₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » خداحافظی یکی از اثر گذارترین زنان جهان!!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » خداحافظی یکی از اثر گذارترین زنان جهان!!

بدون عکس

خداحافظی یکی از اثر گذارترین زنان جهان!!

727 بازدید، 14 پست، نویسنده: EVANESCENCE

• EVANESCENCE

خداحافظی یکی از اثر گذارترین زنان جهان!!

تصویر در دسترس نیست

این مجری ۵۷ ساله، که به عنوان یکی از اثرگذارترین زنان جهان شناخته می شود، در این برنامه از پیش ضبط شده، در سخنانی که آن را نامه عاشقانه به مخاطبان خواند، به حاضران در استودیو و بیننده های برنامه اش گفت که چقدر برایش اهمیت دارند.

ایرانتو آخرین قسمت این برنامه پس از یک ویژه برنامه دوروزه در یونایتد سنتر شیکاگو با حضور مدونا و بیانسه ضبط شده بود. طرفداران اپرا که آخرین برنامه او را دیده اند می گویند که هنگام آخرین خداحافظی، در چشمان او اشک جمع شده بود. اپرا گفت: “این خداحافظی نیست. این فقط تا وقتی است که ما باز یکدیگر را ببینیم.”

برنامه “اپرا” که در ۱۴۵ کشور پخش می شد، تغییرات بنیادینی در ژانر گفت و گوهای تلویزیونی ایجاد کرد و سبب شد که وینفری یکی از اثرگذارترین زنان در آمریکا و نیز ثروتمندترین زن سیاهپوست در جهان شود.

تصویر در دسترس نیست

این ستاره تلویزیونی که اخیرا در فهرست موثرترین شخصیت های سرشناس، جای خود را به لیدی گاگا داده بود، در نوامبر ۲۰۰۹ اعلام کرد که به برنامه خود پایان خواهد داد. او در بیست و پنجمین و آخرین سری برنامه های خود، روی صحنه با جان تراولتا رقصید و تمام حاضران در آن برنامه را به سفر به استرالیا مهمان کرد.

از دیگر لحظه های به یاد ماندنی در این سری برنامه ها، گفت و گوی او با باراک و میشل اوباما، جورج بوش، رییس جمهور سابق آمریکا و خانواده مایکل جکسون بود. در آخرین برنامه که در مقابل چشم ۱۳۰۰ نفر برگزار شد، بخش هایی از سخنان تام کروز، آرتا فرانکلین، تام هنکس و استیوی واندر درباره اپرا وینفری پخش شد.

سال های پردردسر آغازین
    اپرا وینفری در سال ۱۹۴۵ در می سی سی پی از مادری نوجوان به دنیا آمد. او در سال ۱۹۶۷ از خانه گریخت. در سال ۱۹۶۸ در ۱۴ سالگی باردار شد ولی بچه خود را از دست داد. در سال ۱۹۷۱ نزد پدرش در نشویل رفت، در دانشگاه تنسی به تحصیل پرداخت و همزمان، به طور نیمه وقت در رادیو محلی مشغول به کار شد.

به گزارش ایران ناز اپرا در سال ۱۹۶۷ مجری خبر تلویزیونی در بالتیمور و در سال ۱۹۸۳ مجری برنامه صبحگاهی تلویزیون شیکاگو شد. او در سال ۱۹۸۵ در فیلم رنگ ارغوان استیون اسپیلبرگ بازی کرد. در سال ۱۹۸۶ نخستین برنامه “اپرا” به صورت سراسری در آمریکا پخش شد.

در ماه ژانویه امسال، اپرا شبکه تلویزیونی خود را راه اندازی کرد. این شبکه بیست و چهارساعته به پخش برنامه هایی در حوزه سبک زندگی می پردازد. این شبکه که OWN، یا شبکه اپرا وینفری نام دارد، حاصل سرمایه گذاری مشترک با شبکه دیسکاوری است.

• ماهی

آخی..چرا خداحافظی؟ :2:
    حتما یه برنامه هایی داره :37:

• دلشاد

خداحافظ بای بای قودبای :63:

• هاچو هاچو

بهش گفتم خداحافظی نکن :43:

• EVANESCENCE

نقل قول: هاچو هاچو
    بهش گفتم خداحافظی نکن :43:

:23: دید حرفتو گوش نکردددددددددد

• hadi04

نقل قول: ماهی
    حتما یه برنامه هایی داره

فکر کنم قصد ادامه تحصیل داره :4: آخه دارن کنکورها رو حذف میکنن همه به یاد ادامه تحصیل افتادن :83:

• The one

نقل قول: hadi04
    فکر کنم قصد ادامه تحصیل داره آخه دارن کنکورها رو حذف میکنن همه به یاد ادامه تحصیل افتادن

:23:

خب بسشه دیگه کار خوبی می کنه حتما نباید رو به موت بشه که خودشو بکشه کنار :24:

مرسی پرستویی :11: خیلی ازش خوشم میاد کارش درسته . من اگه قیافه و زندگیشو داشتم عمرا از یه ظرفشور پیشرفته تر نمیشدم :23: شایدم مرده شور :23:

• hadi04

نقل قول: The one
    شایدم مرده شور

لطفا قشر مرده شور رو به سخره نگیرید این روزا همش مکانیزه شده توسط ما مهندسین جوان 804 :4:

• ماهی

نقل قول: hadi04
    فکر کنم قصد ادامه تحصیل داره :4: آخه دارن کنکورها رو حذف میکنن همه به یاد ادامه تحصیل افتادن :83:

:23:
    یه آدم موفق مثل این نمی تونه همینطوری کنار بکشه. :37: گذشت زمان نشون می ده هدفش چیه.شایدیم همینی که شما می گی باشه :4:

• بهونه

ماهم باهاش خداحافظی میکنیم :63:

• چکاوک

نمی دونم چرا همیشه از خداحافظی ترسیدم :17:

• hadi04

نقل قول: ماهی
    یه آدم موفق مثل این نمی تونه همینطوری کنار بکشه. گذشت زمان نشون می ده هدفش چیه.شایدیم همینی که شما می گی باشه

شک نکن :4:
    تازه یه اخبار جدیدی هم به دستم رسیده که قراره برای ادامه تحصیل وارد دانشگاه آزاد بشه احتمالا باباش مایه داره :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: