دلم برا معلمه سوخت انگار سنش زیاد بود.زورش نمیرسید کنترل پسرا خیلی مشکله پسر بی حیا...بدم اومد ازش نمایش یا پنهان متنیه خاطره بگم در مورد کنترل پسرا که واقعا کار آسونی نیست جشن تولد 8 سالگی پسرم تصمیم گرفتم بچه های کلاسشون رو دعوت کنم.خلاصه حدود 18 تا بچه 8 ساله.اولش که اومدن مودب رفتن نشستن یه پنج شش دقیقه ای که گذشت کم کم شروع کردن.. .وااااااااااااااای یادم نمیره...من که مهمونا رو ول کرده بودم فقط تمام تلاشم کنترل اینا بود.سقف خونه داشت می اومد روی زمین..اتاق محمد امین که هیچ چیزش سر جاش نبود...خواهر بیچاره م و مامانم مواظب پذیرایی و اینا بودن.نمی دونستم چه خاکی باید تو سرم بریزم. من و شوهر خواهرم شروع کردیم براشون مسابقه اجرا کردن و دلقک بازی.... ولی مگه زمان می گذشت؟ بعضی مامان بابا ها هم که ماشالله خدای خونسردی مهمونی تا ساعت 10 شب بود..کم کم ساعت 12 پیداشون میشد دنبال بچشون... به من خیلی سخت گذشت ولی پشیمون نشدم چون همیشه پسرم می گه بهترین جشن تولد زندگیم بوده ولی دیگه درس عبرتی شد از این غلطا نکنم...تازه وقتی رفتن تا یه هفته از زیر فرش و زیر تخت و بالای لوستر و هر جا که فکر کنید آثار خرابکارهاشون رو باید جمع میکردم
هاچو هاچو
لینک دانلود
The one
نمایش یا پنهان متن
بازار گرمی بود و گرنه اصلا حوصله ی فیلم دیدن ندارم اونم تو این سرماژنرال
هاچو هاچو
نامرد
دلشاد
gilas
ولی میگم پسره حالت طبیعی نداره ها
صندلی پرت میکنه
ماهی
کنترل پسرا خیلی مشکله
پسر بی حیا...بدم اومد ازش
نمایش یا پنهان متن
یه خاطره بگم در مورد کنترل پسرا که واقعا کار آسونی نیستجشن تولد 8 سالگی پسرم تصمیم گرفتم بچه های کلاسشون رو دعوت کنم.
من و شوهر خواهرم شروع کردیم براشون مسابقه اجرا کردن و دلقک بازی....
بعضی مامان بابا ها هم که ماشالله خدای خونسردی مهمونی تا ساعت 10 شب بود..کم کم ساعت 12 پیداشون میشد دنبال بچشون...
به من خیلی سخت گذشت ولی پشیمون نشدم چون همیشه پسرم می گه بهترین جشن تولد زندگیم بوده
ولی دیگه درس عبرتی شد از این غلطا نکنم...تازه وقتی رفتن تا یه هفته از زیر فرش و زیر تخت و بالای لوستر و هر جا که فکر کنید آثار خرابکارهاشون رو باید جمع میکردم
هاچو هاچو
وای چه مامان مهربونی
از همه ممنونم
Holtek
چینی بودن ؟
آخه اونجا همه ورزش رزمی بلدن
دفعه بعد بجای همه اون 18 نفر پسر 3 ساله منو دعوت بکن قول می دم جای همه اون 18 نفر رو برات خرابکاری می کنه
هاچو هاچو
آخه اونجا همه ورزش رزمی بلدن
دیگه همین مونده معلم هم چینیش بیاد تو بازار
بچه 3 ساله رو از کجا آوردی الان ؟
ماهی
قابلی نداشت
آخی جیگرشو....
ولی من توبه کردم
Holtek
الان که نیاوردم ، مال چهار سال پیشه
نمایش یا پنهان متن
پ ن پ خریدمشنمایش یا پنهان متن