آِیا برای سرمایه گذاری در دبی و کشورهای "عربی" دیگر به دنبال یک سازمان قابل اعتماد هستید ؟؟
آیا می خواهید فرزندانتان بهتر فارسی صحبت کنند ؟؟
آیا برای اقامت در انگلستان ، مالزی ، ونزوئلا ، استرلیا و اتریش نیاز به ویزای تحصیلی یا کاری دارید ؟؟
آیا حاضرید حتی خود را جر دهید اما گرین کارت آمریکا را بگیرید ؟؟
آیا عمرتان دارد در آن خراب شده " هرجا که هستید فرقی نمیکند " تلف می شود ؟؟
آیا حتی کفن ندارید که گورتان کجا باشد ؟؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . آیا می دانید این ها به کسی مربوط نیست و هر کسی مشکلات زهرماری خودش را دارد ؟؟
آره ...حاضرم
نقل قول: koorosh kabir
نه..تلف که نمیشه..ولی خب می گذره
نقل قول: koorosh kabir
آیا می دانید این ها به کسی مربوط نیست و هر کسی مشکلات زهرماری خودش را دارد ؟؟
اِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِ ِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِ این همه فکر مردم فسفز سوزوندم نمایش یا پنهان متن
ممنون از محبتتون ،هستم زیر سایتون ،نفسی میکشم و گهگاهی دمی بازدم میکنم ،کم کمکی مشکلات زیاد شده و من نیز به طبع کمر خمّ نمودهام ،باشد که کارها خوب پیش رود و من نیز به جم دوستان بپیوندم .... شاد باشید و پیروز
نمایش یا پنهان متنکلمه ایا رو که میشنوم خندم میگیره اخه یاد یه خاطره ای میافتم که یکی برام تعریف کرده دوستم تعریف میکرد که یکی از اقوامشون مغازه مرغ و ماهی داشته یه مغازه خیلی معمولی و این یارو هم خیلی سوتی بوده و چرت و پرت زیاد میگفته یه روز یه خانوم میاد مغازه چند تا ماهی میخره و به این اقا میگه اینا رو پولکش رو برام تمیز کن و قطعه قطعه کن از اونجائی که این اقاهه هم عمرن از این کارا نمیکرد چون کلاس مغازشم به این چیزا نمیخورد بر میگرده به خانومه با لهجه غلیظ با تیکه و متلک میگه آیا قابلمه بیار بپزم.. نمیدونم این ایا این وسط چی کار میکنه واسه همین هر وقت کلمه ایا رو میشنوم خود به خود یاد اون اقاهه می افتم
koorosh kabir
آیا از مشکلات جنسی رنج می برید ؟؟
آیا نمی توانید سیگار را ترک کنید ؟؟
آیا به اندامی بهتر فکر می کنید ؟؟
آِیا برای سرمایه گذاری در دبی و کشورهای "عربی" دیگر به دنبال یک سازمان قابل اعتماد هستید ؟؟
آیا می خواهید فرزندانتان بهتر فارسی صحبت کنند ؟؟
آیا برای اقامت در انگلستان ، مالزی ، ونزوئلا ، استرلیا و اتریش نیاز به ویزای تحصیلی یا کاری دارید ؟؟
آیا حتی کفن ندارید که گورتان کجا باشد ؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
آیا می دانید این ها به کسی مربوط نیست و هر کسی مشکلات زهرماری خودش را دارد ؟؟
دلشاد
پسر کجا بودی دلم واست تنگ شده بود
بهونه
Holtek
آیا معلومه کجایی ...؟
ماهی
کمی تا قسمتی
اِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِ...زشته
نه...نا شکری نمیکنم
آره ...حاضرم
نه..تلف که نمیشه..ولی خب می گذره
اِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِ
ِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِاِِِِِِِِِِ این همه فکر مردم فسفز سوزوندم
نمایش یا پنهان متن
aac198000
حالا بعد از اینهمه آیا چرا خوشحال نیستی رفیق
koorosh kabir
ممنون از محبتتون ،هستم زیر سایتون ،نفسی میکشم و گهگاهی دمی بازدم میکنم ،کم کمکی مشکلات زیاد شده و من نیز به طبع کمر خمّ نمودهام ،باشد که کارها خوب پیش رود و من نیز به جم دوستان بپیوندم .... شاد باشید و پیروز
gilas
نمایش یا پنهان متن
خوشحالم باز اینجاییarash52
آیا باور می کنی ؟
The one
mz56mz
ژنرال
آیا باور می کنی ؟
خدا سر شاهده منم دیروز داشتم بهت فکر میکردم آبای جان
koorosh kabir
SaMaN TaJ
آیا دلت برای ما تنگ نشده بود؟
و هزار آیای دیگر........
هاچو هاچو
KuRoSh
آیا نمی دانی که چقدر جات خالی بود
نخبه
نمایش یا پنهان متن
کلمه ایا رو که میشنوم خندم میگیره اخه یاد یه خاطره ای میافتم که یکی برام تعریف کردهدوستم تعریف میکرد که یکی از اقوامشون مغازه مرغ و ماهی داشته یه مغازه خیلی معمولی و این یارو هم خیلی سوتی بوده و چرت و پرت زیاد میگفته یه روز یه خانوم میاد مغازه چند تا ماهی میخره و به این اقا میگه اینا رو پولکش رو برام تمیز کن و قطعه قطعه کن از اونجائی که این اقاهه هم عمرن از این کارا نمیکرد چون کلاس مغازشم به این چیزا نمیخورد بر میگرده به خانومه با لهجه غلیظ با تیکه و متلک میگه آیا قابلمه بیار بپزم.. نمیدونم این ایا این وسط چی کار میکنه واسه همین هر وقت کلمه ایا رو میشنوم خود به خود یاد اون اقاهه می افتم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→