خب کلیپ رو که تو بازی نکردی بیاییم تعریف کنیم خب من خندم نگرفت زورکی و الکی هم بلد نیستم بخندم خب چی کار کنم نظرمو در مورد اونا گفتم نه تو .. دستت درد نکنه زحمت کشیدی ولی خب من نظر خودمو گفتم خوشم نمیاد الکی یه ایکون خنده بزارم بعدا بفهمی اصلا کلیپ رو نگاه هم نکردم
خوب تو افسردگی مزمن داری چرا به تاپیک گیر میدی، یه روانشناس یه بار بهم گفت که یه دیوونه هیچوقت قبول نداره که دیوونست، اون فکر می کنه بقیه مردم دیوونند و اون سالم و بقیه مردم هم فکر می کنند که اون دیوونهه دیوونست و بقیه مردم سالم، حالا اون دیوونهه دیوونست یا بقیه مردم دیوونند؟ حالا اکثر کسایی که اومدند براشون جالب بوده، ولی برای تو جالب نبوده، حالا یا همه ما دیوونه ایم (منظور همون افسردگیه که یه نوع دیوونگیه) یا تو دیوونه ای، حالا بقیه رو کار ندارم ولی واضح و مبرهن است که من دیوونه نیستم پس از این معادله نتیجه می گیریم کی دیوونست؟
حالا اکثر کسایی که اومدند براشون جالب بوده، ولی برای تو جالب نبوده، حالا یا همه ما دیوونه ایم (منظور همون افسردگیه که یه نوع دیوونگیه) یا تو دیوونه ای، حالا بقیه رو کار ندارم ولی واضح و مبرهن است که من دیوونه نیستم پس از این معادله نتیجه می گیریم کی دیوونست؟
من دیوونه ام بابا نمایش یا پنهان متنممنون از طرفداریت داداش شیرین
هاچو هاچو
لینک دانلود
دلشاد
هاچو هاچو
مرسی
نخبه
مهدییییییییییییییییییییی بیام بزنمت یه کلیپ خنده دار بزار
هاچو هاچو
راست میگی خودمم فهمیدم لوسه
نخبه
افرین که خودتم میدونی .. فقط نمیدونم دلشاد به چی میخنده؟
Mahboob
حالتی که دختره خودشو میندازه خیلی باحال بود
هاچو هاچو
بازم معرفت همون
نمایش یا پنهان متن
نخبه
نمایش یا پنهان متن
خب کلیپ رو که تو بازی نکردی بیاییم تعریف کنیم خب من خندم نگرفت زورکی و الکی هم بلد نیستم بخندم خب چی کار کنم نظرمو در مورد اونا گفتم نه تو .. دستت درد نکنه زحمت کشیدی ولی خب من نظر خودمو گفتم خوشم نمیاد الکی یه ایکون خنده بزارم بعدا بفهمی اصلا کلیپ رو نگاه هم نکردم
خب حالا بیا بزن منو
The one
ولی جنس ملافه هاشون خوب بود
میسی میتی
هاچو هاچو
خواهش میکنم
The one
حالا میتونی آواتارتو عوض کنی این زیادی اکس لارجه
هاچو هاچو
تو فکرش هستم
هاچو هاچو
آره خیلی مصنوعی و مسخره و باحال بود
دیااکو
خوب تو افسردگی مزمن داری چرا به تاپیک گیر میدی،
یه روانشناس یه بار بهم گفت که یه دیوونه هیچوقت قبول نداره که دیوونست، اون فکر می کنه بقیه مردم دیوونند و اون سالم و بقیه مردم هم فکر می کنند که اون دیوونهه دیوونست و بقیه مردم سالم، حالا اون دیوونهه دیوونست یا بقیه مردم دیوونند؟
حالا اکثر کسایی که اومدند براشون جالب بوده، ولی برای تو جالب نبوده، حالا یا همه ما دیوونه ایم (منظور همون افسردگیه که یه نوع دیوونگیه) یا تو دیوونه ای، حالا بقیه رو کار ندارم ولی واضح و مبرهن است که من دیوونه نیستم پس از این معادله نتیجه می گیریم کی دیوونست؟
هاچو هاچو
من دیوونه ام بابا
نمایش یا پنهان متن
ممنون از طرفداریت داداشEVANESCENCE
هاچو هاچو
مرسی که خندیدی
EVANESCENCE
اره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب این نوید و بهت میدم که خیلی خنده دار بود
هاچو هاچو
ممنونم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→