روز ها و سال ها می گذرد ما پیر تر و پر بار تر می شویم بوف بوفی ما جوان و جوان تر پر بار تر و پر بازدیدتر می شود زمان نشان گر عمر ماست عمر ما نشان گرپایان ماست دو سال شده یادت میاد انگار همین دیروز بود روزی مثل همچین روزی بود میزدم چرخ روی چرخ فلک که منو انداخت تو دامنت وولک دوسال از عضویت من گذشت چه زود لحظات خوبی و خوشی رو در کنار دوستان داشتم و خیلی درس ها یاد گرفتم از همه برای همتون آرزوی خوشبختی و سعادت رو دارم اما در مورد خبریه هم بگم که خبریه ولی تا وقتش برسه چیزی نمی گم امسال هم کمی فعال شدم و دارم برای خودم داستان می نویسم که فعلا هم فصل اولش رو تموم کردم و اگر خدا خواست وعمری برام باقی موند تا 3فصل ادامه میدم اگر هم روزی وفت کردم قسمتی از داستانم رو تو سایت قرار میدم همین طور باشعر های که از دل خودم ور قلمبیده می نویسم خلاصه بگم که اگر چه کم زبونم ولی همیشه مهربونم اگر چه روزگارم سازش ناکوکه ولی صبرم باسازش کوکه
دومین سالگرد عضویتت رو تبریک میگم کوروش کوچیکه تازشم نمیگفتی خبریه ما میدونستیم خبریه یکی از تاپیکات مچت رو گرفته بودم نوشته بودی باران رو دوست دارم و ما فهمیدیم که اسمش باران خانومه عکست رو موقعی که تلفنی داشتی با باران خانوم حرف میزدی هم گذاشتم عمرن نمیتونی تکذیب کنی چون مدارکش تو اون تاپیک موجود بیده
خب خیلی خوشحالم که دست به قلم زدی واقعا آفرین بهترین کار رو کردی من برای نویسندگان احترام خیلی خیلی زیادی قائلم چون افکارشون رو هدر نمیدن. بعد هم که از بابت تقریبا خبریه هم خیلی خوشحال شدم برات داداش کوچیکه ی گلم امیدوارم همیشه خوشبخت و خندون باشی مهربون
به به داداش سرباز خودم مبارك باشه انشاءالله هميشه در كنار هم باشيم خبريه هم مبارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررك
مبارک باشه چه زود بزرگ شدی باورم نمیشه که دوسالت شده
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ايول بابا... ايول... عجب سورپرايزي در اولين حضور من بعد مدت ها... آقا ايشالا به خوشي و سلامتي و خوشبختي... راستي 2 سالگيت هم مبارک داستانت هم آماده شد خبرمون کن
KuRoSh
روز ها و سال ها می گذرد
پر بار تر و پر بازدیدتر می شود
دو سال شده یادت میاد
میزدم چرخ روی چرخ فلک
دوسال از عضویت من گذشت چه زود
لحظات خوبی و خوشی رو در کنار دوستان داشتم و خیلی درس ها یاد گرفتم از همه
برای همتون آرزوی خوشبختی و سعادت رو دارم
اما در مورد خبریه هم بگم که خبریه ولی تا وقتش برسه چیزی نمی گم
امسال هم کمی فعال شدم و دارم برای خودم داستان می نویسم که فعلا هم فصل اولش رو تموم کردم و اگر خدا خواست وعمری برام باقی موند تا 3فصل ادامه میدم اگر هم روزی وفت کردم قسمتی از داستانم رو تو سایت قرار میدم همین طور باشعر های که از دل خودم ور قلمبیده می نویسم
خلاصه بگم که اگر چه کم زبونم
ولی همیشه مهربونم
اگر چه روزگارم سازش ناکوکه
ولی صبرم باسازش کوکه
نخبه
تازشم نمیگفتی خبریه ما میدونستیم خبریه یکی از تاپیکات مچت رو گرفته بودم نوشته بودی باران رو دوست دارم و ما فهمیدیم که اسمش باران خانومه
عکست رو موقعی که تلفنی داشتی با باران خانوم حرف میزدی هم گذاشتم عمرن نمیتونی تکذیب کنی چون مدارکش تو اون تاپیک موجود بیده
The one
خب خیلی خوشحالم که دست به قلم زدی واقعا آفرین بهترین کار رو کردی من برای نویسندگان احترام خیلی خیلی زیادی قائلم چون افکارشون رو هدر نمیدن. بعد هم که از بابت تقریبا خبریه هم خیلی خوشحال شدم برات داداش کوچیکه ی گلم امیدوارم همیشه خوشبخت و خندون باشی مهربون
mz56mz
خبريه هم مبارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررك
KuRoSh
اون که خبر نبود نیمچه خبر بود کجایی ؟
اون هم که کار اجنی ها بود با کتوشاپ برام دلوست کرده بودن
چطول دست تو رسیده بود
انقدر زود هم نیست من یه چرتی پروندم شما به دل نگیرید
ولی افکار من همش هدر رفته چقدر افکار داشتم فروختم کاغذ خریدم
بزار قطعی بشه بعد
انشاءالله کاکوی گلم
ممنون
نخبه
خبریه مربو ط میشه به درس و کارش نه علوسی
gilas
تفلد تفلد تفلد مبارک
نمایش یا پنهان متن
قابل توجه اونای که گفتن این که تولد نیست تو تاپیک یکی دیگهاینم یه جور تولد
اون خبریه هم خیلی خیلی مبارکه
arash52
انشااله 3 ساله بشی
maryamlondon1
بچه مثبت
چه زود بزرگ شدی
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
KuRoSh
ببینم چطور وجب کردی منو شدم نیم وجب
اگر خودت رو می گفتی یه چیزی شاید باور می کردند
نه می خوام روی سرتون حنا بمالم
د نه د اشت بود بیشتر تلاش کن نخودی میگم نیستی هی میگی هستم نیستی دیگه انقدر تلقین نکن به خودت
پ ن پ بچم دوساله شده
ممنون
ممنون از حضور تون
نه این قسمت رو می خوم جهشی بخونم بشم چهار ساله
میسی مریم بانو اگر عمری باقی بود و ما هم توانستیم
همه همین رو میگن میگن اصلان بهت نمیاد 2 سالت باشه
نون سربازی بهم ساخته زود کنده شدم
دلشاد
خوشحالم که دوستی مثل شما را دارم
حورا
نمایش یا پنهان متن
خبر را حبر نوشته بودین ویرایش کردمsib
gilas
ژنرال
اصلا بهت نمیخوره 2ساله باشی
ژولي پولي
آقا ايشالا به خوشي و سلامتي و خوشبختي...
راستي 2 سالگيت هم مبارک
داستانت هم آماده شد خبرمون کن
mojde
Holtek
KuRoSh
منم همین طور عزیز
ممنون از لطفت تو این مدت سوی چشام کم شد دیگه کم کم باید عینک بزنم
ممنون از تبریکتون استاد سیبی
همه همین رو میگن میگن 2ماهه بهت می خوره نه دو ساله
به به چشمم روشن دلم روشن
خوش برگشتی گلم کجایی دلم برات یک کوچولو شده بود
چشم عزیز م