زن: خبر خوب! من حامله هستم، تو بالاخره پدر شدی ! مرد: چمدانت را ببند، همین حالا و برای همیشه از اینجا برو! زن: چرا؟! مرد: من دو سال قبل بدون این که به کسی بگویم، عمل وازکتومی انجام دادم. زن (با گریه و جیغ): اگر به من توجه میکردی، این اتفاق هرگز رخ نمیداد، من تمام این مدت با پسرخالهام میخوابیدم چون تو همیشه منشیهای شرکت را بیشتر از همسرت دوست داشتی، بزرگترین دروغت هم این بود که بهم گفتی عاشقم هستی . مرد: نه! بزرگترین دروغم این بود که عمل وازکتومی داشتهام!
خدمتکار از خانم خانه ای که در آنجا کار می کرد ، تقاضا کرد حقوقش را افزایش بدهد. خانم خانه که خیلی از این موضوع ناراحت شده بود ، تصمیم گرفت با خدمتکار صحبت کند . خانم خانه پرسید: « ماریا ! چرا می خوای حقوقت افزایش پیدا کنه !؟ » ماریا جواب داد : « خوب ... می دونید خانم ... سه تا دلیل برای اینکه حقوق من باید افزایش پیدا کنه وجود داره ! اولین دلیل اینه که من بهتر از شما اتو می کنم » خانم خانه پرسید : « کی گفته که تو بهتر از من اتو می کنی !؟ » ماریا : « همسرتون این طور می گه ! » خانم خانه گفت : « اوه ! » ماریا ادامه داد : « دلیل دوم اینه که من بهتر از شما آشپزی می کنم » خانم خانه با اندکی ناراحتی گفت : « مزخرفه ! کی گفته آشپزی تو بهتر از منه !!؟؟ » ماریا پاسخ داد : « همسرتون این طور می گه !! » خانم خانه بازم گفت : « اوه ! » ماریا با قاطعیت ادامه داد : « دلیل سوم اینه که من برای س-ک-س توی رختخواب بهتر از شما هستم ! » خانم خانه این دفعه با عصبانیت زیاد فریاد کشید : « آهان !!! این رو هم حتماً همسرم گفته ... آره !!!؟؟؟ » ماریا به آرامی پاسخ داد : « نخیر خانم ! راننده ی شخصی تون این طوری می گه ... » خانم خانه فوری و جدی پاسخ داد : « آهان ... باشه ... باشه ... راستی گفتی دوست داری چقدر به حقوقت اضافه بشه ؟ »
زن: خبر خوب! من حامله هستم، تو بالاخره پدر شدی ! مرد: چمدانت را ببند، همین حالا و برای همیشه از اینجا برو! زن: چرا؟! مرد: من دو سال قبل بدون این که به کسی بگویم، عمل وازکتومی انجام دادم. زن (با گریه و جیغ): اگر به من توجه میکردی، این اتفاق هرگز رخ نمیداد، من تمام این مدت با پسرخالهام میخوابیدم چون تو همیشه منشیهای شرکت را بیشتر از همسرت دوست داشتی، بزرگترین دروغت هم این بود که بهم گفتی عاشقم هستی . مرد: نه! بزرگترین دروغم این بود که عمل وازکتومی داشتهام!
- زنه به شوهرش میگه یه خبر سورپرایز کننده دارم برات - چه خبری عزیزم؟ - من حامله ام - عزیزم من 5 سال پیش کلا سیستمم رو از کار انداختم حالا هم همچینی سورپرایزنده برو خودتو از پنجره پرت کن پایین
arash52
مرد: چمدانت را ببند، همین حالا و برای همیشه از اینجا برو!
زن: چرا؟!
مرد: من دو سال قبل بدون این که به کسی بگویم، عمل وازکتومی انجام دادم.
زن (با گریه و جیغ): اگر به من توجه میکردی، این اتفاق هرگز رخ نمیداد، من تمام این مدت با پسرخالهام میخوابیدم چون تو همیشه منشیهای شرکت را بیشتر از همسرت دوست داشتی، بزرگترین دروغت هم این بود که بهم گفتی عاشقم هستی .
