₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » زيباترين هايي كه از زندگي آموختم...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » زيباترين هايي كه از زندگي آموختم...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

زيباترين هايي كه از زندگي آموختم...

731 بازدید، 11 پست، نویسنده: baron jon

• baron jon

زندگی به من یاد داد... هرگز به چشمان پر از اشتیاق کودکی نه نگویم .
    زندگی به من یاد داد... کسانی که امروز کنارم هستند شاید در آینده ای نزدیک دیدنشان بزرگترین آرزویم باشد.
    زندگی به من یاد داد...زیاده گویی شاید مقدمه ناشنوایی باشد.
    زندگی به من یاد داد...دوست واقعی کسی است که بدون گفتن مرا را درک کند.
    زندگی به من یاد داد...بودن همیشه در فریاد نیست. گاه در سکوتی عمیق،گاه در لبخندی کم رنگ و گاه در برق یک نگاه می توان، یک بودن زلال را حس کرد و تنها اگر با تمام قلبت ببینی.
    زندگی به من یاد داد...که بزرگترین حسرتها از بزرگترین زیاده خواهی ها نصیبمان می شود.
    زندگی به من یاد داد...اگر برای آنچه که خداوند به ما هدیه کرده شکر گذار باشیم. هرگز حسرت تلخ داشتن چیزهایی که سهم ما نیست را حس نخواهیم کرد.
    زندگی به من یاد داد...اگر توان خوب نوشتن یک داستان را ندارم هرگز با شروع کردن آن خودم و دیگران را درگیر آن نکنم.
    زندگی به من یاد داد...بیش از آنکه نیاز داشته باشم دوستم بدارند، نیاز دارم دوست داشته باشم،محبت کنم،عشق بورزم تا فداکاری و ایثار در سایه اینها رشد کنند و به کمال برسند.
    زندگی به من یاد داد...حس نفرت ،کینه و انتقام تنها پرده ای از سیاهی را جلوی چشمانم
    و قلبم می کشد تا روشنی و گرمی نور را حس نکنم و تنها با بخشش خود و دیگران می توانم این پرده را کنار بزنم.
    زندگی به من یاد داد...باید دلبسته زندگیم باشم نه پابسته.که پابند بودن فقط نوعی اسارت جسم است و دلبسته بودن تعلق خاطر روح و اگر کسی تنها پابند باشد به راحتی دلش میرود، اما کسی که دلبسته باشد با وجود فاصله ها هم پای بر راه دیگر نمی نهد.
    زندگی به من یاد داد...اگر دستم را از دست معبودم بیرون بکشم، تلخ ترین حسرت ها و رنج ها نصیبم می شود و تنها با یاد اوست که طعم شیرین عشق و آرامش واقعی بر لحظه هایم جاری می شود.
    زندگی به من یاد داد...گاهی باید برای آنچه از دست دادم یا آنکه از کنارم دور شده عمیقا شکر گذار باشم.
    زندگی به من یاد داد...باید خط زندگی خودم را طی کنم، بدون وابستگی به خطوط موازی زندگیم، که وابستگی های بی مورد می تواند راه را به بیراه بکشاند.
    زندگی به من یاد داد...اگر چیزی را به ناحق و اجبار به دست بیاورم بیش از آنکه لذت داشتنش را حس کنم ،از این عذاب می کشم که حق دیگری را پایمال کرده ام.
    زندگی به من یاد داد...اگر به پیامها و الهامات اطرافم دقت نکنم شاید خسارتهای جبران ناپذیری را ببینم.
    زندگی به من یاد داد...آنگاه که من غافل از خدا در بیراه ها گم می شوم ، او با تمام عشق منتظر برگشتن من است و به محض آنکه صدایش کنم دستم را می گیرد و راه را نشانم می دهد.
    زندگی به من یاد داد...تنها وقتی همه امور سر و سامان می گیرد که با اتمام وجود به خدا اعتماد کنم و همه انتخابهایم را به او بسپارم.
    زندگی به من یاد داد...وقتی تمام قلبم را تسلیم اراده خدا کنم آنگاه قشنگنرین نورها به دلم می تابد و آنگاه رحمتش مانند باران بر زندگیم جاری می گردد و این طعم واقعی عاشقانه زیستن است.
    زندگی به من یاد داد...سرچشمه ء شادی ها و سلامت ما نزد دیگران نیست بلكه در درون خود ماست.
    زندگی به من یاد داد...هر كس خود مسئول حل مشكلات خویش است.
    زندگی به من یاد داد...باید بیاموزم چگونه با مشكلات حل نشدنی كنار بیایم.
    زندگی به من یاد داد...در بین همه قضاوت هایی كه انجام می دهم هیچ یك مهم تر از آنی نیست كه در مورد خودم انجام می دهم زیرا این قضاوت بر مركز هستی من انگشت می گذارد.
    زندگی به من یاد داد...گاهی «باید ها» را حذف كنم . ما به اندازه كافی برای اداره زندگی خود با باید ها مواجه هستیم و برای دستیابی به اهداف خویش نیازی به آنها نداریم .
    زندگی به من یاد داد...وقتی مقدور است اطراف خود را تغییر دهم، تغییر را باید جز اهداف در زندگی قرار داد.
    زندگی به من یاد داد...راه قشنگ زندگی كردن ،زندگی در لحظه حال است.
    زندگی به من یاد داد...دوست بدارم اما نه از موضع ضعف ،بلكه از موضع قدرت.

• دلشاد

مرسی بارون جون خیلی زیبا بود

• EVANESCENCE

مرسی بارون با احساس خیلی عالی بود لذت بردم :8:

• The one

نقل قول: baron jon
    زندگی به من یاد داد...دوست بدارم اما نه از موضع ضعف ،بلكه از موضع قدرت.

:65:

فوق العاده بود بارون جون مثل همیشه :90:

• baron jon

دلشاد :46:
    :90:EVANESCENCE
    The one :90:

مرسي دوستان عزيز :46::46:

آموخته ام كه خداوند همه چيز را در يك روز خلق نكرده پس چه چيزي باعث شده كه فكر كنم من مي توانم ؟!
    آموخته ام كه همه خواهان آنند كه در اوج قله زندگي كنند ،‌اما همه شادي ها پيشرفت ها زماني رخ مي دهند كه در حال صعود به سوي آن هستي .
    آموخته ام كه مهربان بودن بسيار مهم تر از درست بودن است

• gilas

فوق العاده بود مثل همیشه :11: :6:

• حورا

خیلی قشنگ بود 826
    عکس هم فوق العاد ست

• چکاوک

نقل قول: baron jon
    زندگی به من یاد داد...دوست بدارم

دوست بدار حتی اگه دوستت نداشته باشن چون قشنگترین حس ،حس دوست داشتنه :8:
    خیلی دوست دارم گلبانوی زیبای من :8:

• baron jon