₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » @چه خوب شد که جوابشو دادم@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » @چه خوب شد که جوابشو دادم@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

@چه خوب شد که جوابشو دادم@

1276 بازدید، 18 پست، نویسنده: arash52

• arash52

داشتم بر میگشتم خونه مسیرم جوریه که از وسط یه پارک رد میشم بعد میرسم به ایستگاه اتوبوس
    توی پارک که بودم یه زن خیلی جوون با چادر مشکی رنگ و رو رفته و لباس های کهنه یه پیرمرد رو که روی یه چشمش کاور سفید رنگی بود همراه خودش راه میبرد .
    رسید به من گفت سلام!
    من فکر کردم الان میخواد بگه من پول میخوام که بابام رو ببرم دکتر و از این حرفا اول خواستم برم بعد گفتم منکه عجله ندارم بذار واستم شاید کار دیگه ای داشته باشه .
    منم همینطور که اخمام تو هم بود سرم رو به علامت جواب سلام تکون دادم و نگاهش کردم .
    گفت آقا من باید بابام ( بعد پیرمرده رو نشون داد) رو ببرم مجتمع پزشکی نور آدرسش نوشته توی خیابان ولیعصر، خیابان اسفندیاری .
    گفتم خوب؟!
    با یه لحن بغض آلود گفت خوب بلد نیستیم کجاست توی این شهر خراب شده از هر کی هم می پرسیم اصلا به حرفمون گوش نمیده! بیشعورا جوابمونو نمیدن (اشک تو چشماش جمع شده بود)
    بهش آدرس دادم و گفتم تو این شهر خراب شده وقتی آدرس میخوای باید بی مقدمه بپرسی فلان جا کجاست اگر سلام کنی یا چیز دیگه بگی فکر میکنن میخوای ازشون پول بگیری!
    بعد از اینکه رفت گفتم چقدر سنگ دل شدیم چقدر بد شدیم چقدر زود قضاوت میکنیم، خود من تا حالا چند نفر رو همینجوری بی محلی کردم و رفتم چون گفتم خوب معلومه دیگه پول میخواد .
    طفلکی زن بیچاره خیلی دلم براش میسوزه .
    فقط به خاطر اینکه فقیر بود و ظاهرش فقرش رو نشون میداد دلش رو شکسته بودیم :2:

• hadi04

نقل قول: arash52
    فقط به خاطر اینکه فقیر بود و ظاهرش فقرش رو نشون میداد دلش رو شکسته بودیم

اینروزا همه جا نوای مرگ بر امریکا شنیده میشه دلیلش رو هم خوب همه میدونن به خاطر نظام حاکم بر این کشوره ،یعنی نظام سرمایه داری ،نظامی که معنیش اینه که هر فردی در اون کشور به اندازه دارایی هاش ارزش داره
    هر وقت با همچین صحنخ هایی توی زندگیم برخورد میکنم همیشه این سوال رو از خودم می پرسم :کشوری که در خط اول نظام سرمایه داری حرکت میکنه مثلا آمریکا اگر از مردمش یه سوال بخوای بپرسی مثل ما برخورد میکنن؟ جامعه امروز ما به نظر من از جامعه سرمایه داری غرب بدتره جامعه ای که ادعای مبارزه با لیبرالیسم و امانیسم و نظام سرمایه داری رو داره ولی ارزش هر کس توی اون به نوع پوشش و مدل ماشین و محل خونه و میزان درامد و ثروت سنجیده میشه
    جای تاسفه فقط همین
    ممنون آرش جان :46:

• ژنرال

خود من تا حالا چند نفر رو همینجوری بی محلی کردم و رفتم چون گفتم خوب معلومه دیگه پول میخواد .