مرد: نه! بزرگترین دروغم این بود که عمل وازکتومی داشتهام!
خدمتکار از خانم خانه ای که در آنجا کار می کرد ، تقاضا کرد حقوقش را افزایش بدهد.
خانم خانه که خیلی از این موضوع ناراحت شده بود ، تصمیم گرفت با خدمتکار صحبت کند .
خانم خانه پرسید:
« ماریا ! چرا می خوای حقوقت افزایش پیدا کنه !؟ »
ماریا جواب داد :
« خوب ... می دونید خانم ... سه تا دلیل برای اینکه حقوق من باید افزایش پیدا کنه وجود داره !
اولین دلیل اینه که من بهتر از شما اتو می کنم »
خانم خانه پرسید : « کی گفته که تو بهتر از من اتو می کنی !؟ »
ماریا : « همسرتون این طور می گه ! » خانم خانه گفت : « اوه ! »
ماریا ادامه داد : « دلیل دوم اینه که من بهتر از شما آشپزی می کنم »
خانم خانه با اندکی ناراحتی گفت : « مزخرفه ! کی گفته آشپزی تو بهتر از منه !!؟؟ »
ماریا پاسخ داد : « همسرتون این طور می گه !! »
خانم خانه بازم گفت : « اوه ! »
ماریا با قاطعیت ادامه داد : « دلیل سوم اینه که من برای س-ک-س توی رختخواب بهتر از شما هستم ! »
خانم خانه این دفعه با عصبانیت زیاد فریاد کشید : « آهان !!! این رو هم حتماً همسرم گفته ... آره !!!؟؟؟ »
ماریا به آرامی پاسخ داد : « نخیر خانم ! راننده ی شخصی تون این طوری می گه ... »
خانم خانه فوری و جدی پاسخ داد : « آهان ... باشه ... باشه ... راستی گفتی دوست داری چقدر به حقوقت اضافه بشه ؟ »
The one
اولی هم باحال بید منتها از خنگولی زن ادم حرصش می گیره
در کل آموزنده بود در حد همون سایز مرقوم فرموده شده
دلشاد
arash59
محسن صائب
خدا خیرت بده لااقل روزی یک تاپیک بزار
Kishe Mehr
مرد: چمدانت را ببند، همین حالا و برای همیشه از اینجا برو!
زن: چرا؟!
مرد: من دو سال قبل بدون این که به کسی بگویم، عمل وازکتومی انجام دادم.
زن (با گریه و جیغ): اگر به من توجه میکردی، این اتفاق هرگز رخ نمیداد، من تمام این مدت با پسرخالهام میخوابیدم چون تو همیشه منشیهای شرکت را بیشتر از همسرت دوست داشتی، بزرگترین دروغت هم این بود که بهم گفتی عاشقم هستی .
مرد: نه! بزرگترین دروغم این بود که عمل وازکتومی داشتهام!
- زنه به شوهرش میگه یه خبر سورپرایز کننده دارم برات
- چه خبری عزیزم؟
- من حامله ام
- عزیزم من 5 سال پیش کلا سیستمم رو از کار انداختم حالا هم همچینی سورپرایزنده برو خودتو از پنجره پرت کن پایین
The one
این جوکت بداموزی داشت هم عدم مشورت زناشویی رو نشون میداد هم اینکه...
نمایش یا پنهان متن
بی غیرتی مردو نشون میداد که میخواسته زنشو از پنجره واسه ی نامحرمها سورپرایز کنهنمایش یا پنهان متن
اصن تو اینجا چیکار می کنی برو به سوالها جواب بده . یه هالمه سوال چرت دارم میخوام پرسان کنمgilas
KuRoSh
از نظر دنیای طنز
KuRoSh
از نظر طنز
ژنرال
یه 2XL هم بذار
بهونه
عجب سوژه ای گرفته بیشعور
malakeh
الهام
baron jon
Holtek