خلاصه از کليه دوستان که يادي از بنده حقير و نيکو کردن تشکر دارم... نيکو هم به همه سلام ميرسونه...
سلامت باشید چند روز پیش کیف خریدم همش یاد نیکو جون بودم اخه اون روز که تهران بودین یه کیف ساده و شیک میخاست بخره نمیدونست کجا میتونه بخره نمیدونم بالاخره موفق شد یا نه.. هر بار کیف ساده میبینم یاد نیکو میافتم
وای خدای من یاد اون قدیما به خیر بهروز جان خدا دلت شاد کنه خیلی خوشحالم یادی از بچه های که جاشون خالیه میکنی ای کاش دانلودش گذشته بودی ژولی پولی عزیز نارنجی جون چطوره از طرف من بهش سلام گرم برسان خیلی خوشحالم شما را انجا میبینم ای کاش برگردی ومثل قبل سایت منور کنی دلم براتون یک ذره شده
شرمنده اشتباه گرفتی من گیلاسم مورچه اون شیخ متالیک هستش
نقل قول: ژولي پولي
حالا چون بعد مدتها اومدم هيچيت نميگم
آخی زحمت شد برات
مگه مريضي زنگ بزني اذيت کني؟
اوهوم
اي بابا... يکي بياد اينو برداره شايد شوهر کنه دست از اين کاراش برداره! مردم آزار!!!
کجا برداره تازشم مردم آزاری حال میده تازه یه استاد خوب پیدا کردم بسته های پیشنهادی خوبی هم داره برای مردم آزاری
شخصيت خاله خيلي بهت مياد خب...
باشه
ديگه اين نوبره والا!
آره دیگه گیلاس تو این فصل نوبره
اهه! خجالت داره دختر دراز گنده!
تا حالا که مورچه بودم حالا شدم دراز گنده بعدشم من کجام دراز گنده است بعد ترشم هیچم خجالت نداره خوب ما خیلی حسااااااااااااااسم اشکم زودی درمیاد دیگه داستام هم عقشولانه
ساحل میادش الانا باید بیاد دیگه البته 1.2.3 شاپلی نمیتونه بیادسایت یوزر وپسووردش رو قبول نمیکنه هر کاری هم کردیم درست نشد اما به صورت مهمان میاد شایدم الان تو سایت باشه
ممنون بهروز جان ژولي پولي, حسین جان خبر میدادی گاوی، گوسفندی، شاپرکی... قربانی میکردیم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
یه عالمه خوش اومدی ژولی پولی توپولی 826 جات خیلی خالی بود همین طور که جای خیلیای دیگه خالیه
باز گفت! عجبا! کاري نکن برم مانکن بشما!!! ايشالا اونام ميان يه روزي
نقل قول: میرزا
بچه ها میگفتن با یه تریلی 18چرخ تصادف کردی؟
هنو بيشتر!!! 18 تا مال يه لحظه ش بود... يه چيزي تو مايه هاي شاپري بود... ولي از اونجايي که خودت ميدوني و خودم ميدونم از پسش بر اومدم!
نیس که ماشالا حاج حسین تُپُله، اینه که نیروی شدیدی رو به تریلی وارد کرده
الان ديگه همه دونستن!
نقل قول: gilas
شما ها هم برین از نیکو اجازه نامه رسمی بگیرین بهش بگید توپولی 804
نيکو به تو اجازه رسمي داده؟ وايسا من حالي ازش بگيرم....
نقل قول: نخبه
سلامت باشید چند روز پیش کیف خریدم همش یاد نیکو جون بودم اخه اون روز که تهران بودین یه کیف ساده و شیک میخاست بخره نمیدونست کجا میتونه بخره نمیدونم بالاخره موفق شد یا نه.. هر بار کیف ساده میبینم یاد نیکو میافتم
خريد بابا، تو اون هيري ويري و عجله کيف و کفش خريد. دوباره برگشتيم يزد باز يه سري ديگه هم خريد!!!
نقل قول: نخبه
ساحل هم خیلی وقته نیستش بعضی روزا ثانیه ای میاد و میره مامان شاپلی هم نمیتونه با نام کاربریش وارد سایت بشه مشکلات داره گویا که حل نشد
خیلی سلام به نیکو جون برسونید و خوشحال شدم تو سایت دیدمتون نخبه ثانی سایت
ايشالا که سلامت باشن.... چشم حتمآ. اونم سلام داره.... نخبه ثاني هم خودتي! من از نخبه بودن استعفا دادم!
من چون میگم تُپُلی، اجازه نامه نمیخواد
تو هرچي دوس داري بگو حاجي... يه ميرزا بيشتر داريم مگه؟
مگه ایزوگام نکردی؟
ايزوگامم جواب نميده بابا... با اين وضعي که ما داريم فکر کنم بايد يه سري بکوبيم و از نو با مصالح اعلا از نو بسازيم!
وای خدای من یاد اون قدیما به خیر بهروز جان خدا دلت شاد کنه خیلی خوشحالم یادی از بچه های که جاشون خالیه میکنی ای کاش دانلودش گذشته بودی ژولی پولی عزیز نارنجی جون چطوره از طرف من بهش سلام گرم برسان خیلی خوشحالم شما را انجا میبینم ای کاش برگردی ومثل قبل سایت منور کنی دلم براتون یک ذره شده
قربون مامان مهربونم برم من... آره بهروز خيلي آقايي کردي نارنجي هم خوبه، سلام ميرسونه به همه... به خدا جفتمون اينقد گرفتاريم خودمونم نميفهميم چه جوري صبحمون شب ميشه فداي مامان مهربون خودمون... چشم... به خدا منم دلم تنگ شده
نقل قول: gilas
تازشم مردم آزاری حال میده تازه یه استاد خوب پیدا کردم بسته های پیشنهادی خوبی هم داره برای مردم آزاری
با اینکه همدرد نیستیم اما درکت میکنم چی میکشی. خدا بهت صبر بده
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هههههههههه از کی هم میخاد الگو بگیره.. ارش با دوستا و فامیلا که جمع میشن یه جا ساز مخالف با بقیه پسرا میزنه کلی میخندیم .. وقتی میاییم خونه میگه حال کردی زنها چه کیفی میکردن من هوای تو رو داشتم ولی مردا به خونم تشنه هستن پسر خاله ارش میگه تو موقعیت ما رو تو خونه خراب کردی تا هر کاری میکنیم زنهامون میگن یکم از ارش یاد بگیرین وای اونقدر میخندیم جفتی ...فکر کن اونهمه ادم همه میگن مرد باید ال باشه بل باشه یهو ارش میگه نههههههه من فقط زنم.. اصلا هر چی خانمها بگن .. وای خلاف بقیه مردا که حرف میزنه اونقدر باحاله بعضی وقتا میگن یه بار زنت نباشه تو رو بگیریم مفصل بزنیمت.. از ترس من جرات ندارن
نخبه
نمایش یا پنهان متن
ساحل هم خیلی وقته نیستش بعضی روزا ثانیه ای میاد و میره
مامان شاپلی هم نمیتونه با نام کاربریش وارد سایت بشه مشکلات داره گویا که حل نشد
ژنرال
شما ها هم برین از نیکو اجازه نامه رسمی بگیرین بهش بگید توپولی
من چون میگم تُپُلی، اجازه نامه نمیخواد
جدی پوسیده؟
مگه ایزوگام نکردی؟
ای بد نیستیم... شُکر...
فرو میرود و برمی آید!
منظورم نَفَسه البته
نخبه
منظورم نَفَسه البته
maryamlondon1
gilas
توپولی توپولی توپولی
شرمنده اشتباه گرفتی من گیلاسم مورچه اون شیخ متالیک هستش
آخی زحمت شد برات
اوهوم
کجا برداره
تازشم مردم آزاری حال میده
باشه
آره دیگه گیلاس تو این فصل نوبره
تا حالا که مورچه بودم حالا شدم دراز گنده
بعدشم من کجام دراز گنده است
بعد ترشم هیچم خجالت نداره خوب ما خیلی حسااااااااااااااسم اشکم زودی درمیاد دیگه
ساحل میادش الانا باید بیاد دیگه البته 1.2.3
شاپلی نمیتونه بیادسایت یوزر وپسووردش رو قبول نمیکنه هر کاری هم کردیم درست نشد
اما به صورت مهمان میاد شایدم الان تو سایت باشه
بچه مثبت
ژولي پولي,
حسین جان خبر میدادی گاوی، گوسفندی، شاپرکی... قربانی میکردیم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژولي پولي
جات خیلی خالی بود
باز گفت! عجبا! کاري نکن برم مانکن بشما!!!
ايشالا اونام ميان يه روزي
هنو بيشتر!!! 18 تا مال يه لحظه ش بود... يه چيزي تو مايه هاي شاپري بود...
ولي از اونجايي که خودت ميدوني و خودم ميدونم از پسش بر اومدم!
الان ديگه همه دونستن!
نيکو به تو اجازه رسمي داده؟ وايسا من حالي ازش بگيرم....
خريد بابا، تو اون هيري ويري و عجله کيف و کفش خريد. دوباره برگشتيم يزد باز يه سري ديگه هم خريد!!!
مامان شاپلی هم نمیتونه با نام کاربریش وارد سایت بشه مشکلات داره گویا که حل نشد
ايشالا که سلامت باشن....
چشم حتمآ. اونم سلام داره....
تو هرچي دوس داري بگو حاجي... يه ميرزا بيشتر داريم مگه؟
ايزوگامم جواب نميده بابا... با اين وضعي که ما داريم فکر کنم بايد يه سري بکوبيم و از نو با مصالح اعلا از نو بسازيم!
الحمد ا...
خدا بهتون ببخشه!
gilas
خوب برو
نمایش یا پنهان متن
یکی از قصدام همین بودبهله پس چی
مثلا میخوای چکارش کنی ؟
نه اصلا میخوام ببینم جراتشو داری ؟؟
نخبه
افرین به این میگن زن نمونه.... باید الگو قرار بدیم نیکو جون رو
کار خوبی کردی اخه به تو هم میگن نخبه
ژولي پولي
قربون مامان مهربونم برم من...
نارنجي هم خوبه، سلام ميرسونه به همه... به خدا جفتمون اينقد گرفتاريم خودمونم نميفهميم چه جوري صبحمون شب ميشه
فداي مامان مهربون خودمون... چشم... به خدا منم دلم تنگ شده
فکر کنم بشناسم اون استاد محترم رو!
تو که هروقتش باشه نوبري
gilas
بهلشم
من با همه همه گیلاسا فرق دالم
ژولي پولي
نه راضي به زحمتتون که نيستم ولي حالا اصرار داريهمن يه شاپري بسه
خوبي امين جان؟ نااميدم کردي پريروز زنگت زدم... گفتم شايد همدرد شده باشيم
بوي توطئه مياد!
بيشين بينيم بابا حال نداريم...
شماره آقا آرشو بده من يکم چيز ازشون ياد بگيريم.... اينجوري نميشه گويا