منم :17:

البته از من آدرسم زیاد میپرسن. شکر خدا از این نظر خدمات خوبی به شهروندان ارائه میدم :4:
    118 شدم :28:

• malakeh

متاسفم. :44:
    ممنون از شما :46:

• ماهی

چه خوب شد که جوابشو دادم

والله منم همیشه جواب می دم ولی همیشه م پشیمون میشم :99: ولی بازم نمی تونم جواب ندم :7:

• Life Dream

اين دوتا تاپيك چرا اينطوريه!!!
    اين و اين يه جوري هستن و به هم هيچ ربطي هم ندارن!! :41:

http://www.boofboofi.com/forum/topic_20608/
    http://www.boofboofi.com/forum/topic_20609/
    تازه زننده تاپيك هم برعكس شده!!!!!!

• maryamlondon1

من انجا پستی از ارش نمیبینم چطور شده :22: :25:

• نخبه

نقل قول: maryamlondon1
    من انجا پستی از ارش نمیبینم چطور شده :22: :25:

اوا تاپیک واسه هاچو هاچو شده عکسهای گربه ولی پستهای تاپیک ارش اینجاس چرا این شکلی شده :34:

• KuRoSh

چرا اینجا این طوری شده
    خدا به دادمون برسه سایت هم توهم زده :83:

• Mahboob

چه قاتی پاتیه :37:

عکس گربه های خیسه ولی در مورد نظام سرمایه داری آمریکا داره بحث میشه بعدم منم :25:

• The one

نقل قول: Kurosh
    چرا اینجا این طوری شده
    خدا به دادمون برسه سایت هم توهم زده

نقل قول: Mahboob
    عکس گربه های خیسه ولی در مورد نظام سرمایه داری آمریکا داره بحث میشه بعدم منم

:23: :23: :23:

• هاچو هاچو

:13: مال من اینجا چیکار میکنه :89: دیگه اینم یه چشمه از توانایی های عنتر نتی منه دیگه :84: به تاپیکم سر نمیزنین مجبور میشم اینکارارو بکنم دیگه :4:

• Holtek

آها پس گربه ها نمردن ، آومدن این تاپیک . :4:

• mojde

خود من تا حالا چند نفر رو همینجوری بی محلی کردم و رفتم

عجب آدمي هستيا!
    نمایش یا پنهان متن :4:

• دیااکو

تا حالا چند نفر رو همینجوری بی محلی کردم و رفتم چون گفتم خوب معلومه دیگه پول میخواد

این شایدم تقصیر ما نیست،
    یه بار یه آقایی از تو ماشینی که یه خانوم میان سال و یه دختر جوون سرنشینش بودند منو صدا زد، رفتم جلو، دیدم آقاهه با حالت خجالت سرش رو گذاشت رو فرمون، بعد از اینکه چند بار گفتم بفرمایید خانومه گفت که ببخشید شوهرم روش نمی شه و ما از فلان جا اومدیم و بهمان جا رفتیم سر به پسرم که سربازه بزنیم و کیف پولمونو زدند و ما تو شهر غریب ...
    تموم موجودی جیبم رو که مبلغ قابل توجهیم بود دادم بهشون.
    حدود یک سال بعد دوباره اونا رو دیدم و وقتی شروع کرد گفتم بقیشم این میشه!!! و اگه مرده رو رهگذرا از زیر دست و پام جمع نکرده بودند فکر کنم که می کشتمش و فقط حرص یه چیز رو داشتم و بهش می گفتم که بی ناموس بی غیرت تو زن و دخترت رو با خودت همراه می کنی گدایی کنی؟
    البته اونا طلبکارم شدند و کلی خانواده ام بدبختی کشیدند که رضایتشون رو بگیرند.
    داش آرش خانه از پای بست ویران است،

• gilas

چه خوب شد که جوابشو دادم

آره واقعا خدا خیرت بده :1:

• SaMaN TaJ

خود من تا حالا چند نفر رو همینجوری بی محلی کردم

چقدر بی رحمی... :2:
    نقل قول: میرزا
    البته از من آدرسم زیاد میپرسن. شکر خدا از این نظر خدمات خوبی به شهروندان ارائه میدم

آدرس دادن شیرین..... :23: خیلی لایت آدرس میده :4:

• چکاوک

دنیای بدی شده والا :28:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: