من همیشه با شرکت Apple در ارتباط خواهم ماند. امیدوارم در سراسر زندگیم، کارها به گونهای پیش روند که اهداف زندگی من و اهداف Apple مثل یک پردهی نقشدار، در تار و پود هم تنیده شوند. شاید چند سالی اینجا نباشم، اما من همیشه باز خواهم گشت.
– استیو جابز، ۱۹۸۵ این جملات را استیو جابز طی مصاحبهای با Playboy در سال ۱۹۸۵ ایراد نمود. اینها را در فوریه ۱۹۸۵، درست قبل از خروجش از شرکت اپل، که به همراه استیو وزنیاک و رونالد وین، تاسیس کرده بود، بیان نمود. اپل، از یک گاراژ شروع به کار کرد، اما هوش وزنیاک و راهبری جابز، طی نه سال آن را به یک شرکت استثنایی در زمینهی کامپیوترها تبدیل نمود.
فشار موفق بودن، جای خودش را به فراغبالی مبتدی بودن، و مطمئن نبودن، داد. این رخداد، مرا وارد خلاقانهترین دوران زندگیم کرد.
– استیو جابز، ۲۰۰۵ در همه چیز، نقاط منفی وجود دارد. اشتباهات و عواقب غیرعمد در هرچیزی وجود دارد. تباهکنندهترین بخش تکنولوژی که من تاکنون دیدهام، تلویزیون است. اما همین تلویزیون بهترین و عالیترین است.
– استیو جابز، ۲۰۰۳
خیلی از اوقات، مردم نمیدانند که چه میخواهند، تا اینکه شما نشانشان میدهید.
– استیو جابز، ۱۹۹۸ اول که شروع به حل مسئلهای میکنید، راهحلهایی که ابتدا به ذهنتان میرسند خیلی پیچیدهاند و اغلب افراد در این مرحله، دست از تلاش میکشند. اما اگر ادامه دهید و با مسئله زندگی کنید و لایههای زیرین مشکل را کشف کنید، اغلب به راهحلهای ظریف و سادهای دست خواهید یافت.
–استیو جابز، ۲۰۰۶
خلاقیت تنها ارتباط دادن بین چیزهاست. وقتی که از افراد خلاق میپرسید که چگونه کارها را انجام میدهند، آنها کمی احساس گناه میکنند، چون در حقیقت آنها کاری نمیکنند، بلکه فقط چیزهایی را مییبنند. بعد از مدتی این کار تقریباً برایشان عادی میشود.
– استیو جابز من متاسفم. این درست است. بچهدار شدن، دید شما را نسبت به چیزها تغییر داده است. ما متولد شدیم، در حال زندگی میکنیم و میمیریم. این واقعه برای یک مدت طولانیست که در جریان است.
– استیو جابز، ۱۹۹۳
استیو جابز تاثیر پررنگی روی صنعت گذاشت. تاثیر شگرف او روی دنیای الکترونیک شخصی، غیرقابل انکار است.
روحش شاد ..ایا میدونید ؟؟؟؟؟ پدر جابز مردي به نام عبدالفتاح جندالي، يك استاد دانشگاه در زمينه علوم سياسي اهل سوريه بود. جندالي بعدها با خانم جواني سيمپسون آمريكايي ملاقات كرد و بدون ازدواج، از او صاحب استيو جابز شد. جابز بعدا توسط يك خانواده آمريكايي يعني پل و كلارا جابز به فرزند خواندگي پذيرفته و در سان فرانسيسكو بزرگ شد.
اول که شروع به حل مسئلهای میکنید، راهحلهایی که ابتدا به ذهنتان میرسند خیلی پیچیدهاند و اغلب افراد در این مرحله، دست از تلاش میکشند. اما اگر ادامه دهید و با مسئله زندگی کنید و لایههای زیرین مشکل را کشف کنید، اغلب به راهحلهای ظریف و سادهای دست خواهید یافت.
–استیو جابز، ۲۰۰۶
خلاقیت تنها ارتباط دادن بین چیزهاست. وقتی که از افراد خلاق میپرسید که چگونه کارها را انجام میدهند، آنها کمی احساس گناه میکنند، چون در حقیقت آنها کاری نمیکنند، بلکه فقط چیزهایی را مییبنند. بعد از مدتی این کار تقریباً برایشان عادی میشود.
