₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » وقتی حسنی قصد ازدواج داره
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » وقتی حسنی قصد ازدواج داره

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

وقتی حسنی قصد ازدواج داره

389 بازدید، 14 پست، نویسنده: KuRoSh

• KuRoSh

(با زبان محاوره بخوانید :1: )

حسنی گـــفـــت نــنــه قــربـونتـم.... . :5: .....بــرا زحــمــتــات نــنــه مــمنــونتم
    می دونــی دیــگه منم گُنده شـدم.... . :5: ......روی دّس تــو نــنــه مـــونــده شدم
    ولی انــگا نــمی خــوای بــرای مـن..... :9: .....بـــرای گـــل پـــسری مـــث ِ حـسن
    دس و آ سیــنــِتــو بــــــالا بـــزنـــی... . :35: .....بــگــیــری بــــرای ایــــن پـســر زنی
    نــنــه گـفـت قـربون اون قـّد و بـالات..... :77: ....قــربـــون چــشــای زاغ تـــو بـــابـــات
    از هــمــین فردا می رم خـواسّگاری..... :74: ..... ایــن کــارو بـسپـور به من چیکار داری
    آســیـنـاشـــو زد بــالا نــنــۀ حــسن.... .. :51: .....انــگــاری مــیــره بــه جـنگ تـن به تن
    هرجا رفت سنگی گذاشتن پیش پاش.... :62: .....داش دیــگه خسّه می شد یواش یواش
    یکــی گـفـت حسن سوادش نم داره.... .. :2: ....دیــگــری مـی گـفـت که خونه کم داره
    یکی شون شوهر زن ذلیل می خواس.... :109: . ...بــرا زن ذلــیــلــیشم دلـیـل می خواس
    اون یکی می گفت مـوهــاش وزوزیه....... :88: ...دیگـری شــاکــی کـــه ریــشاش بــُزیـه
    اون یــکی مــاشین زانتیا می خواس..... :15: ...بــرا مــهـــرش ســکــۀ طــلا مـی خواس
    دختــری مـی گـفت حسن بچّه ننَس .... :20: ....یــا چـــرا قــــدّش بـــلـنــدو ایــن هـمَس
    یکی شون شوهر بی ننه می خواس.... :19: ....دیــگـــری شـــوهـــری بــا قّــــد قـنـاس
    یکــی از اون دخــتــرای بـــا کـــلاس..... :80: ....ماه عسل می خواس تو شهر لاس وگاس
    حسنی دپــرس و وامــونــده شـدِش... :28: .. .از ســـوی دخــتــرا هــی رونـــده شــدِش
    نــنــۀ حسن دوچشمــاش پـر ِ اشک.... :40: ...مــث ایــنــکــه ســـوزنی خــورده تو مشک
    شبــی از شــبــا حسن یــهــو پــرید.. :82: ....دیگـــه هــیــشکی تـــو زمــیـــن اونــو ندید
    رفـت ورفــت اون بــالا بــالا پـر کشید... :110: ...تـــو فــضــــا ایـــنـــور و اونـــور ســر کشید
    رفــت ورفــت تــا که رسید به یک کره... :8: ..دیــد واویــــــلا دخـــتــــر ایــــن بــــالا پـــرُه
    تعــداد مــردا ولــی خــیــلی کــمــه ... :13: ..درعــــــوض دخـــتـــــــر و زن یـــه عـــالــمه
    مــرداشــون طــاســن و اکـبـیروكچل ... :40: ..كـــــوسه و كــــوتــــولــــه بــا يـــه پـاي شل
    همشون عــجــيـب غريب عينهو جن... :17: ...حـــسنـــي پـــيــــش اونــــا آلــــــن دولـــن
    زنــاشون ولــي هـمــه حــور وپـــري... :86: ...هـــمــــه بــــي حـــجـــاب ، بــدون روسري
    رو و میک آپ نمی خواس صورتشون .. :9: .... هـــمـــه جـــاشـــون پــتــی جز عــورتشون
    دخــتــرا دور حــسن حــلـــقـــه زدن... :82: ...از خــوشـــالی تـــــو هـــــوا مــی پـــریـــدن
    یکی گفــت حســن بـه قــربونت برم....1245...قــدمـــت بـــــذار رو ایــــن فــــرق ســـــرم
    دختری می گفت حسن چقد بلاست... :104: ...بـــرا مــــن مــــث ِیــــه تـــیــکـــۀ طـلاست
    یکی گــفـت دوسش دارم یــه عالمه ... :8: ...ایـــن تــــوریــــست خــــارجـــی مــال مـنه
    تــا بــه خود جنبید حسن زنش شدن.... :98: ....هـــمـــشـــون چــو وصــلـــۀ تـنـش شـدن
    نــه كســي ايــرادي از خــونه گرفت... . :80: ....نــــه بـــــرای مــــهـــر خـــود بــونـه گرفت
    نــه نــیــازی بــــود بــــه آزمـــایشات...1092.....نــه کـــه خـــرج مـــحضر و نــقــل و نــبـات
    نــه ازاو خــواسّــه بــودن پــول كلون ...1067....نـــــه تــمــنــّای یـــه مـــاشيــــن گـــــرون
    نـــه حـنـا بندون و پا گشا می خواس...1242.... نـــه عـــروسی تـــو هـــتـــل بـــرا کـــلاس
    نـــــه نــيــازي بــــود بــه وام ازدواج ....1106....كـــه بـــدی بـــرای اون هـــزارتـــا بـــه بـاج
    حال وروز خوبی داش مشتی حسن.....1022...دادنــش بـــه زور بـــه اون هـــف هشـتـا زن
    هم گــريـن كارت گـرفـت هم اعتبار.... .1010..سيــتـــي زن شـــد حـــسني تـــو اون ديـار
    یــه روزی کــه بـیـنشون می پـلـکید....1046 ...بـــا صـــدای گـــرومـــپ زخــواب خـوش پرید
    هاج و واج به هرطـرف نیگا می کـرد....1025... .نــنـــه را بـــلنـــد بـــلـــنــد صدا مــی کـرد
    دیـد که سقف خونشون خراب شده......1040....تــمـــوم ِ ایـــن خـــوشــیــاش بــر آب شده
    پـچ پچی شنید حــسن از این و اون.... 1023......کــه شــهــــاب سنـــگ اومــده از آسمون
    گــویــیــا ســنــگا زمـــریــخ اومــدن......1217.... تـــوی خـــونــــۀ حـــسن ســیــخ اومـدن
    بخت بد به جای اون هـف هــشتا زن....1215......هشت تــا سنــگ خــورده تــو خونۀ حسن
    وقتی «جـاویـد» شُنُفـت تو اون کـره......1206....چــیــزی کــه حـسن می خواس خیلی پُره
    بـه حسن گفت می شم رفـیـق رات.. ...1184....اگـــه خـــواسّـــی بــری پـیــش همسرات

