₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » گونه‌شناسی دختران براساس«دماغو‌لوژی»
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » گونه‌شناسی دختران براساس«دماغو‌لوژی»
1 2

بدون عکس

گونه‌شناسی دختران براساس«دماغو‌لوژی»

671 بازدید، 22 پست، نویسنده: arash59

• arash59

تصویر در دسترس نیست

همان‌طور که پسرها انواع و اقسام دارند، دخترها هم گونه‌های گوناگونی دارند. اگر خوب به آنها نگاه کنی، آنها هم خوب به تو نگاه می‌کنند.

اگر بد به آنها نگاه کنی، آنها هم چپ‌چپ نگاهت می‌کنند. پروفسور «آشپلیوس»1 در مقاله‌ای ده هزار صفحه‌ای پانزده‌هزار تا از خصوصیات دختران را بررسی کرده است. ما از «فصل دماغیات» تعدادی از این نظریه‌ها را دستچین کرده و در این‌جا می‌‌آوریم.
    *بعضی از دخترها فکر می‌کنند از دماغ فیل افتاده‌اند. توی مهمانی‌ها (فرق نمی‌کند؛ چه عروسی باشد، چه عزا) محل سگ به هیچ‌کس نمی‌گذارند. به این گونه از دخترها می‌گویند: «دختران دماغ فیلی». از نظر روان‌شناسی این افراد دچار بیماری «بیش تشکری» هستند و نیاز مبرم به مقدار زیادی «قربان- صدقه» دارند.
    *برخی از اینها که به آنها اونها می‌گویند به «دختران دماغ عقابی» مشهورند. اینها همان‌هایی هستند که بابابزرگشان را جلوی چشم بابایشان می‌آورند تا خرج عمل دماغشان را تهیه کنند. این دسته مدام جلوی آینه دماغشان را با خط‌کش و کولیس اندازه می‌گیرند یا از زوایای مختلف از دماغ خود عکس می‌گیرند و با برنامة فتوشاپ آن را ویرایش می‌کنند. اونها روزی چند بار از خدا می‌پرسند: «آخه چرا عقاب رو آفریدی؟» البته این دسته از دختران نسبت به گلابی، لامپ پرمصرف، کوفته تبریزی و هرچیزی که شبیه دماغشان باشد آلرژی دارند.
    *دسته‌ای دیگر از دختران وجود دارند که اشکشان توی دماغشان است. البته جسارت نشود، این دسته فکر می‌کنند با دیدن هر چیز باحال یا بی‌حالی باید بزنند زیر گریه و مشکلاتشان را با قدرتِ عجیبِ این مایع شگفت‌انگیز حل بفرمایند. این دختران در رشته آب‌غوره‌گیری کارشناسی ارشد دارند و قادرند با هر قطره اشک فین‌فین کرده و بر مخاطب تأثیر بگذارند. به این دسته «دختران جاری دماغ» گفته می‌شود.
    *و اما دسته‌ای دیگر از دختران بر خلاف بقیه، نه به سوسک حساسیت دارند و نه از دیدن مورچه توی قندان غش می‌کنند. هیچ پشه‌ای هم نمی‌تواند به آنها لگد بزند. چرا که خودشان اهل لگدپرانی یا به قول استادشان «دفاع شخصی» هستند. برای این دستة اخیر کوبیدن بر فرق سر آقایان مثل آب خوردن است، زیرا با هر عطسه‌شان چهارتا پسر را در هوا معلق می‌کنند و با شاخ بر زمین می‌کوبند، به این گروه از دختران ... هیچی نمی‌گویند، چون جرئتش را ندارند. به‌خصوص پسرها که دنبال نقطه ضعف دخترها می‌گردند تا نقطه ضعف خود را پنهان کنند.
    1.پانویس: لازم به یادآوری ‌است که نویسنده این مقاله یعنی پروفسور آشپلیوس به دلیل نامعلومی به مرگ طبیعی به قتل رسید
    [/center][center]

• aac198000

نقل قول: arash59
    لازم به یادآوری ‌است که نویسنده این مقاله یعنی پروفسور آشپلیوس به دلیل نامعلومی به مرگ طبیعی به قتل رسید

:23: :23:

• mz56mz

ممنون ارش جان :83:

• gilas

لازم به یادآوری ‌است که نویسنده این مقاله یعنی پروفسور آشپلیوس به دلیل نامعلومی به مرگ طبیعی به قتل رسید

شما که نمی خوای به مرگ طبیعی به سرنوشت این پروفسور دچار بشی :50:

• mati

واااااااااااااااااااای مرسی خیلی باحال بود بخصوص جمله اخر 247
    وای خیلی خوبه امروز همه تاپیک خنده دار زدن 247 248

• Kishe Mehr

دچار بیماری «بیش تشکری» هستند و نیاز مبرم به مقدار زیادی «قربان- صدقه» دارند.

:23: وای دلممممممم 247
    نمایش یا پنهان متناخه عزیز من شما بگو کدوم دختری دلش نمی خواد همش قربون صدقه اش برن :50:

• ماهی

نقل قول: mz56mz
    ممنون ارش جان :83:

نقل قول: aac198000
    :23: :23:

نقل قول: دلشاد
    :4: :23: :4:

خوبه تازه از زندون آزاد شدیدیا... :37:
    arash59,
    نویسنده این مقاله یعنی پروفسور آشپلیوس به دلیل نامعلومی به مرگ طبیعی به قتل رسید

248

• arash59

ماهی,
    چیه بابا چرا بهتون بر خورده :3:
    نکنه شما از این قماسین :4:
    چون یه سریاشون هم نگفته ها :50:

• mojde

بعضي وقتا آدم از يه كارايي پشيمون ميشه مثلاهمين راهنمايي آرش 59 خان براي چطور تاپيك گذاشتن تو رو خدا ببين ميخواست چه تاپيك ناجوريم بذاره . اولا دستشو رو نكرده بود من فكر كردم چقدر مظلومه حالا ميفهمم اينم به مرگ طبيعي بايد به قتل برسه :16:

• Holtek

:85:
    نقل قول: ماهی
    خوبه تازه از زندون آزاد شدیدیا...

خوب نیست آدم از خودش تعریف کنه ولی حتما وکیل خوبی داشتن :5:

• The one

:23:

اگه بعضی از دخملها از دماغ فیل افتادن بیشتر پسرا از دماغ دایناسور پرت و پلاا شدن به گونه ای که هم پدر نسل بعدی رو درمیارن هم نسل اجدادشونو منقرض کردن!! :23:

نقل قول: Kishe Mehr
    اخه عزیز من شما بگو کدوم دختری دلش نمی خواد همش قربون صدقه اش برن

میسی خواهلی :9:
    :23: :23: :23:

• arash59

دوستان اگه فردا منو ندیدین حلال کنید :24:
    چون ممکنه امشب گولدونی در بره یا .... :50:
    یا خانوما دست به یکی کنن و سایتمونو منفجر کنن :4:
    مگه وکیلم بتونه کاری کنه :3:

• gilas

خانما بیاین رای بدین این تاپیک رو به مرگ طبیعی منفجر کنم :4:

• The one