ممنون کوروش جان! من یکبار از یکی از کارخونه های سوسیس و کالباس بازدید داشتم! واقعاً خیلی افتضاح بود! یه بویی میداد که اصلاً نمیشد تحمل کرد! مرغاش اندازه شتر مرغ بودن! میگفتن اینا مرغ صنعتی هستند! میگفتن اینارو 10 ساعت هم بذارید رو اجاق نمیپزند! تو عکسها دیدم پوست مرغهارو کندن. اما در عمل اینچنین نبود. همینطوری چرخ میکردن!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من یکبار از یکی از کارخونه های سوسیس و کالباس بازدید داشتم! واقعاً خیلی افتضاح بود! یه بویی میداد که اصلاً نمیشد تحمل کرد! مرغاش اندازه شتر مرغ بودن! میگفتن اینا مرغ صنعتی هستند! میگفتن اینارو 10 ساعت هم بذارید رو اجاق نمیپزند! تو عکسها دیدم پوست مرغهارو کندن. اما در عمل اینچنین نبود. همینطوری چرخ میکردن!
کاملا موافقم من هم تا حد امکان از سبد غذایی خودم حذفش کردم
سلام و سپاس . همه چیز و مرتب جلوه دادن . ولی واقعیت اینطور نیست . من سالی یک یا دوبار کوکتل میخورم .خرید سوسیس و کالباس تو خونه ی ما ممنوعه . من و همسرم ساندویچش و هم نمیخوریم . حتی تن ماهی هم نمیخریم . اینجور غذاها جزء ضرر هیچی ندارن ...
نمایش یا پنهان متنتو خونه که اصلا از این چیزا نمیخوریم حالا چی بشه تو بعضی سالادا بریزم یکم ولی یکی از دوستای ارش فست فود داره گاهی وقتا که میریم بهش سر بزنیم خب نمیشه که چیزی سفارش ندی مجبوریم یه چی بخوریم که خب اونم ماهی یک بار حتما هست.. ولی اصلا اجازه نمیدم ارش روزهای عادی هم از این جور چیزا بخوره.. برعکس داداش کوچیکم عاشق این جور چیزاس.. با اینکه میدونه چه جوری درست میشه
سعی میکنم کمتر بریم کلا این رفیقش از وقتی این مغازه رو باز کرده ادم رو مخی تری شده.. هی غر میزنه که کارو بار کساده .. انگار همه پول پارو میکنن اون از غافله عقب مونده خلاصه که ساندویچ بخورید چون اگر نخورید این دوست ارش زنگ میزنه و تا صبح هی غر غر میکنه که فروش ندارم به نظرت حالا چی کار کنم(حالا خدا تومنم میفروشه ها ولی شکر کردن بلد نیست
aac198000
The one
بچه مثبت
من یکبار از یکی از کارخونه های سوسیس و کالباس بازدید داشتم! واقعاً خیلی افتضاح بود! یه بویی میداد که اصلاً نمیشد تحمل کرد! مرغاش اندازه شتر مرغ بودن! میگفتن اینا مرغ صنعتی هستند! میگفتن اینارو 10 ساعت هم بذارید رو اجاق نمیپزند! تو عکسها دیدم پوست مرغهارو کندن. اما در عمل اینچنین نبود. همینطوری چرخ میکردن!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
aac198000
کاملا موافقم
من هم تا حد امکان از سبد غذایی خودم حذفش کردم
soheyla
سلام و سپاس
همه چیز و مرتب جلوه دادن . ولی واقعیت اینطور نیست
من سالی یک یا دوبار کوکتل میخورم .خرید سوسیس و کالباس تو خونه ی ما ممنوعه
حتی تن ماهی هم نمیخریم . اینجور غذاها جزء ضرر هیچی ندارن ...
دلشاد
نخبه
نمایش یا پنهان متن
تو خونه که اصلا از این چیزا نمیخوریم حالا چی بشه تو بعضی سالادا بریزم یکمولی یکی از دوستای ارش فست فود داره گاهی وقتا که میریم بهش سر بزنیم خب نمیشه که چیزی سفارش ندی مجبوریم یه چی بخوریم که خب اونم ماهی یک بار حتما هست.. ولی اصلا اجازه نمیدم ارش روزهای عادی هم از این جور چیزا بخوره.. برعکس داداش کوچیکم عاشق این جور چیزاس.. با اینکه میدونه چه جوری درست میشه
signal
sib
Holtek
این یکی خیلی مرتبه قبلنا عکسایی دیده بودم که آدم حالش بهم میخورد
ماهی
وااااااااای من از کالباس مرغ برا همین متنفرم...
METALLICA
ژنرال
ولی من خیـــــــــــــــــلی کم میخورم...
شاید سالی 3-4 بار...
فست فود هم گاهی که مجبور بشم...
در هر حال فست فود، کمتر از شوشوی شیرین میخورم
ژولي پولي
نخبه
نمایش یا پنهان متن
سعی میکنم کمتر بریم کلا این رفیقش از وقتی این مغازه رو باز کرده ادم رو مخی تری شده.. هی غر میزنه که کارو بار کساده .. انگار همه پول پارو میکنن اون از غافله عقب مونده
maryamlondon1
mati
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→