• دلشاد

مرسی سرباز کچل فراری
    خبریه :74:

• KuRoSh

نقل قول: دلشاد
    خبریه

خبریه فردا میگم چه خبره :3:

• The one

نقل قول: Kurosh
    وقتی «جـاویـد» شُنُفـت تو اون کـره.

جاوید یهو از کجا پیداش شد؟ :4:
    مرسی جلال جان بامره بود واسه شکلکهاشم زحمت کشیدی :72:

• Kishe Mehr

از همون اواسط شعر فهمیدم بیچاره حسن عین خودم تو خواب بوده :83:

خلاصه هر کی خواست زن بگیره اگه دختری بهش قول ازدواج داد سفت و سخت بهش بچسبه مثل بعضی ها کلاه سرش نره :50:

نمایش یا پنهان متن:23:

مرسی مولانا کوروش جلالی سرباز وطن چه خبریه گلو؟ :37: 1189

• ژنرال

حموم رفته؟ :22:
    موهاشو کوتاه کرده؟ :22:
    ناخوناشو گرفته؟ :22:

• بهونه

دیدی کوروش فقط من نیستم میگم بقیه بچه ها هم یه چیزایی فهمیدن :23: :23:
    بچه ها کوروشهم آستیناش بالا رفته :111: :111:

• Holtek

درود بر سرباز رشید وطن :1:
    شعر وسوسه انگیزی بود :4:

• sib

خیلی بانمک بود.شکلکاشم خیلی خوب بود :78:
    جدی جدی خبریه؟ :89:

• gilas

هووووووووووووولا علوسی علوسی 243 265 271

• ماهی

چه با نمک بود..ولی داشتن یه جزیره یا یه کُره زن، رویای همه ی مرداست :83: .پسر من که 99 تا می خواد :99:

• KuRoSh

نقل قول: The one
    جاوید یهو از کجا پیداش شد؟

از همونجایی که حسن قصد ازدواج کرد
    نقل قول: The one
    مرسی جلال جان بامره بود واسه شکلکهاشم زحمت کشیدی

نه زحمت رو نکشیدم بجان مش غلام :42:
    نقل قول: Kishe Mehr
    از همون اواسط شعر فهمیدم بیچاره حسن عین خودم تو خواب بوده

تو این مدت چقدر باهوش شدی کشکک سعیدی :4:
    خلاصه هر کی خواست زن بگیره اگه دختری بهش قول ازدواج داد سفت و سخت بهش بچسبه مثل بعضی ها کلاه سرش نره

مثال بارز نه لاستیک بارز خود همین کاکو ی ما :10:
    مرسی مولانا کوروش جلالی سرباز وطن چه خبریه گلو؟

نقل قول: بهونه
    دیدی کوروش فقط من نیستم میگم بقیه بچه ها هم یه چیزایی فهمیدن

نقل قول: sib
    جدی جدی خبریه؟

نقل قول: gilas
    هووووووووووووولا علوسی علوسی

بلههههههههه خبریه :3:
    نقل قول: ماهی
    ولی داشتن یه جزیره یا یه کُره زن، رویای همه ی مرداست

جدااااااا پس چرا رویایی من نیست :100:
    نقل قول: ماهی
    .پسر من که 99 تا می خواد