ژنرال
من همیشه با شرکت Apple در ارتباط خواهم ماند. امیدوارم در سراسر زندگیم، کارها به گونهای پیش روند که اهداف زندگی من و اهداف Apple مثل یک پردهی نقشدار، در تار و پود هم تنیده شوند. شاید چند سالی اینجا نباشم، اما من همیشه باز خواهم گشت.
– استیو جابز، ۱۹۸۵
این جملات را استیو جابز طی مصاحبهای با Playboy در سال ۱۹۸۵ ایراد نمود. اینها را در فوریه ۱۹۸۵، درست قبل از خروجش از شرکت اپل، که به همراه استیو وزنیاک و رونالد وین، تاسیس کرده بود، بیان نمود.
اپل، از یک گاراژ شروع به کار کرد، اما هوش وزنیاک و راهبری جابز، طی نه سال آن را به یک شرکت استثنایی در زمینهی کامپیوترها تبدیل نمود.
فشار موفق بودن، جای خودش را به فراغبالی مبتدی بودن، و مطمئن نبودن، داد. این رخداد، مرا وارد خلاقانهترین دوران زندگیم کرد.
– استیو جابز، ۲۰۰۵
در همه چیز، نقاط منفی وجود دارد. اشتباهات و عواقب غیرعمد در هرچیزی وجود دارد. تباهکنندهترین بخش تکنولوژی که من تاکنون دیدهام، تلویزیون است. اما همین تلویزیون بهترین و عالیترین است.
– استیو جابز، ۲۰۰۳
خیلی از اوقات، مردم نمیدانند که چه میخواهند، تا اینکه شما نشانشان میدهید.
– استیو جابز، ۱۹۹۸
اول که شروع به حل مسئلهای میکنید، راهحلهایی که ابتدا به ذهنتان میرسند خیلی پیچیدهاند و اغلب افراد در این مرحله، دست از تلاش میکشند. اما اگر ادامه دهید و با مسئله زندگی کنید و لایههای زیرین مشکل را کشف کنید، اغلب به راهحلهای ظریف و سادهای دست خواهید یافت.
–استیو جابز، ۲۰۰۶
– استیو جابز
من متاسفم. این درست است. بچهدار شدن، دید شما را نسبت به چیزها تغییر داده است. ما متولد شدیم، در حال زندگی میکنیم و میمیریم. این واقعه برای یک مدت طولانیست که در جریان است.
– استیو جابز، ۱۹۹۳
استیو جابز تاثیر پررنگی روی صنعت گذاشت. تاثیر شگرف او روی دنیای الکترونیک شخصی، غیرقابل انکار است.
سخنرانی استیو جابز در مراسم فارغ التحصیلی دانشگاه استنفورد با زیرنویس فارسی
gilas
قیلتره که
ژنرال
شما که ماشالا به فیلترشکن و وی-پی-ان و اینترنت پرسرعت مجهز هستید
من دانلودش کردم. آپلود کنم؟
gilas
آره
arash52
غم آخرتون باشه
ماهی
دلشاد
aac198000
جالب بود
نمایش یا پنهان متن
سپاسهاچو هاچو
چه جمله با حالی
ببخشید که مُرد
maryamlondon1
PLAYBOY
روحش شاد ..ایا میدونید ؟؟؟؟؟
پدر جابز مردي به نام عبدالفتاح جندالي، يك استاد دانشگاه در زمينه علوم سياسي اهل سوريه بود. جندالي بعدها با خانم جواني سيمپسون آمريكايي ملاقات كرد و بدون ازدواج، از او صاحب استيو جابز شد. جابز بعدا توسط يك خانواده آمريكايي يعني پل و كلارا جابز به فرزند خواندگي پذيرفته و در سان فرانسيسكو بزرگ شد.
یعنی مستر جایز عرب الاصل تشریف دارن
ژنرال
امروز مثل اینکه داری به مامان کمک میکنی آره؟
غم آخرتون باشه
بقای عمر لپتاب شما باشه
ماهی جان چرا امروز حالتت ترسه؟
کوسه اومده؟
جالب بود
نمایش یا پنهان متن
مرسیماهی
نه کوسه نیومده
payaam
ژنرال
پس چی شده؟
نکنه اختلاس کردی لو رفتی؟
ورود شما هم به بوفیلند گرامی باد
Holtek
ژنرال
آره
Holtek
مخصوصا این دوتا
–استیو جابز، ۲۰۰۶
ماهی
شایدم دزد زده شده م
ژنرال
ای بابا
کِی؟ کجا؟؟
mati
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→