و لگد زدن به جنس مخالف Frozen : (فروزان(با لهجه خارجی موت زارت : سكته! يهويي تلف شدن Nothing : ناچیز گوZپیچ : آنکه باد معده اش بوی هلو میدهد،آنکه با گوZش هوا را معطر میکند کامران : راننده کامیون بیسکوییت : کسی که 20 بار تصمیم گرفته ترک کنه Username : اسمتو زر بزن حلال زاده : هر کسی که پدرش،قد خمیده ای داشته باشد!! Ask me : از من عکس بگیر مهران : شخصی که در هوای مه آلود رانندگی می کند PPTP : فردی با تیپ اَNی
ولر:زمانی که یک لر به مکانی رفته باشد و بین ما نباشد
در زبان لری سی یعنی برای و دا یعنی مادر این رو همراه این توضیح از تویوتا کریسیدا داشته باش تا... تویوتا کریسیدا (Toyota Cressida) خودرویی است که در سالهای ۱۹۷۶ تا ۱۹۹۲در تویوتا، آیچی و ژاپن تولید شدهاست. طراحی آن خودروهای موتور جلو-محور عقب بوده است. یه لره می ره ژاپن و چند سال کار می کنه و برمی گرده، باباش میگه پسرم این چند سالی که ژاپن بودی چی جمع کردی و چی آوردی؟ پسره میگه: بابا یه کریسیدا آورده. باباهه میگه خوب خاک بر سر بی غیرت تو که ک...ی سی دا آوردی خوب ک...یم سی بابا میاوردی!!!
arash52
وردربرمن : به گویش محلی، برای من هم بردار
تفکیک جنسیتی : تف انداختن و لگد زدن به جنس مخالف
Frozen : (فروزان(با لهجه خارجی
موت زارت : سكته! يهويي تلف شدن
Nothing : ناچیز
گوZپیچ : آنکه باد معده اش بوی هلو میدهد،آنکه با گوZش هوا را معطر میکند
کامران : راننده کامیون
بیسکوییت : کسی که 20 بار تصمیم گرفته ترک کنه
Username : اسمتو زر بزن
حلال زاده : هر کسی که پدرش،قد خمیده ای داشته باشد!!
Ask me : از من عکس بگیر
مهران : شخصی که در هوای مه آلود رانندگی می کند
PPTP : فردی با تیپ اَNی
aac198000
خیلی با حاله
نمایش یا پنهان متن
سپاس
arash52
تولید کار سختیه کوروش جان سخت سخت
دلشاد
gilas
ژنرال
ماهی
هاچو هاچو
دیااکو
در زبان لری سی یعنی برای و دا یعنی مادر این رو همراه این توضیح از تویوتا کریسیدا داشته باش تا...
تویوتا کریسیدا (Toyota Cressida) خودرویی است که در سالهای ۱۹۷۶ تا ۱۹۹۲در تویوتا، آیچی و ژاپن تولید شدهاست. طراحی آن خودروهای موتور جلو-محور عقب بوده است.
یه لره می ره ژاپن و چند سال کار می کنه و برمی گرده، باباش میگه پسرم این چند سالی که ژاپن بودی چی جمع کردی و چی آوردی؟ پسره میگه: بابا یه کریسیدا آورده.
باباهه میگه خوب خاک بر سر بی غیرت تو که ک...ی سی دا آوردی خوب ک...یم سی بابا میاوردی!!!
Kishe Mehr
کی چه ماشینی سوار میشه :
نانواها : آر دی
قزوینی : پیکان
زندانی: فراری
شلخته : چروکی چیفد
عرب : همونی که دیااکو گفت
مجنون : لیلاند
ولکای آبادان : کامارو
قماربازا : رنو!!
mati
METALLICA